Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor - PSA hledá nové kolegy do sboru!

1 2 3 4 5 6 7 8 9

31.12.2020 16:35, odstraněno 31.12.2020 16:38 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Flojsyk

Hráč

49
1.1.2021 02:41

Jméno - Daniele Conte
Datum narození - 13.6.1994
Místo narození - Verona - Italy
Místo trvalého pobytu - Hotel, Red county
Vzdělání - Střední škola Podnikatelská, Vysoká škola - Bezpečnostní managment. Bc.
Kurzy / Licence - Kurz sebeobrany, první pomoci, střelby
Telefonní číslo - 566756

OOC informace

Věk - 15
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Každý den klidně, 2-4hodiny denně
Převážně hraju legální/ilegální postavy - legální
Něco o vás - ( No předem se omluvím protože o sobě moc mluvit/psát neumím takže mě omluvte pokud to bude nějako blbě napsané )

Zdravím, Jmenuji se Daniel... bydlím ve městě Trutnov které se nachází v KráloveHradeckém kraji. Chodím na základní školu do 9.ročníku.
Rád fotím, hraju hry, chodím ven, mám rád přírodu a zvířata.. Věnoval jsem se sportům jako např. fotbal, Basket, florbal; každopádně mě vždy přestali bavit.

MTA jsem objevil tak před 2-3 roky a hned v ten den jsem si ho oblíbil. Mám nahráno několik hodin. Takže si myslím že mám dobré zkušenosti s RPním jak policajta tak normálně.
Skoro na všech serverech jsem RPil policajta.

To je vše co bych tak o sobě řekl. ještě jednou se omlouvám ale neumím o sobě nějako psát. Děkuji za pochopení.. 

S pozdravem Daniel.

Mikle

Hráč

8
1.1.2021 12:42, naposledy upraveno 1.1.2021 21:26 uživatelem Mikle

Jméno - Bc. Ing. Mikle Davis
Datum narození - 17.11.1990
Místo narození - San Fiero, Angel pine
Místo trvalého pobytu - Hotel Palomino creek
Vzdělání - Gympl, středoškolské vzdělání s maturitou, advokátní akademie San Fiero.
Kurzy / Licence - Kurz první pomoci, řidičské oprávnění skupiny B,C, střelecké zkoušky.
Telefonní číslo - 392236 

OOC informace

Věk - 21
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - většinu volného času
Převážně hraju legální postavy 
Něco o vás - Jmenuji se Miroslav, MTA roleplay hraju již přes 7 let, skoro celých 7 let až na pár měsíců jsem strávil v policejním sboru, mám s policií bohaté zkušenosti z reálného světa nebot jsem nějakou dobu pracoval u OHS. V současné době se živím jako řidič kamionu což u mě znamená většinou volné 3-4 dny v týdnu ale v následujících 2 měsících bych měl změnit pracovní pozici na pracovníka řidiče ZZS. Když vynechám nějaké druhoválečné hry či sport tak policie byla vždy mým středem pozornosti a zákony obecně. Zde na serveru jsou i lidé kteří moji minulost a zkušenosti semnou mohou potvrdit. Jsem bezproblémový, nekonfliktní a relativně klidný člověk, rychle se učím, takže není problém s novinkama.

(Discord: Mikle#5041)

1.1.2021 13:46, odstraněno 2.1.2021 09:52 uživatelem
1.1.2021 15:44, naposledy upraveno 4.1.2021 18:37 uživatelem Kolpanek

Jméno - Martin Lovecky
Datum narození - 14.5.1991
Místo narození - Montgomery
Místo trvalého pobytu - Palomino Creek, ubytovna
Vzdělání - Středoškolské ukončené maturitou. 
Kurzy / Licence - Řidičsky průkaz B a C. 
Telefonní číslo - 537114

OOC informace

Věk - 15
Funkční mikrofon - Ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Pokud bych se stal policistou, tak hodně času. Bavilo by mě, zastavovat lidi a pokutovat za porušení silničních předpisů nebo zákonu. Přijde mi to hrozně moc akční a zábavní, tato práce by mě velmi naplňovala, takže bych celkově trávil 3-4 možná i více hodin. 

Převážně hraju legální/ilegální postavy - Hraji jenom za legální postavy
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Jmenuji se Patrik. Je mi 15. Jsem sympatický, milý a velmi výpomocný člověk. Dokážu pracovat samostatně i v kolektivu. Jsem pracující člověk, který svojí práci dokončí včas a dobře. Dodržuji své sliby, takže pokud bych něco slíbil, tak to udělám/dodržím. Mám bohatou komunikaci, dokážu hovořit na nějaké téma pár minut. Jsem spravedlivý člověk a nedělám problémy. Plním si své sny a na vše si dělám svůj názor. RP hraji teprve 3 měsíce.. na Skimo, jsem přešel před dvěma dny, protože server, na kterým jsem hrával, mě nebavil, bylo tam málo vymožeností. Prozatím sem na Skimu spokojený a doufám, že i nadále budu. Za ty 3 měsíce, jsem nabral hodně zkušenosti, ale určitě, nějaké věci neznám. Nové věci, jsem schopný se naučit do pár dní. Za Policistu, jsem ještě nikdy nehrál, ale mám zhlédnutá videa na YouTube ohledně této práce.

