Jméno - Ewan Poole
Datum narození - 11.8.1981
Místo narození - Spojené státy Americké
Místo trvalého pobytu - Las Venturas
Vzdělání - The University of Texas at Austin -Cockrell School of Engineering
Kurzy / Licence - Řidičské oprávnění sk. B, C, A
Lodní licence, Rybářské povolení
Kurz první pomoci základní + pokročilý, Kurz krizového řízení.
Telefonní číslo - 565809
OOC informace
Věk - 14
Funkční mikrofon - Ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Celou dobu co budu na serveru což je dejme tomu v průměru 6-10 hodin, podle nálady.
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Když to jde legální, záleží jak se to vyvine.
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ): Tak jsem malá osoba ležící 24/7 v posteli která jenom hraje na svém old notebooku na který nadávám. Na MTA RolePlay jsem přišel, když jsme se přestěhovali z vesnice do města což je nějakých +/- 4 roky. Jinak mě nemá rádo moc lidí a to tak vše co by jsme potřebovali vědět.
Jméno - Ewan Poole
Datum narození - 11.8.1981
Místo narození - Spojené státy Americké
Místo trvalého pobytu - Las Venturas
Vzdělání - The University of Texas at Austin -Cockrell School of Engineering
Kurzy / Licence - Řidičské oprávnění sk. B, C, A
Lodní licence, Rybářské povolení
Kurz první pomoci základní + pokročilý, Kurz krizového řízení.
Telefonní číslo - 565809
OOC informace
Věk - 14
Funkční mikrofon - Ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Celou dobu co budu na serveru což je dejme tomu v průměru 6-10 hodin, podle nálady.
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Když to jde legální, záleží jak se to vyvine.
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ): Tak jsem malá osoba ležící 24/7 v posteli která jenom hraje na svém old notebooku na který nadávám. Na MTA RolePlay jsem přišel, když jsme se přestěhovali z vesnice do města což je nějakých +/- 4 roky. Jinak mě nemá rádo moc lidí a to tak vše co by jsme potřebovali vědět.