Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Austinak


18.12.2020 19:02, naposledy upraveno 18.12.2020 19:04 uživatelem neznamy#3360

Přezdívka: Austinak

Věk: 15

Zkušenosti: Skúsenosti mám aj keď ešte som nikdy nebol v AT na nijakom portále ale bol som na serveroch MTA administrátor a support. Preto sa aj hlásim ako Helper, aby som sa niečo naučil a vyskúšal si to.

Komunikační dovednosti: Áno mám, mam mikrofón takže keď niečo tak Discord alebo TS3

Mám čas: Mam čas skoro vždy každý deň, ako kedy aj podľa školy

Další informace o mně:

Zdravím mam 15 a mam záujem sa dostať k vám do AT na pozíciu Helpera. Skúsenosti ako Helper na nejakom portále nemam ale bol som na viacerých MTA serveroch Administrátor a Support aj preto sa hlásim na Helpera aby som sa to naučil a vyskúšal. Leosight poznám dlhšiu dobu. Začínal som tu keď tu bol ešte Artheon a trz. tu som na Skime. Mam dokopy nahrané cez 100hodin. Chcel by som a rad by som pomáhal novým hráčom a riešil rôzne problémy. Všetko riešim kľudom a niesom Toxic. Rád taktiež pracujem aj v kolektíve, zoznámiť sa z niekim atp. Mikrofón mam ak by niečo trebalo mohli by sme sa dohodnúť na Discorde alebo TS3. Leosight je dobrý projekt za mňa. Som rád že ste to spravili a posúvate to vždy na ďalší level. Ako napr. Skimo je to fakt dobrý server. Nahrané hodiny mam, skúsenosti dá sa povedať ze aj mam, takže by som si to chcel vyskúšať a podávam si preto aj prihlášku. Ak by trebalo tak môj discord : (っ◔◡◔)っ#3986 Dúfam že vás moja prihláška zaujala. Držím všetkým ktorý si podajú prihlášku. Taktiež prajem krásne a príjemné sviatky. Z pozdravom Austinak.

21.12.2020 00:46
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~17