Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

💚 Pochvaly a poděkování 💚

1 2 3 4 5



Zorra

Hráč

41
14.12.2020 13:36, naposledy upraveno 14.12.2020 13:39 uživatelem Zorra

Ahoj 💚 pojďme zase v komunitě rozšířit pozitivní vibes. 🤗

už jsme tu měli Pár hezkých slov, kde jsme psali něco hezkého o tom kdo napsal poslední odpověď. No a všimla jsem si že tu jsou taky pochvaly v IC fóru, ale co takhle pochvaly za OOC věci? A taky poděkování!

Pojďme psát něco hezkého o všech co si to zaslouží. 😊

Napište přezdívku někoho koho si v komunitě vážíte a za něco ho pochvalte nebo mu za něco poděkujte. Klidně i víc lidí najednou.

Hlavně je i označte, ať si to přečtou a zahřeje je to u srdíčka 💖

 

Já začnu tím, že chválím celý admin team! Díky že tu pro nás jste 😍

Hlavně @Rataj😘 a @neznamy#598😘 protože si dávají tolik práce s celým portálem a hezky se tu o nás starají a budují skvělou a stále větší komunitu.

Lofanek

Hráč

32
14.12.2020 14:26

Tak poďme na to vole

@Kubby Ďakujem za všetky videá z tvojej obľúbenej stránky. ;)
@bit Ďakujem za spoluprácu pri šírení posolstva nekopary a za ukázanie zmyslu života v podobe osu!
@sandlerino Ďakujem za hodiny a hodiny na RP a za čiastočnú poruchu sluchu vďaka tvojmu kriku pri hraní Robloxu ;)
@Rataj Ďakujem, že pravidelne obnovuješ Skimo už od roku 2016!
@neznamy#598 Ďakujem/e ti za to, že si sa snažil jednak zachrániť Artheon, ale hlavne ti ďakujem za to, že si mi dal šancu pôsobiť aj tu v AT ;)
@neznamy#5 písk písk, ďakujem za až prehnane hlasitý smiech, ktorý mi rovnako výrazne poškodil sluch.. A tiež za čaj ;)
@neznamy#27 Ďakujem za hodiny strávené na SAMPE, aj tak si sa nakoniec vrátil k MTAčku.. :D
@SedliX Ďakujem ti za skoré rána strávené čítaním tvojich skrípt, pane doktore ;)
@Crazy Ďakujem za zasvätenie do sveta modelov.. A za fotky Huga ;)
@NoOneFromYou Tebe rovnako ďakujem za hodiny strávené na RP, rawr
@Zorra Tebe ďakujem hádam za všetkých, za to, že udržuješ aktívne fórum aj v časoch "mŕtvosti" portálu. #TeamZorra mrk mrk
@Michael Ďakujem za naučenie všetkých tých zbytočných policajných zákonov, ty programátor ;)
@OurMatthew Ďakujem za konštanté spamovanie na TSku, a samozrejme za hodiny stravené na RP
@Scor Ďakujem za úspešné zabitie polovice mozgových buniek, kočičko
@neznamy#1756 Tebe asi jedno bezvýznamné ďakujem nestačí :D ty blázne, každopádne za mňa ti ďakujem za všetky tie hodiny strávené na RP
@sammael02 Tebe sa poďakujem až po masáži ;)
@pa202 Tebe ďakujem za fotky ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arciCZ Ďakujem za to, že si mi ukázal zmysel v trestaní hráčov ;)
@Paradoxx Tebe ďakujem hlavne za starý Artheon, ktorý bol viac než perfektný

Vypísal som sem prevažne ľudí, s ktorými trávim čas či už na TSku, alebo v hre. Ak ste sa tu nenašli, tak to neznamená, že vás nemám rád. ;)

TheLegend27

Hráč

2
14.12.2020 14:29, naposledy upraveno 14.12.2020 14:53 uživatelem TheLegend27

Můžu ti pochválit prdel?

Ale ne.. @Zorra díky že tu neustále oživuješ offtopic protože to je jediná sekce kterou já na fóru čtu.

P.S. Škoda že teď tu prdel zakrývá level a musím to rozklikávat. Nechceš si nahodit avatar s prdelí na druhou stranu?

14.12.2020 14:48

@neznamy#1756, protože právě díky lidem jako je on mohu věnovat tolik času LeoSightu a hlavně Skimu a to zcela bez výčitek. A nejen že je to all-time top donator, ale ještě je 3. nejaktivnější hráč serveru, má 2. nejvyšší úroveň na webu a taky je největším přispivatelem do sbírky screenshotů na Discordu. Tenhle chlap musí mít prostě LeoSight fakt rád a to mě opravdu těší.

14.12.2020 15:17, naposledy upraveno 14.12.2020 19:00 uživatelem PeterGetsman

Určite najväčší typci sú @Regi a poďakovanie za jeho retardaciu na tsku, taktiež jeho blbé reči :D, druhý je @neznamy#1756 pri ktorom sa zasmejem na RPcku a bohaté ho rpi, tretí je @HLMNqqq pri ktorom je taktiež sranda ako ooc, ic a môžem mu porozprávať príbeh ktorý ho pravdepodobne i zaujíma a hlavne z mojej lyžovačky že? :D myslím ze lepší ľudia sa nenájdu na tejto RP scéne :3

Taktiež i veľké diky pre @neznamy#374 síce na artheonu sme si nesadli ale stačilo ísť na tsko a porozprávať sa normálne a taktiez i to rp s tebou :-) veselé Vianoce piso

14.12.2020 16:08, odstraněno 14.12.2020 18:50 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
14.12.2020 16:43

@Wallysak teď sice není v ČR, asi si to přečte až za dlouho a věc za kterou ho chci pochválit už je poměrně stará záležitost, ale když už tu máme tohle téma, rád ji tady před všemi vyzdvihnu.

