Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

💚 Pochvaly a poděkování 💚

1 2 3 4 5

Zorra

Hráč

41
12.11.2021 11:07

Děkuju @Puding @Dzardys a @Hawkyer že mi pomohli rozjet a nastavit můj Discord. 🤗

Děkuju Angelice Manerigh (promiň, neznám OOC nick a taky nevím jak se to přesně píše) za ochotnou exkurzi na policejní stanici. 😁

Děkuju Rose Stengel a ještě jednou @Puding za fajn RP. ❤

Děkuju @Rataj že to tu stále drží po všech těch letech pohromadě a furt to někam posouvá, zlepšuje, zvětšuje, rozšiřuje. 💓

Cepicka

Hráč

35
1.12.2021 11:03

Čau ahoj, chtěl bych udělit velkou pochvalu a zároveň velké díky @Dzardys
 Právě on mě zbavil dlouhodobého trápení s Drelamondem (né jen mě) a jeho neschopnosti RP, permu která mu byla udělena si zasloužil no..

Takže má za mě obrovské +rep @Dzardys né jen za toto ale za všechny reporty co mi kdy přijal, je to prostě pohodový člověk který ví co dělá. 

Všeobecně jsem rád že mohu RPit a užívat si gameplay v takové skvělé komunitě jako je právě tady na skimu, doufám že nikdy nepřijde krize že bych musel od Skima odejít.

S pozdravem Cepicka <3

19.12.2021 00:53, naposledy upraveno 19.12.2021 00:56 uživatelem nereznavzdy

Krásný večír,

nevím jak to pojmout, nejspíše to bude zníti dosti divně, toto je takové rozloučení, né asi poslední, ale prozatimní, skimo opustím asi až po rozhodnutí se nového ředitele, takže budu ještě chviličku prudit, ale nic produktivního ode mě nečekejte.

Proč chci vlastně skimo opustit?

Přemýšlím o tom déle, čas by se na to i našel chvilkama, ale motivace žádná není, nic nového není, tak jsem si dal do kola štěstí dvě možnosti(přesněji čtyři, ale vždy dvě jsou synonyma), buď helper nebo odejít, a vyšlo mi "Zdrhnůt".

Tak komu všemu poděkovat, hlavně všem s kterýma jsem měl kdy rpit, od všeho RPení ZZS, PSA, social RP kterého jsem se taky nabaštil do syta.

Dále bych si tady vyšvihnul fakt hodně lidí, s kterými se třeba už nebavím tak často, ale v minulosti když se jednoduše kouknu na DC zpráv tam byla fakt hromada těch zábavnejch věcí:

Lexikonn, Dzardys, Puding, Zchovy, Flája..., těch lidí je fakt dost, tohle jsou lidi kteří mi teď zůstavají v paměti. (Dovolím si říci že jsem snad i některým pomohl dostat se nějak výš, jak IC tak OOC.., bylo mi ctí)

Dále bych si dovolil vypíchnout na jednu část mého hraní na skimu za Rotta a to pár RP které byly dosti zábavné, ale dle mého skvěle RPené a hodně rád na to doteď vzpomínám, @Jacko88 .

Dále bych rád vypsal těm které mám opravdu rád, vzhlížím k nim a považuju je za mé "internetové" BFF: @DnOndra @golemakcz

Dál bych ještě vypíchnul člověka co je pro mě dost vzorem když to tak napíšu, to @SedliX -oušek

Ještě se možná někdy potkáme, přes všechny kraviny co jsem kdy udělal(a že jich bylo :D ), přes všechny kvalitně RPené chvilky, přes to všechno mam furt rád tyto lidi, a mnohé další, a to mi stačí se podívat na tabulku online lidí na webu, a vidím jich tam hned hromadu, nezapomněl jsem na vás ;). 

Tak ahoj. :P

Berte tohle jako poděkování že jsem s vámi mohl rpit.

((Píšu to už teď protože bych na to jinak zapomněl až bych odcházel opravdu.., taková plánovaná smrt))

//Edit v1: Napíšu to za vás ať vy nemusíte, "Tak za měsíc"

Jacko88

Hráč

42
19.12.2021 05:30

Já teda spíš pozdravím, jako dobré ráno,
když už mě tu @nereznavzdy pingnul, tak přece musím taky pochválit a poděkovat pár lidem.

Prvním, komu chci poděkovat je @Dave323, je to člověk, co mě na Skimo a celý Leosight dostal, vyprávěl mi o jeho postavách, co to je Skimo, atd... vůbec jsem to nepobíral, jen jsem mu to odkýval, ale stejně jsem si to stáhl a vyzkoušel. Domluvil mi zaučení, za což mu taky děkuju. A taky za to, že mi ukázal, tu nejlepší IZS složku, která je dle mého HZS. Dále mu děkuju, za občasné chilli na discordu a občasné alkoholické procházky po naší dědině. A málem bych zapomněl, že tě musím pochválit za to, že jsi přestal kouřit.

Dále, což je docela náhoda, děkuji i @Jaucuko-vi, který mě zaučoval a přišel jsem na to až dnes, když jsem si nahrával svoje první logy a díval se, co za kraviny a jsem RPil, teda spíše neRPil...

Hned třetím člověkem, kterému chci poděkovat, je @nereznavzdy. Děkuji ti, za to, co jsi mě v RP naučil, když si to tak vezmu, tak ty jsi první, kdo mi ukázal, jak se dá stoprocentně a kvalitně využít /me a /do. Díky tomu, jsem pak na menší a nedůležitější věci začal používat i /ame a /ado. A chci tě pochválit, za tvojí flexibilitu, že jsi například byl ředitel ZZS, poté člen PSA a určitě i spousty jiných věcí. PS: Doufám, že jsi nezapomněl, jak se vychutnává. 

Další člověk, kterému chci poděkovat, je @KukisTV, díky kterému jsem například vyhrál kryptoměnovou aukci o DeLorean DMC-12, je to celkově takový můj rádce. Dále bych ho chtěl pochválit, za jeho RP, například ZZS a jiné zajímavé a mnohokrát i vtipné věci. PS: Doufám, že budeš mít štěstí a budeš jezdit Fordem tam i Fordem zpátky a né jak to všichni známe, Fordem tam a vlakem zpátky.

Samozřejmě děkuji celému AT, jak udržují ať už Skimo, tak i celý Leosight. Vypíchnout bych chtěl @Lexikonn-a, který když přimá PM, tak vám moc rád pomůže a nedá vám ban, za kontaktování admina jinak, než přes F2. Dále bych chtěl pochválit @Puding za její poctivost a také stejně jako u Lexiho ochotu a laskavost pomoct. A za to, jak jsou oba milý. Dál bych také chtěl poděkovat @Rataj-ovi, že vůbec něco jako Leosight a Skimo udělal a chci tě za tvojí pilnou a dobrou práci pochválit, i když od člověka jako jsem já, je to pro tebe asi prd. Další díky patří @Wright-ovi, za skvělé handlingy, co na serveru udělal, to samé patří i @Holub-ovi, ale ty jsi u mě teda tím bugováním peněz klesl, tudíž, tam ta pochvala je jen malá. 

Dále z AT chci poděkovat @Awoo-ovi, za to, že mi tenkrát, když jsem na Skimu začínal, dal ban a já se díky tomu ponaučil a zjistil, co se dělat smí a co nesmí. Dále bych mu chtěl poděkovat, za RP, které zažíváme posledních pár dní, je to super, strašná sranda a zároveň je to i zajímavé. 

Smozřejmě děkuji i @Qermo-vi za skvělé a zábavné RP, i když na tebe poslední dobou kašlu, tak veř, že to RP s tebou mě baví a musím tě pochválit, že ti to jde a umíš to dělat jak už vážně a smutně, tak už vesele a vtipně. 

To samé díky patří i @Borwyx-mu, se kterým jsem si toho za pár dní zaRPil poměrně dost, taktéž umíš RPit zabavně, vtipně, ale i smutně a vážně.

Další, komu patří mé díky, je @mariox. Děkuju ti, za skvělé chill noci, zábavné night cruise a takové ty naše terapie, kde se oba vykecáme a uleví se nám.

@zeldinko, @Phobios, @Ressetth, @VajkoChlpko a @Zchovankyo - Vám děkuju za skvělá, klidná a občas i vtipná zasedání kongresu. Čichám čichám Bregovu vůni.....

A samozřejmě děkuju svým láskám/kolegům z HZS: @Samik, @Raxter, @Kaizen, @Cepicka, @Tom11, @Holysek, @MrJacob, @neznamy#4474, @lukas68 a ostatním, kdo nebyl zmíněn zde, tak už samozřejmě výše.

Zbytku, tím myslím všechny, co jsem zde nezmínil a je jim to líto, se vážně omlouvám, ale jsem sakra unavenej a chce se mi už spát, takže pokud jsem vás tu vynechal, je to vzhledem k mojí únavě, ale nebojte, určitě se ještě odhodlám k tomu, že budu někomu děkovat, nebo ho budu chválit. Adios, dobró noc, váš Pepík.

