Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Ardon


Ardon

Hráč

2
18.11.2018 00:35

Přezdívka: Ardon

Věk: 17

Zkušenosti: Již jsem působil na ostatních serverech jako Support,Administrátor i Globální Administrátor.

Komunikační dovednosti: Vskutku zvládám, ačkoli mezi mé záliby nepatří se s každým ihned kamarádit ;)

Mám čas: Většinou Úterý,Čtvrtek,Pátek,sobota,neděle..

Další informace o mně:

Ahoj, přátelé..

Jmenuji se Andrej je mi 17 let, pocházím ze Středočeského kraje, ale v nynější době přebývám na Jihu Čech ve městě Kaplice, kousíček od Českého Krumlova, a o pár kilometrů co by kamenem dohodil České Budějovice. Jak jsem již psal víše.. čas mě utlačuje pouze na tyto dny, a je k tomu pádný důvod.. Já jakožto "zdravý" člen rodiny.. se starám o to aby rodina měla co do huby jak se říká, v práci jsem den co den abych vydělal každou korunu, ačkoliv si budete myslet že si vymýšlím.. bohužel je to pravda. Samozřejmě není to tak, že bych všechno obstarával já, je tu i moje Mamka, která vede účty, ale většinu věcí obstarávám já. Dále co by vás možná mohlo zajímat.. Hrál jsem sporty, i když na to postavou nevypadám hrál jsem Fotbal, SoftBall, a Florbal u kterého jsem zůstal až do minulého roku, hrál jsem za Tým "FBC Kaplice" nebyl jsem v tom žádný přeborník, ale také žádné koště.. takže tak, sporty.. dále bych chtěl vyzdvihnout to že se snažím udělat alespoň výuční list z oboru Opravář Zemědělských Strojů, i když vím že v životě se s tím živit nebudu. Nadále vás asi trápit tímto "slohem" nebudu, rád bych se vrátil do projektu jako nazačátku.. Děkuji předem za odpovědi a na viděnou Přátelé!

21.11.2018 18:51

Vzhledem ke vzdání poslední příležitosti a pendlováním mezi servery dle počtu hráčů ve tvém případě vyžaduji bod "Aktivita na portále již před podáním přihlášky". Z tohoto důvodu přihlášku zamítám, zkus to příště.


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024