Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žiadosť o povolenie uskutočnenia moristického podujatia Rally El Quebrados, uzáveru ciest a súčinnosť IZS zložiek.

Redrey

Hráč

52
28.3.2026 22:34, naposledy upraveno 28.3.2026 22:34 uživatelem Redrey

Podateľ: Will Villalon
Vec: Žiadosť o povolenie moristického podujatia Rally El Quebrados, uzáveru ciest a súčinnosť IZS zložiek.

Zámer: Získanie oficiálneho povolenia na uzavretie ciest a realizáciu pretekov za asistencie a dohľadu IZS složiek.

Odôvodnenie: 

Vážení členovia kongresu San Andreas.

Touto žiadosťou Vám prikladám žiadosť o povolenie na usporiadanie motoristického podujatia s názvom Rally El Quebrados. Mojim cieľom je umožniť fanušíkom motoršportu si legálne a bezpečne zajazdiť na uzavretých cestách, pričom chceme aktivne prispieť k zriedeniu nelegálnych závodov v San Andreas. Rýchlostná skúška preteku bola navrhnutá v obci El Quebrados spolu s úsekom cez piesok pri obci, v oblasti Tierra Robada, bližsie informácie o trati prikladám v prílohe. 

Presný dátum a čas konania podujatia ešte nie je známy a rád by som ho stanovil na základe vzájomnej dohody a možností zložiek IZS, aby nedošlo k narušeniu iných akcií. Priebežne plánujeme podujatie zorganizovať cez víkend vo večerných hodinách.

V rámci zaistenia maximálnej bezpečnosti jazdcov a divákov, žiadam o spolupácu s IZS zložkami, ktoré by boli v pohotovosti po celý čas pretekov, aj aby sa predišlo vjazdu nepovolených vozidiel na trať. Zároveň v rámci bezpečosti žiadam o pomoc pri osadení bariér na miestách označených v prílohe žltou farbou. 

Organizátori a traťoví komisári budu preškolení o bezpečnosti a plynulosti pretekov, vrátane nosenia bezpečnostných odevov s reflexnými prvkami. 

Prílohy: Fotografie trate s barikádami

Ďakujem za odpoveď a prípadne vyhovenie mojej žiadosti.

Toto téma právě čte 1 uživatel: ParezNavzdy