Curriculum Vitae
Trvalé bydliště: Las venturas (konkrétní označení dům nemá)
Národnost: San Andreas
Rodinný stav: Svobodný
Telefonní číslo: 428698
S-Mail: james.carrington@smail.ic
Vzdělání:
- Hight school of law/Carrinton limited - obor práva - prospěl - 2005-2009
- Univerzita karlova - Práva - prospěl s diplomem - 2010-2015
- Klinická psychologie - prospěl s diplomem - 2016-2021
Pracovní zkušenosti:
- Asistent advokáta - 2016-2017
- Státní zastupitelství hlavního města Prahy - 2017-2021
- Policie San Andreas- 2021-2021
Oprávnění:
- Řidičské oprávnění - B/C.
Jazyková znalost:
- Ovládám plynule češtinu, švédštinu
Motivační dopis:
Jmenuji se James Carrington a pocházím z bohaté rodiny z USA konkrétněji z Atlanty. Rodiče mě odmala vedli k lékařství a právu a nutili mě si k tomu vybudovat vztah. Jsem týmový typ, který rád pomůže ostatním v situacích která to vyžaduje. Vynikám ve své angažovanosti v resortu, na který se hlásím. Osobnostně jsem velmi silný a to zejména v mé vytrvalosti a velmi dobré připravenosti na nepříjemné okolnosti, které v této pozici vznikají. Jsem také milý a velmi přátelský, ovšem v práci jsem často nestranný a v jednání s ostatnímu se snažím být v tichosti a zejména mluvit jen v případech kdy je to vhodné. Ve svém volném čase se věnuji politice, právních záležitostech, sportu a rodině.
Studoval jsem v rodinné oficiální škole Hight school of Law/Carrington Limited. Po studiu střední školy jsem nastoupil na vysokou zahraniční školu v Praze, na Karlovu Univerzitu. Vystudoval jsem obory - Klinickou psychologii a obor Práv. Během školy jsem se naučil plynule švédsky. Během školy jsem také pracoval v rodinné firmě na pozici asistenta advokáta a během nich jsem získal cenné zkušenosti, které jsem také uplatnil na státním zastupitelství v Praze.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Pozice o kterou žádám: Státní zástupce
Adresováno na vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
Dne 15.7. 2021, Montgomery Podpis - Carrington
Curriculum Vitae
Trvalé bydliště: Las venturas (konkrétní označení dům nemá)
Národnost: San Andreas
Rodinný stav: Svobodný
Telefonní číslo: 428698
S-Mail: james.carrington@smail.ic
Vzdělání:
- Hight school of law/Carrinton limited - obor práva - prospěl - 2005-2009
- Univerzita karlova - Práva - prospěl s diplomem - 2010-2015
- Klinická psychologie - prospěl s diplomem - 2016-2021
Pracovní zkušenosti:
- Asistent advokáta - 2016-2017
- Státní zastupitelství hlavního města Prahy - 2017-2021
- Policie San Andreas- 2021-2021
Oprávnění:
- Řidičské oprávnění - B/C.
Jazyková znalost:
- Ovládám plynule češtinu, švédštinu
Motivační dopis:
Jmenuji se James Carrington a pocházím z bohaté rodiny z USA konkrétněji z Atlanty. Rodiče mě odmala vedli k lékařství a právu a nutili mě si k tomu vybudovat vztah. Jsem týmový typ, který rád pomůže ostatním v situacích která to vyžaduje. Vynikám ve své angažovanosti v resortu, na který se hlásím. Osobnostně jsem velmi silný a to zejména v mé vytrvalosti a velmi dobré připravenosti na nepříjemné okolnosti, které v této pozici vznikají. Jsem také milý a velmi přátelský, ovšem v práci jsem často nestranný a v jednání s ostatnímu se snažím být v tichosti a zejména mluvit jen v případech kdy je to vhodné. Ve svém volném čase se věnuji politice, právních záležitostech, sportu a rodině.
Studoval jsem v rodinné oficiální škole Hight school of Law/Carrington Limited. Po studiu střední školy jsem nastoupil na vysokou zahraniční školu v Praze, na Karlovu Univerzitu. Vystudoval jsem obory - Klinickou psychologii a obor Práv. Během školy jsem se naučil plynule švédsky. Během školy jsem také pracoval v rodinné firmě na pozici asistenta advokáta a během nich jsem získal cenné zkušenosti, které jsem také uplatnil na státním zastupitelství v Praze.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Pozice o kterou žádám: Státní zástupce
Adresováno na vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
Dne 15.7. 2021, Montgomery Podpis - Carrington