Je to prostě hrozně dobrej grafik a udělal nám tenkrát na HL2RP úžasný plakáty.

No a pak taky bannery pro naše tématické updaty. Jeden z nich už znáte.

Díky Wallysáku! 😉

neznamy#2452

Smazaný účet

17
14.12.2020 18:05

Ja by som chcel poďakovať celému admin teamu, že pre nás vytvorili aktuálne najlepší CZ/SK MTA Server za takú krátku dobu. Taktiež by som chcel poďakovať aj za to, že sa o tento portál starajú a stále nás niečím novým prekvapujú. Veľké díky patrí odo mňa a verím, že aj väčšina komunity je vďačná. Díky!  

Kavil

Hráč

9
15.12.2020 16:05, naposledy upraveno 15.12.2020 16:15 uživatelem Kavil

Zdravím, taky bych se k Vám rád přidal. Jako první bych chtěl poděkovat @Zorra za tento skvělý nápad. Myslím si, že jeden z problémů dnešní doby je právě to, že málo ostatním říkáme pochvaly a podobně. Soustředíme se na to špatné a málo vnímáme to pozitivní. Většina lidí vše vidí negativně a zapomíná na to dobré... Bere to jako samozřejmost i své blízké...

Já bych tedy jako první poděkoval @Rataj , tento člověk má můj obrovský respekt. Nejen za skimo a celkově portál Leosight a jak to nevzdal a pořád na tom pilně pracoval a díky tomu se teď všichni bavíme, ale taky za to jaký má přístup ke komunitě, serveru a podobně. Ještě jsem ho neviděl zamítnout jakýkoliv rozumný nápad. Kdysi jsem se setkával s nápady na způsob Belleville, možnost více frakcí, nebo si zakládat vlastní firmu i když taková byla a daný člověk chtěl být konkurence, ale každý jim na to řekl to nejde, to není možné. Vše rozumné vyslechne a zkusí realizovat. Neřekne hned, že to nejde, nebo to není možné, ale zkusí to a snaží se rozšiřovat možnosti na Skimu a pomáhat hráčům rozvíjet jejich nápady a hlavně je realizovat.

Dále bych poděkoval celému A-Teamu. Myslím si, že zde můžeme najít jeden z nejlepších a-teamů za celou dobu existence RP na CZ/SK komunitě, ne-li ten nejlepší. Konečně jsem potkal a-team, kterému nejde jen o počet vyřešených reportů a když můžou, tak pomůžou třeba i bez reportu. Tímto neodsuzuji systém reportů a netvrdím, že se vše má řešit bez reportů.  

Další velké poděkování patří celé komunitě. I těm co aktuálně mají ban a nebo se jinak prohřešili. Každý z nás tvoříme tuto komunitu a je normální udělat chybu. A myslím si, že nyní je ten čas, kdy máme odpouštět i těm co nás třeba svým Powergamingem, Metagamingem a podobně tehdy naštvali. Každý z nás máme vliv, ať větší, nebo menší na to, jakou máme komunitu a myslím si, že máme být na co pyšní.

Ovšem abych dodržel i to označení, tak bych zde chtěl označit pouze dvě nejdůležitější osoby, kterými je @JazeX a @neznamy#1756, kvůli toho, že hlavně díky nim nyní jsem součásti této komunity, jelikož jsem původně šel jen omrknout nové skimo a od té doby jsem tu strávil ne jednu hodinu a každý den mě to baví víc a víc. 

Jako poslední bych chtěl zmínit, že toto je skromný názor a chápu, že se nemusíme ve všem shodnout. Taky pravděpodobně za nějaké ty gramatické chyby. 

Petriik1

Hráč

32
15.12.2020 18:04

@sandlerino Chtěl bych ti poděkovat, že se mnou máš stále ty nervy a že mě vyslechneš když něco potřebuji probrat. Dále děkuji, že jsi mě toho hodně naučil a také poradil. Nebýt člověka jako ty, nejsem tam kde jsem ♥. Dále děkuji za naučení Army a dalších her a ještě jsem zapomněl na tvé soundboardy.

@OurMatthew děkuji za skvělé hodiny na Tsku.

@pa202 děkuji za společně trávený ranní čas na Tsku při skimu atd.

@PeterGetsman děkuji za skvělé RP.

@Paradoxx děkuji za starý Artheon, díky kterému jsem se naučil RP.

@Scor sice mě občas trochu štveš, ale i tak tě mám jako kamaráda rád. Někdy musíme dát znovu šachy.

@neznamy#5 děkuji za tvůj ďábelský smích, kterého se vždy leknu a za tvá moudra. 

@sammael02 za skvěle strávené hodiny na Tsku.

@Rataj za strejdu Rukuse, u kterého jsem se velmi zasmál. :D

Poděkování patří také celému Admin teamu portálu LS, za všechen váš volný čas co do toho dáváte a za vaši energii. DÍKY 

1 2 3 4 5


Powered by LeoSight IFS
LT~233

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo