Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál Dnes uctěme památku našeho bývalého administrátora Shawneea, který dne 27.11.2022 zemřel. Odpočívej v pokoji.

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kubby

Kubby

Hráč

64
18.12.2020 19:04, naposledy upraveno 18.12.2020 19:04 uživatelem Kubby

Přezdívka: Kubby

Věk: 14 let

Zkušenosti: Tak, abych začal.. Zkušenosti s pozicí helpera nemám, avšak kdysi jsem působil na jakožto Administrátor TS3 serveru v bývalém Arma II Operation Arrowhead klanu, kde jsem také zaučoval nováčky do RP.. Nadále co se týče čistě scény MTA, tak zkušenosti mám.. Prošel jsem si jak pozicí Supportera, tak Administrátora, dokonce i Hlavního administrátora.. Abych to shrnul, tak si zkrátka myslím, že zkušenosti mám dostatečné, popřípadě mi nedělá problém se cokoliv doučit.

Komunikační dovednosti: No, komunikační dovednosti bych řekl, že na svůj věk mám v pohodě.. Mluvit dokážu téměř bez problémů.. Psát bych řekl, že taky.. Samozřejmě skoro jako každý člověk řeknu někdy nějakou tu blbost, či napíšu něco, co není gramaticky správně.. Ale tak, komu se to nestává, že? Co se týče jazykových znalostí, tak dokážu mluvit česky, anglicky, slovensky, trochu německy.. A dokonce dokážu vytvořit pár slov maďarsky.

Mám čas: Záleží, zda je zrovna škola, nebo ne.. Pokud nemám žádné závody, tak mám čas prakticky furt.. V 95% případů mám čas od pěti večer do rána. Co se týče mé aktivity třeba na Skimu, tak to jde samo vidět ve statistikách, jsem druhý nejaktivnější hráč.. Přesněji tím mám nahráno 470 hodin (v dobu sepisování).

Další informace o mně:

Řekl bych, že dost lidí mě už zná.. Avšak pro ty, co mě neznají, tak se představím.. Křestním se jmenuji Jakub, je mi 14 let a žiju v České republice, přesněji ve Středočeském kraji. Jsem znám pod přezdívkou Heavy, či Kuby.. Dost lidí mi také říká pouze křestním jménem. Mnoho lidí ví, že se zajímám také o požární sport, kterému se již věnuji skoro sedm let.. Nadále se také zajímám o bezpečnostní sbory naší republiky, či některé zákony, jelikož mě je zkrátka baví číst. Co se týče hraní RP, tak zkušenosti bych řekl mám veliké.. Roleplay hraju již přes pět let, avšak budou tomu teprve tři roky, co jsem začínal s RP na MTA CZ/SK scéně, dříve jsem hrál RP pouze na Armě II, či Armě III. Mezi další mé záliby patří třeba MilSim, který jsem dříve hrával na Armě III v klanech, které již neexistují.. Nedávno jsem tuto zálibu obnovil a přidal se do zdejšího klanu - 29. PSU. Avšak se praticky nebrámím žádnému žánru her, pokud mi z toho zrovna nevyhoří počítač. Pokud zrovna nic nehraju, tak se rád podívám na anime, nedělá mi problém se na něj dívat i s někým. Pokud zrovna nejsem na počítači, tak trávím čas buď se psem venku, nebo prostě s kamarády.. Když zde znovu zmíním Skimo a podmínky na post helpera, přesněji tím chuť a trpělivost pomáhat novým hráčům a příkladné chování, tak si myslím, že s tím problém nebude.. Na Skimu hraji doteď bez jakéhokoliv trestu a vždy nějakému novému hráčovi rád pomohu. Nenapadá mě už tolik věcí, co bych mohl napsat, protože mě stejně dost lidí zná.. Každopádně budu rád za jakékoliv názory k mé přihlášce. K případným dotazům rád odpovím a ujasním..

S pozdravem a přáním pěkného zbytku dne, Kubby [Heavy]

neznamy#2452

Smazaný účet

17
18.12.2020 19:06

Mám s tebou dobré skúsenosti a viem, že si dosť v poriadku ja by som bol osobne rád ak by si bol členom A-T. Pekný večer prajem a držím ti palce Kubby.

21.12.2020 02:13
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem