Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban

David2001

Hráč

5
31.3.2026 12:54, naposledy upraveno 31.3.2026 13:27 uživatelem David2001

tohle pro Djdave to že jsi mě viděl jak sednu l do auta není důvod že ho kradu nebo z něho něco beru, myslel jsem že je zamklé a měl jsem u toho bugle zvuky jestli chceš lepe vysvětli tak mužem do čekarny @DJDave 
a jak jsem říkal jestli chceš více vědět co jsem doopravdy dělal tek jsem ti psal na dis a mužem to dořešit v callu

Parda

Hráč

27
31.3.2026 13:12, naposledy upraveno 31.3.2026 13:12 uživatelem Parda

Ahoj

vím, že ten trest není nijak dlouhý, ale i tak ti zkusím poradit. Pokud bys chtěl mít větší šanci na  unban, bylo by dobré se víc rozepsat a lépe vysvětlit celou situaci.Mrkni třeba na tenhle topic https://leosight.cz/forum/topic/8679 Ber to jako radu do příště, nic proti tobě nemá 🫡

Parda

31.3.2026 18:34

Ahoj, ban jsi měl pouze na 5 hodin a už ti dávno vypršel. V žádosti uvádíš, že to bylo nejspíš "omylem". Tvůj argument "myslel jsem že je zamklé a měl jsem u toho bugle" rozhodně není dostačující a působí spíše jako slabá výmluva, než reálné vysvětlení celé situace. Dostal se ke mně klip, kde jsi s vozidlem dokonce popojížděl. Mimochodem, to bylo taky omylem? Ať se to prosím neopakuje. Žádost zamítám, měj se hezky.

34. Krádež vozidla vyžaduje předem povolení člena AT, který musí akci sledovat. Krádež musí být hráčem vhodně RP sehrána, ne všechna vozidla je možné ukrást. Hráč krádeží nezíská ani klíčky, ani na něj nebude vozidlo přepsáno.