Přezdívka: Pat000
Věk: 24
Zkušenosti: Skúsenosti s Administrátorstvom ani supportom nemám, nikdy som v admin teame ešte nebol, tak chcel by som si to skúsiť, aké to je. Príkazy žiadne neviem, keďže ešte som v a-teame nikdy nebol, ale naučil by som sa ich celkom rýchlo.
Komunikační dovednosti: Slovensky samozrejme, keďže som slovák. Česky tiež všetko rozumiem. A niečo po Anglicky.
Mám čas: Asi tak od 13 hodiny do 22 hodiny, cez víkend, asi len v Nedele.
Další informace o mně:
Volám sa Martin, som zo Slovenska, hrávam GTA hry, hlavne typu Roleplay, takže Roleplay pravidlá ovládam. Inak chodím von, do prírody, pozerám filmy, občas niečo čítam. Asi takou hlavnou vlastnosťou je, že moc nemám rád, keď musím rozprávať s novými ľudmi, som taký nesvoj.
**Přezdívka**: Pat000
**Věk**: 24
**Zkušenosti**: Skúsenosti s Administrátorstvom ani supportom nemám, nikdy som v admin teame ešte nebol, tak chcel by som si to skúsiť, aké to je. Príkazy žiadne neviem, keďže ešte som v a-teame nikdy nebol, ale naučil by som sa ich celkom rýchlo.
**Komunikační dovednosti**: Slovensky samozrejme, keďže som slovák. Česky tiež všetko rozumiem. A niečo po Anglicky.
**Mám čas**: Asi tak od 13 hodiny do 22 hodiny, cez víkend, asi len v Nedele.
**Další informace o mně**:
Volám sa Martin, som zo Slovenska, hrávam GTA hry, hlavne typu Roleplay, takže Roleplay pravidlá ovládam. Inak chodím von, do prírody, pozerám filmy, občas niečo čítam. Asi takou hlavnou vlastnosťou je, že moc nemám rád, keď musím rozprávať s novými ľudmi, som taký nesvoj.