Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Adameeq


nnRayy

Hráč

29
7.1.2021 16:04, naposledy upraveno 7.1.2021 16:35 uživatelem nnRayy

Přezdívka: Adameeq

Věk: 14

Zkušenosti: Zatím žádné, ale chci se naučit nové věci.

Komunikační dovednosti: Myslím si, že mám dobré dovednosti. Mluvím Česky, Angličtinu zvládám tak normálně, a to je vše.  Nebráním se řešit žádný problém na ts3, nebo Discordu, vyhovuje mi to tak více.

Mám čas: Mám čas skoro pořád, když je ta škola, tak jsem schopný být aktivní 3-5 hodin denně. A teď při tomhle období, klidně i celý den. Když máme ty tréninky, tak si vždycky odběhnu na dvě hodinky, a potom hned přijdu. Když jsem ve hře mám čas, když jsem na TeamSpeak3 mám čas.

Další informace o mně:

Zdravím, jmenuji se Adam. Pocházím z KrálovoHradeckýho kraje přesněji Trutnov. Chodím na základní školu do 9 třídy. Je mi 14 let, ale několik lidí mi říká, říká že mám mentální stránku na větší věk, možná to zní trošku egoisticky, ale říkám pravdu. Moje koníčky jsou různý, ale mám dva stálý, to je Basketball, který hraji závodně už 6 let, a hraní počítačových her. Samozřejmě to nejsou jediné dvě věci kterým se věnuji. Rád chodím ven a věnuji se kamarádům a rodině. Myslím si o sobě, že jsem schopný, a serveru bych pomohl. Jak říkám nemám žádné zkušenosti, bude to znít blbě, ale chci se přiučit novým věcem. Rád pomáhám lidem, což asi každý co se hlásí na tuhle pozici. To bude o mně vše. Discord: To_Adameeq_Jo #2862

17.1.2021 13:05
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~17