Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - XirexCZE

bit

Hráč

54
18.12.2020 20:55

Přezdívka: XirexCZE

Věk: 14 (v Lednu 15)

Zkušenosti: S moderací zpráv docela dobrá, ale rád se něco i přiučím v MTA a zlepší své skilly.

Komunikační dovednosti: Mluvení mi trochu dělá problém jelikož koktám, ale někdy si rád pokecám. Anglicky se domluvím dobře.

Mám čas: Ano, pořád když jsou prázdniny. Když je škola tak jsem skoro pořád aktivní.

Další informace o mně:

Ah shit, here we go again. Jsem lidská bytost nazývána Pepík. Jsem z města nedaleko Bruntálu vzdálené asi okolo 30ti kilometrů. Samozřejmě rád hraju videohry. Mezi mé oblíbené hry patří Zaklínač 1, GTA:SA, osu! a samozřejmě tu nesmí chybět Nekopara. Určitě jste mohli pochopit když mám rád Nekoparu tak musím mít rád anime, že? To si sakra pište že mám. Viděl jsem toho tolik že toho lituju (Díky Heavy, vole). Vypisovat anime který mám rád nebo jsem viděl tu radši nebudu. Někdy když si dám k snídani vtipnou kaši a celej den ze mě padaj takový blbosti že cringuju i sám později toho dne, je jisté že dokážu mluvit jako intelektuál, ale moc toho neslibuji. Kdyby to šlo tak si koupím odpustek na ty upozornění na föru, kdyby to Ratajismus povoloval. Byl bych velmi rád kdybych byl přijat Váš přátelský weeb, Pepík.

arciCZ

Hráč

33
19.12.2020 12:06, naposledy upraveno 19.12.2020 12:07 uživatelem arciCZ

Ahoj, jsem proti tomu aby jsi byl helper z důvodu tvého chování. Viz někdo záda o pomoc v help na discordu a ty se mu vysměješ že žádá o help na jiný server.. Toto by nebylo reprezentativní chování pro Leosight. Nebo to samé s počtem varování. 

21.12.2020 00:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem