Já teda spíš pozdravím, jako dobré ráno,
když už mě tu @nereznavzdy pingnul, tak přece musím taky pochválit a poděkovat pár lidem.
Prvním, komu chci poděkovat je @Dave323, je to člověk, co mě na Skimo a celý Leosight dostal, vyprávěl mi o jeho postavách, co to je Skimo, atd... vůbec jsem to nepobíral, jen jsem mu to odkýval, ale stejně jsem si to stáhl a vyzkoušel. Domluvil mi zaučení, za což mu taky děkuju. A taky za to, že mi ukázal, tu nejlepší IZS složku, která je dle mého HZS. Dále mu děkuju, za občasné chilli na discordu a občasné alkoholické procházky po naší dědině. A málem bych zapomněl, že tě musím pochválit za to, že jsi přestal kouřit.
Dále, což je docela náhoda, děkuji i @Jaucuko-vi, který mě zaučoval a přišel jsem na to až dnes, když jsem si nahrával svoje první logy a díval se, co za kraviny a jsem RPil, teda spíše neRPil...
Hned třetím člověkem, kterému chci poděkovat, je @nereznavzdy. Děkuji ti, za to, co jsi mě v RP naučil, když si to tak vezmu, tak ty jsi první, kdo mi ukázal, jak se dá stoprocentně a kvalitně využít /me a /do. Díky tomu, jsem pak na menší a nedůležitější věci začal používat i /ame a /ado. A chci tě pochválit, za tvojí flexibilitu, že jsi například byl ředitel ZZS, poté člen PSA a určitě i spousty jiných věcí. PS: Doufám, že jsi nezapomněl, jak se vychutnává.
Další člověk, kterému chci poděkovat, je @KukisTV, díky kterému jsem například vyhrál kryptoměnovou aukci o DeLorean DMC-12, je to celkově takový můj rádce. Dále bych ho chtěl pochválit, za jeho RP, například ZZS a jiné zajímavé a mnohokrát i vtipné věci. PS: Doufám, že budeš mít štěstí a budeš jezdit Fordem tam i Fordem zpátky a né jak to všichni známe, Fordem tam a vlakem zpátky.
Samozřejmě děkuji celému AT, jak udržují ať už Skimo, tak i celý Leosight. Vypíchnout bych chtěl @Lexikonn-a, který když přimá PM, tak vám moc rád pomůže a nedá vám ban, za kontaktování admina jinak, než přes F2. Dále bych chtěl pochválit @Puding za její poctivost a také stejně jako u Lexiho ochotu a laskavost pomoct. A za to, jak jsou oba milý. Dál bych také chtěl poděkovat @Rataj-ovi, že vůbec něco jako Leosight a Skimo udělal a chci tě za tvojí pilnou a dobrou práci pochválit, i když od člověka jako jsem já, je to pro tebe asi prd. Další díky patří @Wright-ovi, za skvělé handlingy, co na serveru udělal, to samé patří i @Holub-ovi, ale ty jsi u mě teda tím bugováním peněz klesl, tudíž, tam ta pochvala je jen malá.
Dále z AT chci poděkovat @Awoo-ovi, za to, že mi tenkrát, když jsem na Skimu začínal, dal ban a já se díky tomu ponaučil a zjistil, co se dělat smí a co nesmí. Dále bych mu chtěl poděkovat, za RP, které zažíváme posledních pár dní, je to super, strašná sranda a zároveň je to i zajímavé.
Smozřejmě děkuji i @Qermo-vi za skvělé a zábavné RP, i když na tebe poslední dobou kašlu, tak veř, že to RP s tebou mě baví a musím tě pochválit, že ti to jde a umíš to dělat jak už vážně a smutně, tak už vesele a vtipně.
To samé díky patří i @Borwyx-mu, se kterým jsem si toho za pár dní zaRPil poměrně dost, taktéž umíš RPit zabavně, vtipně, ale i smutně a vážně.
Další, komu patří mé díky, je @mariox. Děkuju ti, za skvělé chill noci, zábavné night cruise a takové ty naše terapie, kde se oba vykecáme a uleví se nám.
@zeldinko, @Phobios, @Ressetth, @VajkoChlpko a @Zchovankyo - Vám děkuju za skvělá, klidná a občas i vtipná zasedání kongresu. Čichám čichám Bregovu vůni.....
A samozřejmě děkuju svým láskám/kolegům z HZS: @Samik, @Raxter, @Kaizen, @Cepicka, @Tom11, @Holysek, @MrJacob, @neznamy#4474, @lukas68 a ostatním, kdo nebyl zmíněn zde, tak už samozřejmě výše.
Zbytku, tím myslím všechny, co jsem zde nezmínil a je jim to líto, se vážně omlouvám, ale jsem sakra unavenej a chce se mi už spát, takže pokud jsem vás tu vynechal, je to vzhledem k mojí únavě, ale nebojte, určitě se ještě odhodlám k tomu, že budu někomu děkovat, nebo ho budu chválit. Adios, dobró noc, váš Pepík.
Já teda spíš pozdravím, jako dobré ráno,
když už mě tu [user:3596] pingnul, tak přece musím taky pochválit a poděkovat pár lidem.
Prvním, komu chci poděkovat je [user:4008], je to člověk, co mě na Skimo a celý Leosight dostal, vyprávěl mi o jeho postavách, co to je Skimo, atd... vůbec jsem to nepobíral, jen jsem mu to odkýval, ale stejně jsem si to stáhl a vyzkoušel. Domluvil mi zaučení, za což mu taky děkuju. A taky za to, že mi ukázal, tu nejlepší IZS složku, která je dle mého HZS. Dále mu děkuju, za občasné chilli na discordu a občasné alkoholické procházky po naší dědině. A málem bych zapomněl, že tě musím pochválit za to, že jsi přestal kouřit.
Dále, což je docela náhoda, děkuji i [user:1643]-vi, který mě zaučoval a přišel jsem na to až dnes, když jsem si nahrával svoje první logy a díval se, co za kraviny a jsem RPil, teda spíše neRPil...
Hned třetím člověkem, kterému chci poděkovat, je [user:3596]. Děkuji ti, za to, co jsi mě v RP naučil, když si to tak vezmu, tak ty jsi první, kdo mi ukázal, jak se dá stoprocentně a kvalitně využít /me a /do. Díky tomu, jsem pak na menší a nedůležitější věci začal používat i /ame a /ado. A chci tě pochválit, za tvojí flexibilitu, že jsi například byl ředitel ZZS, poté člen PSA a určitě i spousty jiných věcí. PS: Doufám, že jsi nezapomněl, jak se vychutnává.
Další člověk, kterému chci poděkovat, je [user:4623], díky kterému jsem například vyhrál kryptoměnovou aukci o DeLorean DMC-12, je to celkově takový můj rádce. Dále bych ho chtěl pochválit, za jeho RP, například ZZS a jiné zajímavé a mnohokrát i vtipné věci. PS: Doufám, že budeš mít štěstí a budeš jezdit Fordem tam i Fordem zpátky a né jak to všichni známe, Fordem tam a vlakem zpátky.
Samozřejmě děkuji celému AT, jak udržují ať už Skimo, tak i celý Leosight. Vypíchnout bych chtěl [user:3583]-a, který když přimá PM, tak vám moc rád pomůže a nedá vám ban, za kontaktování admina jinak, než přes F2. Dále bych chtěl pochválit [user:3980] za její poctivost a také stejně jako u Lexiho ochotu a laskavost pomoct. A za to, jak jsou oba milý. Dál bych také chtěl poděkovat [user:1]-ovi, že vůbec něco jako Leosight a Skimo udělal a chci tě za tvojí pilnou a dobrou práci pochválit, i když od člověka jako jsem já, je to pro tebe asi prd. Další díky patří [user:29]-ovi, za skvělé handlingy, co na serveru udělal, to samé patří i [user:4365]-ovi, ale ty jsi u mě teda tím bugováním peněz klesl, tudíž, tam ta pochvala je jen malá.
Dále z AT chci poděkovat [user:19]-ovi, za to, že mi tenkrát, když jsem na Skimu začínal, dal ban a já se díky tomu ponaučil a zjistil, co se dělat smí a co nesmí. Dále bych mu chtěl poděkovat, za RP, které zažíváme posledních pár dní, je to super, strašná sranda a zároveň je to i zajímavé.
Smozřejmě děkuji i [user:5675]-vi za skvělé a zábavné RP, i když na tebe poslední dobou kašlu, tak veř, že to RP s tebou mě baví a musím tě pochválit, že ti to jde a umíš to dělat jak už vážně a smutně, tak už vesele a vtipně.
To samé díky patří i [user:2863]-mu, se kterým jsem si toho za pár dní zaRPil poměrně dost, taktéž umíš RPit zabavně, vtipně, ale i smutně a vážně.
Další, komu patří mé díky, je [user:2639]. Děkuju ti, za skvělé chill noci, zábavné night cruise a takové ty naše terapie, kde se oba vykecáme a uleví se nám.
[user:4549], [user:3977], [user:3947], [user:5360] a [user:744] - Vám děkuju za skvělá, klidná a občas i vtipná zasedání kongresu. Čichám čichám Bregovu vůni.....
A samozřejmě děkuju svým láskám/kolegům z HZS: [user:5440], [user:3639], [user:2782], [user:4889], [user:6017], [user:2661], [user:3036], [user:4474], [user:2971] a ostatním, kdo nebyl zmíněn zde, tak už samozřejmě výše.
Zbytku, tím myslím všechny, co jsem zde nezmínil a je jim to líto, se vážně omlouvám, ale jsem sakra unavenej a chce se mi už spát, takže pokud jsem vás tu vynechal, je to vzhledem k mojí únavě, ale nebojte, určitě se ještě odhodlám k tomu, že budu někomu děkovat, nebo ho budu chválit. Adios, dobró noc, váš Pepík.