Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Admin - sarik123

sarik123

Hráč

10
dnes v 01:58

Přezdívka: sarik123

Věk: 21 :,)

Zkušenosti: Bohužel žádné, ale jsem schopná si nové věci osvojit celkem rychle, takže by to neměl být žádný problém. :)

Komunikační dovednosti: Mým rodným jazykem je čeština, ale nemám problém se dorozumět i ve slovenštině nebo angličtině. Pár vět dokážu složit i v ruštině, němčině anebo francouzštině.

Mám čas: Pokud zrovna není zápočtové nebo zkouškové období, tak mám čas skoro pořád.

Další informace o mně:

Není úplně příjemné tu psát informace o mně, ale když se to vyžaduje, tak budiž. Jak už asi napovídá můj nick - jmenuji se Sára. Je mi 21 let a jsem studentka VŠ. Skimo hraju už něco přes rok, je to takový dobrý způsob na odreagování. Mám ráda objevování nových míst, takže se dá říct, že ráda cestuji. Mám ráda spontánní výlety, které jsou výplodem mých kamarádek v 1 ráno. :) Nejsem vášnivý čtenář, ale dobrou knížkou nepohrdnu. Někomu to může připadat jako důchodcovské, ale ráda se věnuji luštění sudoku a křížovek. Považuji to za dobrý způsob neustálého vzdělávání a procvičování mozku. Na skimu RPím hasiče, policistu a dokonce i právníka. Má historie banů není rozsáhlá, ale podařilo se mi nasbírat 2 bany. Nemám z nich radost, ale vzala jsem si z nich ponaučení. To je asi tak vše, co bych o sobě mohla říct. Předem děkuji za přečtení a zvážení mé žádosti. :)

sn8ke

Hráč

6
dnes v 02:27

KaiserCrowley udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování se