Jméno - Lucas Peterson
Datum narození - 05/02/1989
Místo narození - Montgomery, Red County
Místo trvalého pobytu - Montgomery Town Hall
Vzdělání - Bezpečnostně právní činnost, střední škola ukončena maturitní zkouškou.
Kurzy / Licence - Absolvoval jsem kurz první pomoci. Vlastním řidičské oprávnění skupiny B.
Telefonní číslo - 600593
OOC informace
Věk - 18 let
Funkční mikrofon - Ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Mám každý den pár volných hodin, a jsem PD RPer, tzn. všechen svůj čas na serveru.
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Hraju pouze "legální" postavy.
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! )
Nazdar, je mi 18 a pocházím ze SA:MP. Text-based RP se věnuji již 8 let, převažně jsem býval PD RPer. Nevím, co dál tu napsat - kdo chce vědět víc, nemám problém přijít na teamspeak/Discord a potřebný informace sdělit.
Jméno - Lucas Peterson
Datum narození - 05/02/1989
Místo narození - Montgomery, Red County
Místo trvalého pobytu - Montgomery Town Hall
Vzdělání - Bezpečnostně právní činnost, střední škola ukončena maturitní zkouškou.
Kurzy / Licence - Absolvoval jsem kurz první pomoci. Vlastním řidičské oprávnění skupiny B.
Telefonní číslo - 600593
OOC informace
Věk - 18 let
Funkční mikrofon - Ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Mám každý den pár volných hodin, a jsem PD RPer, tzn. všechen svůj čas na serveru.
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Hraju pouze "legální" postavy.
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! )
Nazdar, je mi 18 a pocházím ze SA:MP. Text-based RP se věnuji již 8 let, převažně jsem býval PD RPer. Nevím, co dál tu napsat - kdo chce vědět víc, nemám problém přijít na teamspeak/Discord a potřebný informace sdělit.