Budu rád za šanci a za možnost, sloužit u Policie San Andreas. Slibuji, že se mnou budete spokojeni.
- Martin Lovecky (OOC Patrik).

1.1.2021 15:58

Jméno - Lukas Hudec
Datum narození - 18.3. 1995
Místo narození - San Andreas
Místo trvalého pobytu -Blueberry
Vzdělání - Vysoká škola/ policajná akadémia / stredná -Gympel 
Kurzy / Licence - B, C , Kurz prvej pomoci 

Telefonní číslo -721062

OOC informace

Věk - 18
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - každý deň kľudne 8 hodín, keď bude čas aj viac 
Převážně hraju legální/ilegální postavy - legálne 
Něco o vás -  Moje meno je  Dominik, nehrávam žiadne PC hry okrem mta , konrektné SKIMO. Radšej chodím s priateľmi von , voziť sa na autach po noci ránach a tak. Milujem staršie auta hlavne japonské a tuning. V obľube mam Seat Leon R Cupra. Som tretiak na strednej , študujem strojarinu a brígadujem v agrofarme aby som mal čim platiť voňave seno v nádrži mojej audinky a4 :D. Po  skončení školy plánujem ísť do holandska na 3 mesiace k rodine do firmy si zarobiť nejaké krajšie peniaze na byt a vrátiť sa na svk a uživať si život a po pri tom zarábať napríklad v continental , alebo ak mi všetko vyjde ako ma tak rozbehnuť si taký menší podnik.  Vo voľnom čase hrávam skimo a večer chodím von s prieteľku a kamarátmi ako som spominal vyššie. Raz za čas si zvykneme vypiť na byte alebo vonku a zabaviť sa trošku. Viem že toto všetko je nepodstatné k tomu ale keď budete aj toto hodnotiť tak som toho napísal trošku viac. 

1.1.2021 19:59, odstraněno 4.1.2021 15:40 uživatelem

Jaucuko

Hráč

11
1.1.2021 23:47

Vzor pro přihlášku.

Jméno -  Jacob Black
Datum narození - 30.5.1995
Místo narození - San Andreas, Montgomery
Místo trvalého pobytu - Blueberry, San Andreas
Vzdělání - 
Střední škola - maturitní obor (bezpečnostně právní činnost)
Kurzy / Licence - řidičský průkaz skupiny B,C
Telefonní číslo - 854145.

OOC informace

Věk - 16
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Během koronaviru cca 3-4 (i více) hodin denně.
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální
Něco o vás -
Jmenuju se Jakub, s law enforcement RP mám hodně zkušeností, hrál jsem na SAMP cca 3 roky a poté i na MTA na artheonu. Studuju na střední škole obor požární ochrana. Tudíž není tak těžký zjistit co chci v budoucnu dělat a co mě zajímá. Mimo to hraju Rugby a americkej fotball, společně s mil-sim paintballem. 

Scor

Hráč

64
2.1.2021 00:07, naposledy upraveno 2.1.2021 00:08 uživatelem Scor

Jméno -Emily Smith
Datum narození - 22.11.1997
Místo narození - San Fierro (San Andreas)
Místo trvalého pobytu - Montgomery, ubytovna
Vzdělání - Středoškolské vzdělání zakončeno maturitní zkouškou, Gymnázium San Fierro
Kurzy / Licence - Řidičský průkaz typu B
Telefonní číslo -879449

OOC informace

Věk -13
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Každý den minimálně 1 hodinu, podle toho jak by se mi chtělo.
Převážně hraju - legální postavy
Něco o vás -
Ahoj, 
jmenuju se Dominik a pocházím z Ústeckého kraje. Momentálně utápím skoro všechen čas při Skimu a občas i dělám nějaké věci týkající se IT. (Dost tomu i napomáhá karanténa, takže ani ven nemusím. :D)

Na Leosight jsem se přidal přibližně tři čtvrtě roku zpět. Rád ve volném času hraju i šachy, Space Station 13 nebo i dračák. Také sleduju anime a fakt občasně čtu mangu a další literaturu. (Ano manga je literatura.)

Co se týče RP tak na RP se pohybuju něco přes 2 roky. Z toho asi 5 měsíců vkuse jsem RPil PD. Co se týče Skima tak jsem zde od začátku a v brzké době to nehodlám měnit.

2.1.2021 09:33, odstraněno 24.9.2022 08:52 uživatelem

1 2 3 4 5 6 7 8 9