Zdravím, taky bych se k Vám rád přidal. Jako první bych chtěl poděkovat @Zorra za tento skvělý nápad. Myslím si, že jeden z problémů dnešní doby je právě to, že málo ostatním říkáme pochvaly a podobně. Soustředíme se na to špatné a málo vnímáme to pozitivní. Většina lidí vše vidí negativně a zapomíná na to dobré... Bere to jako samozřejmost i své blízké...
Já bych tedy jako první poděkoval @Rataj , tento člověk má můj obrovský respekt. Nejen za skimo a celkově portál Leosight a jak to nevzdal a pořád na tom pilně pracoval a díky tomu se teď všichni bavíme, ale taky za to jaký má přístup ke komunitě, serveru a podobně. Ještě jsem ho neviděl zamítnout jakýkoliv rozumný nápad. Kdysi jsem se setkával s nápady na způsob Belleville, možnost více frakcí, nebo si zakládat vlastní firmu i když taková byla a daný člověk chtěl být konkurence, ale každý jim na to řekl to nejde, to není možné. Vše rozumné vyslechne a zkusí realizovat. Neřekne hned, že to nejde, nebo to není možné, ale zkusí to a snaží se rozšiřovat možnosti na Skimu a pomáhat hráčům rozvíjet jejich nápady a hlavně je realizovat.
Dále bych poděkoval celému A-Teamu. Myslím si, že zde můžeme najít jeden z nejlepších a-teamů za celou dobu existence RP na CZ/SK komunitě, ne-li ten nejlepší. Konečně jsem potkal a-team, kterému nejde jen o počet vyřešených reportů a když můžou, tak pomůžou třeba i bez reportu. Tímto neodsuzuji systém reportů a netvrdím, že se vše má řešit bez reportů.
Další velké poděkování patří celé komunitě. I těm co aktuálně mají ban a nebo se jinak prohřešili. Každý z nás tvoříme tuto komunitu a je normální udělat chybu. A myslím si, že nyní je ten čas, kdy máme odpouštět i těm co nás třeba svým Powergamingem, Metagamingem a podobně tehdy naštvali. Každý z nás máme vliv, ať větší, nebo menší na to, jakou máme komunitu a myslím si, že máme být na co pyšní.
Ovšem abych dodržel i to označení, tak bych zde chtěl označit pouze dvě nejdůležitější osoby, kterými je @JazeX a @neznamy#1756, kvůli toho, že hlavně díky nim nyní jsem součásti této komunity, jelikož jsem původně šel jen omrknout nové skimo a od té doby jsem tu strávil ne jednu hodinu a každý den mě to baví víc a víc.
Jako poslední bych chtěl zmínit, že toto je skromný názor a chápu, že se nemusíme ve všem shodnout. Taky pravděpodobně za nějaké ty gramatické chyby.
Zdravím, taky bych se k Vám rád přidal. Jako první bych chtěl poděkovat [user:87] za tento skvělý nápad. Myslím si, že jeden z problémů dnešní doby je právě to, že málo ostatním říkáme pochvaly a podobně. Soustředíme se na to špatné a málo vnímáme to pozitivní. Většina lidí vše vidí negativně a zapomíná na to dobré... Bere to jako samozřejmost i své blízké...
Já bych tedy jako první poděkoval [user:1] , tento člověk má můj obrovský respekt. Nejen za skimo a celkově portál Leosight a jak to nevzdal a pořád na tom pilně pracoval a díky tomu se teď všichni bavíme, ale taky za to jaký má přístup ke komunitě, serveru a podobně. Ještě jsem ho neviděl zamítnout jakýkoliv rozumný nápad. Kdysi jsem se setkával s nápady na způsob Belleville, možnost více frakcí, nebo si zakládat vlastní firmu i když taková byla a daný člověk chtěl být konkurence, ale každý jim na to řekl to nejde, to není možné. Vše rozumné vyslechne a zkusí realizovat. Neřekne hned, že to nejde, nebo to není možné, ale zkusí to a snaží se rozšiřovat možnosti na Skimu a pomáhat hráčům rozvíjet jejich nápady a hlavně je realizovat.
Dále bych poděkoval celému A-Teamu. Myslím si, že zde můžeme najít jeden z nejlepších a-teamů za celou dobu existence RP na CZ/SK komunitě, ne-li ten nejlepší. Konečně jsem potkal a-team, kterému nejde jen o počet vyřešených reportů a když můžou, tak pomůžou třeba i bez reportu. Tímto neodsuzuji systém reportů a netvrdím, že se vše má řešit bez reportů.
Další velké poděkování patří celé komunitě. I těm co aktuálně mají ban a nebo se jinak prohřešili. Každý z nás tvoříme tuto komunitu a je normální udělat chybu. A myslím si, že nyní je ten čas, kdy máme odpouštět i těm co nás třeba svým Powergamingem, Metagamingem a podobně tehdy naštvali. Každý z nás máme vliv, ať větší, nebo menší na to, jakou máme komunitu a myslím si, že máme být na co pyšní.
Ovšem abych dodržel i to označení, tak bych zde chtěl označit pouze dvě nejdůležitější osoby, kterými je [user:7] a [user:1756], kvůli toho, že hlavně díky nim nyní jsem součásti této komunity, jelikož jsem původně šel jen omrknout nové skimo a od té doby jsem tu strávil ne jednu hodinu a každý den mě to baví víc a víc.
Jako poslední bych chtěl zmínit, že toto je skromný názor a chápu, že se nemusíme ve všem shodnout. Taky pravděpodobně za nějaké ty gramatické chyby.