Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban 2

včera v 23:01

fajn omlouvam se mozna sem to posral ale nalet emoci v tu chvili vis jak nechtěl sem nadavat ale priste si mě nech aspon vyslechnout nez mi das ban dik a fakt to neber prostě zle a nečekal sem ze mě snytchne člověk kterej doslova metí furt minule semnou volal a metil a nebo volava z lidma metí do pmka všude metí a mě budeš řešit? přeju si o zkraceni banu vim kokotina sorry Dave uz se to nestane chci to vyřešit uz klidněji jde to? a nečekal jsem že mě snychne ale fakt chci aspon zkratit trest uz to neudelam slibuju prostě neudrzel sem se  OMLOUVAM SE @DJDave

dnes v 06:55

Ahoj, píšu tady, neboť já jsem to nahlásil. Udělal jsem to proto, že si myslím, že nadávaní AT, je Ubohost. Proč bys nadával člověku, který za nic nemůže. Podívej se raději na tvé žádosti, a také na své Bany, dostáváš pokaždé Ban, co ti ten jiný skončí. 

Jinak, to že mi IC napíšeš: ,,Jen pro něco zajdu´´ a já čekám dlouho, a potom ti napíšu PM: tak kdy přijdeš musím OFF, tak to bych nepočítal pod Metu. 

PS: Alespoň do žádosti, se vyjadřuj slušně. 

dnes v 08:11

Ahoj @PeezyWestCZ

Když podle tebe nějaký hráč metí, je potřeba to nahlásit přes f2 ve hře, nebo zde pomocí ticketu či zde na webu.

Dám ti jenom radu takovou. Když chceš nadávat členovi AT za to co jsi udělal svojí chybou tak si to spíše asi nech pro sebe a nepiš to nikomu. 

Mier ✌️

Tronix

Hráč

17
dnes v 08:34

Čau @PeezyWestCZ

Když už sepisuješ nějakou tu žádost o unban tak to aspoň sepiš podle tohodle a jak ti tady už psal Alexík tak pokud někdo metí tak report nebo ticket no.

A když už nadáváš členovi AT tak si to nech pro sebe páč by se ti to mohlo klidně stát znovu.