Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Petan09

Petan09

Hráč

20
19.12.2020 14:58, naposledy upraveno 19.12.2020 15:00 uživatelem Petan09

Přezdívka: Petan09

Věk: 15

Zkušenosti: Zkušeností moc nemám, chvilkou jsem byl Support na dnes již zaniklém MTA serveru

Komunikační dovednosti: Na mém místě bych řekl že dobré, snažím se se všemi dobře vycházet, bohužel všichni z nás nejsou svatoušci a komunikace mezi němi je dost obtížná. Má čeština není ve extrémně velké úrovni.. Pasivně anglicky a německy.

Mám čas: Jsem většinou aktivní každý den, dejme tak 16 hodin týdně.

Další informace o mně:

Jmenuji se Petr. Je mi patnáct let. Bydlím v Jihočeském kraji a pobývám v nádherném pohoří Šumavy. Mezi moje koníčky patří treková cyklistika, zábava na počítačové konzoli ale mimo jiné rád čtu. Aktuálně pomáhám přes vánoční svátky jako brigádník v obchodním řetězci na pozici Security. Mám na starost koordionaci, aby každý návštěvník použil dezinfekci a nákupní košík. Poměrně hodně se zajímám integrovaný záchranný systém. Jsem milovník Jihočeských záchranek Volkswagen T6, jak můžou někteří z komunity znát. Aktuálně jsem na závěrečném ročníku základní školy (9. třída). Dále bych chtěl na Střední zdravotnickou školu v Prachaticích, obor Praktická sestra. Mnozí mě znají pod myšlenkami idiota... Trocha sebekritiky vůbec neuškodí. Ano, někteří mě můžou znát jako výbušného člena.. Ale se vší úctou k ostatním.. Snažím se někomu pomoct, pokud na to moje hlava vůbec stačí. Trochu jsem odstoupil od mé prvotní myšlenky při tvoření této přihlášky... Obecně se rád věnuji zdravotnictví.. Snažím se rád a více díky našim pánům doktorům vzdělat a vzdělat.. (@SedliX, @Lofanek, @Alfondra, @sandlerino) Mnozí také můžou vidět, že rád tvořím zajímavé návrhy, případně tiskové zprávy které tvořím se @SedliX. Mnozí mě také mohou znát jako nečistého hráče. Ano, moje varování na Fóru nejsou úplně krásné... Ale je potřeba také zapomenout na minulost a zajímat se aktuálně.. Nesuďme člověka prvním dojmem... MTA hraji již několik měsíců, začátek ledna tohoto roku. To by bylo k mému představení, určitě kdyby někdo chtěl více informací o mě, můžeme se domluvit posléze na TS3. Přeji všem šťastné a veselé Vánoce a šťastný nový rok 2021.

S přáním hezkého dne přeje Petan09

21.12.2020 02:14
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem