Tak já s dovolením také se podělím s mým příspěvkem.
Jako prvnímu bych rád poděkoval a zároveň pozitivně vynadal @Rataj -ovi za to, že přeci jen vytvořil navzdory všemu server, který funguje. Vytvořil komunitu, která někam dospívá. Vytvořil tým, do kterého jsem dostal možnost vstoupit. Vytvořil IC frakci, do které jsem také mohl vstoupit. Zkrátka bez něco by tohle všechno být nemohlo. Ale jeho občasná odmítavost odpovědět by se mohla zlepšit :P. Ale tak to se dá přehlédnout za tu práci co děláš.
Poděkování náleží celému admin-týmu, kteří mi pomohli neskutečně. A jako první je tu náš vše známý, vševědoucí, velmoudrý a co všechno ještě dohromady, @neznamy#598. K tobě z celého týmu přijde asi největší poděkování, protože jen kvůli tobě jsem dostal tu příležitost se dostat do týmu, což pro mě znamenalo hodně. Dál za co bych ti rád poděkoval, tak jsou s tebou ty momentky u pokecu. To je vždy srandy až na kopec, hlavně když se spojite s Arim. (tímto mu taky moc děkuju, vyřiď mu to Eagle!) Dále děkuji všem lidem v týmu, co něco dělají pro server, kdo se tomu aktivně věnuje. Je to opravdu někdy neuvěřitelné, co lidi dokážou způsobit, ale vždycky to admin tým vyřešil. Neskutečná poklona (označovat nebudu, všichni ví kdo sem patří.)
Speciální poděkování by si měl zasloužit @Holub, TheToust, Touste, díky tobě, jsem přišel o 300 kreditů, které někdy splatím, ale ty mi je navrátíš nazpět :) Ale to není hlavní. Díky tobě jsem mohl poznat komunitu, mohl jsem poznat @sammael02 -a, který pro mě také udělal mnoho. Pomohl si mi v hodně věcech a vždy, když přijdu prohodit si slovíčko, tak odcházím z úsměvem na tváři, protože srandou se tam rozhodně nešetří. @sammael -i, ty si zasloužíš rovněž toto speciální poděkování. Bez tebe bych hodně věcí nezvládl a rád jsem za to, že jsem člověka, jako si ty, mohl poznat.
@arciCZ - Ty kulišáku. S tebou si rád pokecám a rád řeším soudní věcí, vždy s tebou dojdu k rozumnému výsledku. Měl bys občas polevit s tvojí tvrdohlavostí, jsi velmi schopný človíček a kazíš si to jenom tímhle. Ale jinak ti moc děkuju za těch pár vyřešených případů. Vyřešili se a nikdo nikdy nepodal odvolání! Můžeme si zatleskat.
No a dál jsou to lidé, se kterými občas hodím nějaký to slovo a občas si s nimi i zaerpím. Jim bych taky rád poděkoval za jejich RP se mnou a za všechno, co kdy pro mě udělali.
@sandlerino - ty si zasluhuješ speciální děkuji, protože díky tobě jsem mohl na začátku serveru RPit plnohodnotné RP.
@Petan09 - Ty, protože si mě i přes zápis v trestním rejstříku vzal do ZZS, ale našlo by se i to, že s tebou to RP fakt za něco stálo
@Patryk - Tobě za skvělé RP, co jsem si s tebou prožil. Opravdu jsem rád, že jsem tě jako člověka poznal a že jsem dostal jiný nádech RPčka.
@misatorcz - Jeho humor je základem všeho RP :D Vždy jsem se se s tebou zasmál.
@Scor - Bezva společnosti na TSku, vždy jsme si skvěle popovídali
@neznamy#2452 - Další človíček, který mi sice dal CK, ale RP s tebou je neuvěřitelně zábavné, za což si tě cením.
(Další lidičky popřípadě zmínim v updatlém příspěvku)
Tihle lidi mi do RP komunity pomohly nejvíce. Patří jim velká poklona, co pro mě udělali. Jsem rád moc za tyto lidi a doufám, že budeme přátelé ještě hóóódně dlouho! Doufám, že vám, které jsou označil, se líbil můj příspěvek k vám.
Mějte krásný den!
Tak já s dovolením také se podělím s mým příspěvkem.
Jako prvnímu bych rád poděkoval a zároveň pozitivně vynadal [user:1] -ovi za to, že přeci jen vytvořil navzdory všemu server, který funguje. Vytvořil komunitu, která někam dospívá. Vytvořil tým, do kterého jsem dostal možnost vstoupit. Vytvořil IC frakci, do které jsem také mohl vstoupit. Zkrátka bez něco by tohle všechno být nemohlo. Ale jeho občasná odmítavost odpovědět by se mohla zlepšit :P. Ale tak to se dá přehlédnout za tu práci co děláš.
Poděkování náleží celému admin-týmu, kteří mi pomohli neskutečně. A jako první je tu náš vše známý, vševědoucí, velmoudrý a co všechno ještě dohromady, [user:598]. K tobě z celého týmu přijde asi největší poděkování, protože jen kvůli tobě jsem dostal tu příležitost se dostat do týmu, což pro mě znamenalo hodně. Dál za co bych ti rád poděkoval, tak jsou s tebou ty momentky u pokecu. To je vždy srandy až na kopec, hlavně když se spojite s Arim. (tímto mu taky moc děkuju, vyřiď mu to Eagle!) Dále děkuji všem lidem v týmu, co něco dělají pro server, kdo se tomu aktivně věnuje. Je to opravdu někdy neuvěřitelné, co lidi dokážou způsobit, ale vždycky to admin tým vyřešil. Neskutečná poklona (označovat nebudu, všichni ví kdo sem patří.)
Speciální poděkování by si měl zasloužit [user:4365], TheToust, Touste, díky tobě, jsem přišel o 300 kreditů, které někdy splatím, ale ty mi je navrátíš nazpět :) Ale to není hlavní. Díky tobě jsem mohl poznat komunitu, mohl jsem poznat [user:603] -a, který pro mě také udělal mnoho. Pomohl si mi v hodně věcech a vždy, když přijdu prohodit si slovíčko, tak odcházím z úsměvem na tváři, protože srandou se tam rozhodně nešetří. @sammael -i, ty si zasloužíš rovněž toto speciální poděkování. Bez tebe bych hodně věcí nezvládl a rád jsem za to, že jsem člověka, jako si ty, mohl poznat.
[user:795] - Ty kulišáku. S tebou si rád pokecám a rád řeším soudní věcí, vždy s tebou dojdu k rozumnému výsledku. Měl bys občas polevit s tvojí tvrdohlavostí, jsi velmi schopný človíček a kazíš si to jenom tímhle. Ale jinak ti moc děkuju za těch pár vyřešených případů. Vyřešili se a nikdo nikdy nepodal odvolání! Můžeme si zatleskat.
No a dál jsou to lidé, se kterými občas hodím nějaký to slovo a občas si s nimi i zaerpím. Jim bych taky rád poděkoval za jejich RP se mnou a za všechno, co kdy pro mě udělali.
[user:222] - ty si zasluhuješ speciální děkuji, protože díky tobě jsem mohl na začátku serveru RPit plnohodnotné RP.
[user:1653] - Ty, protože si mě i přes zápis v trestním rejstříku vzal do ZZS, ale našlo by se i to, že s tebou to RP fakt za něco stálo
[user:1026] - Tobě za skvělé RP, co jsem si s tebou prožil. Opravdu jsem rád, že jsem tě jako člověka poznal a že jsem dostal jiný nádech RPčka.
[user:629] - Jeho humor je základem všeho RP :D Vždy jsem se se s tebou zasmál.
[user:1749] - Bezva společnosti na TSku, vždy jsme si skvěle popovídali
[user:2452] - Další človíček, který mi sice dal CK, ale RP s tebou je neuvěřitelně zábavné, za což si tě cením.
(Další lidičky popřípadě zmínim v updatlém příspěvku)
Tihle lidi mi do RP komunity pomohly nejvíce. Patří jim velká poklona, co pro mě udělali. Jsem rád moc za tyto lidi a doufám, že budeme přátelé ještě hóóódně dlouho! Doufám, že vám, které jsou označil, se líbil můj příspěvek k vám.
Mějte krásný den!