Jméno - Alexandra Nikolajevova
Datum narození - 24.3.1995
Místo narození - Česká Republika
Místo trvalého pobytu - San Fierro
Vzdělání - Střední škola s maturitou.
Kurzy / Licence - Kurz Sebeobrany, Řidičské oprávnění sk. B
Kurz první pomoci základní + pokročilý, Kurz krizového řízení.
Telefonní číslo - 816818
OOC informace
Věk - 17
Funkční mikrofon - Ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Cca 8 hodin denně. (Někdy i 24h, podle nálady a únavy)
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Když to jde legální, záleží jak se to vyvine.
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ): Vyznám se v počítačích, hry hraji již od svých 8mi let. Celkově GTA hraju už cca 7 let. MTA cca 4 roky.. RP cca 2 roky.. Rád poslouchám kvalitní písničky z rádia. Mám velký zájem o to se stát Policií San Andreas. Korupci nesnáším. Spravedlnost vítězí. :)
Jméno - Alexandra Nikolajevova
Datum narození - 24.3.1995
Místo narození - Česká Republika
Místo trvalého pobytu - San Fierro
Vzdělání - Střední škola s maturitou.
Kurzy / Licence - Kurz Sebeobrany, Řidičské oprávnění sk. B
Kurz první pomoci základní + pokročilý, Kurz krizového řízení.
Telefonní číslo - 816818
OOC informace
Věk - 17
Funkční mikrofon - Ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Cca 8 hodin denně. (Někdy i 24h, podle nálady a únavy)
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Když to jde legální, záleží jak se to vyvine.
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ): Vyznám se v počítačích, hry hraji již od svých 8mi let. Celkově GTA hraju už cca 7 let. MTA cca 4 roky.. RP cca 2 roky.. Rád poslouchám kvalitní písničky z rádia. Mám velký zájem o to se stát Policií San Andreas. Korupci nesnáším. Spravedlnost vítězí. :)