Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

💚 Pochvaly a poděkování 💚

1 2 3 4 5



Zorra

Hráč

41
11.1.2021 00:01

@sandlerino za novou aukci o zlaté známky 😘 díky

 

A pak hlavně chci poděkovat všem co do tohoto tématu napsali svoje pochvaly a poděkování 💚 mám z vás radost jsou tu skvělý posty a mám z toho moc pozitivní vibes 🤗

Taky děkuju těm co budou psát ty další posty protože tohle nemůžeme nechat umřít 🥰

Petan09

Hráč

20
22.2.2021 10:29, naposledy upraveno 24.2.2021 08:07 uživatelem Petan09

@Zorra No, jak jsi psala. TOHLE NESMÍ UMŘÍT! Já ti chci velice poděkovat za rozvoj off topic. Doufám že tohle budeš dále naplňovat. 

@SedliX Pane doktore. Já ti moc děkuji za zasvětění do zdravotnického RP. Děkuji že nadále rozvíjíš a budeš rozvíjet zdejší Záchranku na Skimu směrem kupředu. Také děkuji za tvoje nádherné RP zážitky. Nojo, Jan Válek s Petrem na lodi, nikdy nezapomeneme. :D Dále jako Hl. Administrátorovi a vedoucího Helperů ti moc moc děkuji za tvůj čas a skvělí přístup k portálu Leosight.cz. Dofám že mi zase v létě tu vaší výjezdovku nafotíš :D 💖

@Lofanek Na tebe bych rozhodně nezapomněl :D Děkuji ti za možnost vstupu do ZZSky na aktuálně zaniklém serveru. Jako SedliXovi ti děkuji za moje zasvětění do zdravotnického RP. Doufám že Sophia ještě neumřela :D Chci ti jako ostatním členům AT poděkovat za ochotu a skvélou práci. 💖

@sandlerino Tobě děkuji za zasvětění do zdravotnického RP, jako členům před tebou. Chci ti také poděkovat za tvoje skvělé RP. Tvoje erpení mě nikdy neomrzí. Hlavně ten Sandler, kulišák. Hlavně ti chci poděkovat za tvoji ukecanost která vede ke skvělým nápadům! Hlavně ti děkuji za tvůj skvělí přístup v AT! 💖

@Zdenek Tobě bych chtěl poděkovat za skvělé RP. Sakryš mejdlo! Mejdlo sem, mejdlo tam... Doufám že budeš stále naplňovat hráče tvým skvělými RP zážitky. 💚

@sammael02 Díky za tvoje RPčko a tvoje RP. Enino je jiná kapitola. :D Ať se daří v nemocnici.

Dále chci poděkovat: @golemakcz, @Kubby, @neznamy#2297, @neznamy#2452, @DnOndra, @DrHell, @nereznavzdy, @Petriik1, @neznamy#598, @neznamy#1921, @Crazy, @Alfondra, @Regi, @KennyKing15, @Bomba, @F3nixar, @Wright, @Demon8116, @paradox, @OurMatthew, @Jaucuko, @misatorcz, @Michael, @neznamy#27, @arciCZ, @neznamy#1756 @FLYER, @MonsterSKGaming, @SovietDog💖💖💖💖💖💖💚💚💚💚💚💚💚💚

 

22.2.2021 11:12, odstraněno 22.2.2021 11:12 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

F3nixar

Hráč

22
22.2.2021 11:53, naposledy upraveno 22.2.2021 13:02 uživatelem F3nixar

Tak já s dovolením také se podělím s mým příspěvkem. 

Jako prvnímu bych rád poděkoval a zároveň pozitivně vynadal @Rataj -ovi za to, že přeci jen vytvořil navzdory všemu server, který funguje. Vytvořil komunitu, která někam dospívá. Vytvořil tým, do kterého jsem dostal možnost vstoupit. Vytvořil IC frakci, do které jsem také mohl vstoupit. Zkrátka bez něco by tohle všechno být nemohlo. Ale jeho občasná odmítavost odpovědět by se mohla zlepšit :P. Ale tak to se dá přehlédnout za tu práci co děláš. 

 

Poděkování náleží celému admin-týmu, kteří mi pomohli neskutečně. A jako první je tu náš vše známý, vševědoucí, velmoudrý a co všechno ještě dohromady, @neznamy#598. K tobě z celého týmu přijde asi největší poděkování, protože jen kvůli tobě jsem dostal tu příležitost se dostat do týmu, což pro mě znamenalo hodně. Dál za co bych ti rád poděkoval, tak jsou s tebou ty momentky u pokecu. To je vždy srandy až na kopec, hlavně když se spojite s Arim. (tímto mu taky moc děkuju, vyřiď mu to Eagle!) Dále děkuji všem lidem v týmu, co něco dělají pro server, kdo se tomu aktivně věnuje. Je to opravdu někdy neuvěřitelné, co lidi dokážou způsobit, ale vždycky to admin tým vyřešil. Neskutečná poklona (označovat nebudu, všichni ví kdo sem patří.) 

Speciální poděkování by si měl zasloužit @Holub, TheToust, Touste, díky tobě, jsem přišel o 300 kreditů, které někdy splatím, ale ty mi je navrátíš nazpět :) Ale to není hlavní. Díky tobě jsem mohl poznat komunitu, mohl jsem poznat @sammael02 -a, který pro mě také udělal mnoho. Pomohl si mi v hodně věcech a vždy, když přijdu prohodit si slovíčko, tak odcházím z úsměvem na tváři, protože srandou se tam rozhodně nešetří.  @sammael -i, ty si zasloužíš rovněž toto speciální poděkování. Bez tebe bych hodně věcí nezvládl a rád jsem za to, že jsem člověka, jako si ty, mohl poznat. 

@arciCZ - Ty kulišáku. S tebou si rád pokecám a rád řeším soudní věcí, vždy s tebou dojdu k rozumnému výsledku. Měl bys občas polevit s tvojí tvrdohlavostí, jsi velmi schopný človíček a kazíš si to jenom tímhle. Ale jinak ti moc děkuju za těch pár vyřešených případů. Vyřešili se a nikdo nikdy nepodal odvolání! Můžeme si zatleskat.

No a dál jsou to lidé, se kterými občas hodím nějaký to slovo a občas si s nimi i zaerpím. Jim bych taky rád poděkoval za jejich RP se mnou a za všechno, co kdy pro mě udělali. 

@sandlerino - ty si zasluhuješ speciální děkuji, protože díky tobě jsem mohl na začátku serveru RPit plnohodnotné RP.

@Petan09 - Ty, protože si mě i přes zápis v trestním rejstříku vzal do ZZS, ale našlo by se i to, že s tebou to RP fakt za něco stálo

@Patryk - Tobě za skvělé RP, co jsem si s tebou prožil. Opravdu jsem rád, že jsem tě jako člověka poznal a že jsem dostal jiný nádech RPčka.

@misatorcz - Jeho humor je základem všeho RP :D Vždy jsem se se s tebou zasmál.

@Scor - Bezva společnosti na TSku, vždy jsme si skvěle popovídali

@neznamy#2452 - Další človíček, který mi sice dal CK, ale RP s tebou je neuvěřitelně zábavné, za což si tě cením. 

(Další lidičky popřípadě zmínim v updatlém příspěvku)

Tihle lidi mi do RP komunity pomohly nejvíce. Patří jim velká poklona, co pro mě udělali. Jsem rád moc za tyto lidi a doufám, že budeme přátelé ještě hóóódně dlouho! Doufám, že vám, které jsou označil, se líbil můj příspěvek k vám.

Mějte krásný den!