DrHell

Hráč

19
11.1.2022 22:49, naposledy upraveno 11.1.2022 23:00 uživatelem DrHell

Čaute,

aj keď už na mňa mnoho ľudí zabudlo, rozhodol som sa vrátiť. Dnes som si prezeral staré veci riešené na bývalom Artheone a na terajšom Skime. Spomenul som si na nejaké skvelé spomienky za ktoré som sa nikdy nepoďakoval.
Čiže asi začnem.

@Bomba - Stebou som začal kedysi pred 4 rokmi RP na MTA. Prešli sme niekoľko serverov s niekoľkými skvelými zážitkami od RP v ZZS, cez nelegálne RP až k legálnemu RP. Ale došli k záveru že mne nejde Ilegal RP a tebe Legal RP :D Je pravda že sme si známy až doteraz, ale chcem sa ti takto po dlhej dobe čo sme strávili na RP poďakovať

@sandlerino, @SedliX, @Lofanek, @Petan09, @neznamy#598 - Vás som spoznal hneď po začiatku RP na Artheone a neskôr som došiel na to, že vlastne kvôli Vám som začal vnímať zdravotníctvo a samotnú medicínu veľmi zaujímavo. Až na toľko, že moje plány do budúcna sú jednoznačne smerované na medicínu. Preto Vám chcem taktiež takto verejne poďakovať za skvelé mesiace v ZZS na Artheone, neskôr ešte trochu na Skime!

@Crazy, @viyn - Cháabri, možno ste zabanovaný ale nezabudol som na Vás, preto sa Vám chcem poďakovať za skvelý čas strávený RP i mimo nej.

@MonsterSKGaming, @SovietDog, @neznamy#7130 - Možno sme nejako nenadviazali väčší kontakt, ale chcel by som sa Vám poďakovať za spestrenie RP na Artheone.

@Vysocak - Bola stebou sranda, dík taktiež za spoluprácu a spestrenie RP! Dúfam že sa to ešte niekedy zopakuje.

@Holub - Tebe sa chcem takto špeciálne poďakovať za ten krátky čas strávený v RCNews počas tvojho vedenia. Kvôli tebe sa mi trochu rozšírilo aj kritické myslenie :D 

@Rezekvitek, @Kubby, @Rataj, @F3nixar - Ďakujem Vám za časy vo VSA.

Naďalej sa chcem poďakovať @Scor, @Zeintar, @Regi, @zeldinko, @OurMatthew, @Zchovankyo, @neznamy#4508, @Matejos, @Wallysak, @Zdenek, @Fyolarwir, @nereznavzdy

Ospavedlňujem sa ak som na niekoho zabudol.
Pekný večer.

Jacko88

Hráč

42
13.7.2022 23:43

Musím teda pochválit pana zlého admina @Dzardys-e, za skvělý nápad s Komunitní akcí Společné sahání na trávník. Supr nápad jak dostat lidi od počítače. 👍💻 Zase nějaké zpestření. 😁

Peli

VIP

27
14.7.2022 00:57, naposledy upraveno 14.7.2022 01:17 uživatelem Peli

@neznamy#4474 Já ti moc děkuji že si za mě vzal/a tu permu o které si se bavil/a na PSA discordu. :)

dandymenbro

Hráč

8
14.7.2022 03:06

Tak se do toho dáme!

Jako první osůbce bych chtěl poděkovat @LadyHope za vytapetování baráku(díky zlato mě by rupli nervy :3)

Jako další na seznamu je @Puding se kterou je prostě radost erpit(těším se na další príma erpéčko)

Další na seznamu je @FLYER který mi momentálně dělá Custom Skin ač mých požadavků na skin je moc nezaleknul se toho moc díky!

Dále patří poděkování @MonsterSKGaming zažili jsme jak na artheonu tak i na skimu pár dobrých RP momentek a za to ti patří dík!

Jako poslední patří dík celému A-teamu za jejich ochotu řešit ne jen moje ale i reporty ostatních hráčů tímto tedy děkuji

@Dzardys @SovietDog @Puding @Phobios @Wright @FLYER  mohli bychom pokračovat dál chci jen říct že odvádíte jako tým výbornou práci jen tak dál!

PS : Zapomněl jsem tu na @Lexikonn se kterým se občas zasměju nad úplnou pitchovinou btw PRAHA FOREVER!

martinhartman13

Hráč

22
28.9.2022 21:03

davam +rep celýmu a-teamu za to jak dobře řešejí reporty 

Zorra

Hráč

41
2.3.2023 14:58, naposledy upraveno 2.3.2023 14:59 uživatelem Zorra

Já děkuju celý komunitě že tu stále funguje. Ráda se sem vracím.

Musíme tenhle topic oživit! Šiřte lásku 💖

1 2 3 4 5