Prozatímní výsledky - RCN Výběrové řízení.
Honza Stastny (( @xxxondraxxx )) - Vaše přihláška se schvaluje. Prosím napište mi Smail (adresa: joshua.blackburn@smail.ic ) s možným datumem a časem na pohovor.
Alex Strasz (( @neznamy#598 )) - Vaše přihláška se schvaluje. Prosím napište mi Smail (adresa: joshua.blackburn@smail.ic ) s možným datumem a časem na pohovor.
Claudii Polakova (( @Pa7r9k ))- Vaše přihláška se zamítá, bohužel nemáme takové kapacity.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ SE POZASTAVUJE!
Ředitel RCN,
Joshua Blackburn.
(( Jakékoliv nejasnosti nebo poznámky směřujte prosím na discord: Sandleríno#8388 nebo přímo do chatu na web ))
Prozatímní výsledky - RCN Výběrové řízení.
Honza Stastny (( [user:3648] )) - Vaše přihláška se schvaluje. Prosím napište mi Smail (adresa: joshua.blackburn@smail.ic ) s možným datumem a časem na pohovor.
Alex Strasz (( [user:598] )) - Vaše přihláška se schvaluje. Prosím napište mi Smail (adresa: joshua.blackburn@smail.ic ) s možným datumem a časem na pohovor.
Claudii Polakova (( [user:422] ))- Vaše přihláška se zamítá, bohužel nemáme takové kapacity.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ SE POZASTAVUJE!
Ředitel RCN,
Joshua Blackburn.
(( Jakékoliv nejasnosti nebo poznámky směřujte prosím na discord: Sandleríno#8388 nebo přímo do chatu na web ))