Nikush

Hráč

12
20.3.2021 21:44, naposledy upraveno 11.4.2021 09:31 uživatelem Nikush

Předem se omlouvám, je to trochu delší album. :D

@DnOndra - Jsi hrozně super člověk, ať už hráč, nebo člen AT, protože mi reporty bereš skoro hned, když jsi online. :heart:

@neznamy#1756 - Tvoje RP je jedno velké WOW. Hrozně ráda s tebou RPím, taky si s tebou ráda píšu na discordu. Jinak děkuju moc za hlášky z Mafie, budou se hodit. :heart:

@Halucinace - Už jsem ti to psala, že jsi hrozně sympatický člověk, ale tak napíšu to i sem. RPit s tebou je jedná velká radost. :heart: (( Bohužel fotečku nemam :cry: ))

@neznamy#598 - Tak ty jsi něco jako Usain Bolt, akorát v řešení reportů. Myslím si, že na pozici v AT, kde teď seš rozhodně patříš. :heart:

@FLYER - Flájo, jsi hrozně super jak ICly, tak i OOCly. Absolutně nechápu, jak si zaučil toho jednoho nováčka, kterého si určitě pamatuješ, měla jsem pocit, že hraju s někým, kdo má několik let zkušeností, zkrátka profesionál. To povýšení, který jsi nedávno dostal, bylo zasloužené. :heart:

@neznamy#5088 - Rozhodně jsi byl u mě oblíbený na Paradoxovém serveru, hlavně teda jako člen AT. Avšak jsem tě potkala i ICly a myslím si, že se to nezměnilo. :heart: (( Bohužel fotečku nemam :cry: ))

@acaBeNendohzoR - Jsi taky hrozně super, ať už jako hráč, nebo jako admin. A doufám, že jsi stejně super i IRL. :heart:

@MonsterSKGaming - U tebe si myslím, že na tvůj vysoký RP level má málo kdo + jsi Slovák, který má úplně krásnou češtinu (možná lepší jak tu mou. :haha: ), takže velký respekt. :heart: (( Bohužel fotečku nemam :cry: ))

@Kenny15 - Ano, i ty patříš mezi mé oblíbené. RP nemáš vůbec špatné. Kolikrát umíš i pobavit a nevidím na tobě nic špatného. Rozhodně si nemyslím, že jsi nějaký troll, nebo tak něco, ale prostě jen RP hraješ s úsměvem. Podle mě stačí tě nenaštvat a jsi úplně v pohodě. :happy:

 

Ještě jsem na někoho zapomněla... už vím, ty tam chybíš ! Ano, ty za tím monitorem, chtěla jsem ti říct, že jsi hrozně super a mám tě moc ráda. Nedělej voloviny a možná tu budeš příště taky. :heart:

Kenny15

Hráč

19
21.3.2021 10:11, naposledy upraveno 21.3.2021 10:48 uživatelem Kenny15

Dobře, tak se přidám i já.

Tahle osoba je výjimečná, chytrá, občas i lehce pod vlivem reportů. @Lexikonn u mě ze začátku probudil velký elán, a dokopal mě k tomu abych na Skimu nepřestal hrát, i když by byla asi polovina komunity happy, ale mě se jen tak nezbavíte. Lexikonn je prostě největší láska, tak si ho važte! 

Dále tu máme @Kubby - ho, alias hasiče z Jelení :D (promiň já musím :D). Kubby je člověk který má na serverech které jeli pod Leosightem naRPeno přes 2000 hodin, je to prostě náš RP máster lvl 150. Díky za tvoje hraní.

Další osoba kterou mám na mysli je @Petan09. Peťa jest člověk, který na nic nesere a maká jak šroubek. Jeho RP má velmi zajímavý účinek, a ten nápad s VZP se mi líbí. Dělej to co tě baví a buď dobrej.

@Scor - a nikdo nemá rád. To je známá věc. Nejmladší účastník na Skimu. Ale myslím si, že postupem času se vypracuje mezi elitu, tak na to nezapomeň! Jinak RP máš velmi dobré, dělej co tě baví a buď taky dobrej.

@neznamy#598 kterého bych občas praštil botou po hlavě. Ale buďmě pozitivní v tom dobrém slově. Fall je člověk který vám pomůže s čím chcete, ale když si budete dělat srandu, tak od něj očekávejte ban, že jo. Buď dobrej a už mě nebanuj, když řeknu větu: Je tu nuda, chtělo by to Wrighta s tankem :D. Jinak díky za to co děláš.

@Rataj je ten hlavní šéf který se stará o to, aby bylo kde hrát. Updaty jsou zajímavé, v podstatě celé Skimo je teď zajímavé. Díky jeho tvrdé práci, máme server který si stále drží hratelnost nad 120 lidí denně, za to mu taky patří velké díky. 

Další takovou láskou je @Halucinace. Když to vezmu z té pozitivní stránky, tak jeho RP je fakt neskutečné a člověk se nikdy nenudí. Já ti za to děkuju a měj mě rád. Negativní stránku Dominik nemá, což má za to u mě jedno malé +. 

@Nikush láska největšího kalibru. U mě máš jedno velké DÍKY. Zůstaň taková jaká jsi. Jak u Dominika, RPíš mega dobře a já jsem za to velmi rád, protože si taky jeden z největších beastů. Lav jů.

Kristova noho! Já bych kurňa zapomněl na Killera! @neznamy#1756, taky jeden z beastů. Buď dobrej a RPi pořád dál.

Proč sem nenapíšu Crazyho? Ten si to bohužel nezaslouží aby tady byl. Kdyby se nechoval jak záchvat, tak by tady při té příležitosti byl, ale momentálně do síně slávy českého roleplaye nepatří. Je mi to líto, tak snad někdy příště. 

Esi jsem na někoho zapomněl, tak ses mi sem nevešel nebo jsem si nevpomněl. Ale pokud budeš dobrej, tak tu budeš taky.

Děcka, buďte dobří, pozitivní v dobrém slově a hlavně zdraví. 

Lásku a mír,
Kenny15.

Halucinace

Hráč

29
21.3.2021 13:24, naposledy upraveno 21.3.2021 13:26 uživatelem Halucinace

Mno, tak já se taky přidám a tímhle... Chci dát jedno OBROVSKÝ DÍKY vám všem, kteří tu hrajete a děláte LeoSight komunitu lepší a lepší! Je tu spousta lidí, kteří mají RP na velmi dobré úrovni! Děkuji vám všem, kteří tu hrajete!
Tahle komunita je úžasná (až na vyjímky, které nebudu jmenovat). Nebýt tolika chvilek, kdy jsme se na TSku všichni nasmáli, kdy mě @Holub málem utopil instantní polévkou, kdy jsem se tolikrát zasmál nad @neznamy#598 - ovými přirovnáními... Když jednou odejdu, budu na vás všechny myslet. Se spoustou z vás se znám u delší dobu, se spoustou z vás jsem měl dříve i nějaké ty konflikty, přes které jsme prostě přešli. Děkuji práci Admin-Teamu a hlavně za tvojí práci @Rataj , to ty tu máš ty největší zásluhy, udělal jsi server, který běží bez nějakých větších komplikací, server, na kterém se drží přes sto hráčů, udělal jsi něco, co na MTA jenom tak asi už neuvidíme. 

Děkuju i vám všem, kteří jste tu pořád semnou. @FLYER @Nikush @Zchovankyo @neznamy#1756 @Kenny15 @Kubby @MonsterSKGaming a takhle bych tu mohl vypsat vlastně skoro celou komunitu... Ještě jednou... Jedno OBROVSKÝ DÍKY VÁM VŠEM, KTEŘÍ TU JSTE! <3 

Clay

Hráč

4
3.4.2021 14:28

@neznamy#4508 Protože dává velký finanční příspěvky díky kterým to tu konečně nabralo nějaký obrátky. Dlouho už nehraju ale vidím že na Skimu teď hraje dost lidí a fórum žije tak určitě to na tom bude mít podíl. A co jsem tak četl ten příspěvek o vývojový strategii tak už aspoň díky němu Rataj nedělá zadarmo víc práce než já na plným úvazku.

P.S. @Rataj Odpočiň si. A až zas jednou padne Skimo tak se ozvi. Už od začátku koronakrize u nás hledají zkušený IT guys a hlásí se jenom samí lemplové.

Zorra

Hráč

41
3.4.2021 20:25, naposledy upraveno 3.4.2021 20:27 uživatelem Zorra

@Rataj že teď za celý AT a i bývalý členy AT zvládá ten nával hejtu.

Jsme s tebou! 💖

8.8.2021 16:01, odstraněno 1.12.2021 11:29 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5


Powered by LeoSight IFS
LT~157