Přezdívka: Supporter81
Věk: 17
Zkušenosti: Pomáhal jsem vytvářet marné neznámé servery
Komunikační dovednosti: dobrě,slovní zásobu mám.Základy angličtiny,němčiny,slovenčtina je samozřejmost
Mám čas: čas mám vždy po škole což je 15:00 nebo 17:00 až 22:00 o víkendech je to většinou celý den pokud nepracuji nebo nejsem někde mimo domov
Další informace o mně:
Je mi 17. Jmenuji se Tomáš. Studuji na střední škole strojní a elektrotechnické. Zabívám se Militariemi a vše kolem toho. Dále se pohybuju v oboru práv,politiky a médií. Vše řeším s klidnou hlavou,mám povahu mírnou klidnou a vyrovnanou. V admin teamu jsem nebyl na žádném známém serveru který by měl denně kolem 30+hráčů a proto bych to chtěl zkusit zde.
**Přezdívka**: Supporter81
**Věk**: 17
**Zkušenosti**: Pomáhal jsem vytvářet marné neznámé servery
**Komunikační dovednosti**: dobrě,slovní zásobu mám.Základy angličtiny,němčiny,slovenčtina je samozřejmost
**Mám čas**: čas mám vždy po škole což je 15:00 nebo 17:00 až 22:00 o víkendech je to většinou celý den pokud nepracuji nebo nejsem někde mimo domov
**Další informace o mně**:
Je mi 17. Jmenuji se Tomáš. Studuji na střední škole strojní a elektrotechnické. Zabívám se Militariemi a vše kolem toho. Dále se pohybuju v oboru práv,politiky a médií. Vše řeším s klidnou hlavou,mám povahu mírnou klidnou a vyrovnanou. V admin teamu jsem nebyl na žádném známém serveru který by měl denně kolem 30+hráčů a proto bych to chtěl zkusit zde.