Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Moderátor - hadess

7.4.2026 23:17

Přezdívka: hadess

Věk: 26

Zkušenosti: mam zkušenost faivem jako trial Admin

Komunikační dovednosti: tak vzdy si vyslechnu vsechny strany a snažim se davat spravedlive tresty

Mám čas: jsem osvč tak čas podle prace

Další informace o mně:

mam 26 let myslim si že jsem spravedliví komunikativni chapajici človek veci co neumim nechapu necham si vysvetlit rád se učim novím věcem ps: mam za sebou banovou hystorii ale berte v potaz ze ma MTA bylo moje privni rp takze jsem v tom nebyl zas tak zaběhli vubec jsem nechapal co a jak touhle cestou by jsem chtel prilozit ruku k dílu zde jsem začinal a naučil jsem se zde zaklady rp predem diky za prečteni a reakci na tento ticket

JohnKurrect

Hráč

5
včera v 22:06, naposledy upraveno včera v 22:10 uživatelem JohnKurrect

Era bengoro 

trosku mojho nazoru neuskodi

noo zacnem asi tak ze prihlasku si zvladol pekne bez gramatickych chyb verim ti aj to ze mas 26 rokov aj ze by si daval tresty spravodlive tresty verim ti aj ze mas skusenosti s faivem aj to ze mas nejake komunikacne schopnosti. Podla mna takych ludi jak si ty a coleksamo proste do at treba, takze podla mna si dobry clovek ale

nepostupujes…

A ak by si nahodou postupil

Bengoro praje peknu vecernu stredu.

Edit c 1. Tiket si zabil bratranec.