Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na členy AT a některé hráče.

1 2 3 4



9.1.2021 23:51, naposledy upraveno 10.1.2021 01:00 uživatelem Zdendas

Tímto tématem bych chtěl rozebrat stížnost na AT a hráče za dobu, po kterou na serveru hraji. Chtěl bych podotknout, že za 6 let, co hraji na Roleplay scéně jsem nezažil něco takového. Začalo to vše na starém Skimu, kde jsem neměl nějaké zásadní problémy, které by mě od hry odtrhovali, vystřídal jsem plno serverů, ale na žádný z nich se mi nestalo, že by administrátoři nejednali spravedlivě jen jednou na Artheonu, kdy mi byla zmetovaná garáž plná trávy, kde bylo napěstováno až 20kg trávy a dalo to několik hodin to sklízet a sázet. Byla to vážně práce. Meta se samozřejmě nevyřešila. Rozhodli jsme se přestat hrát na serveru nějakou dobu a založili si nové postavy s novým začátkem, kde nám AT vždy vyhověl a pomáhal a hlavně přijímal reporty. 

A teď k věci, když jsem začínal na serveru, bylo vše v pohodě, administrátoři brali reporty, nezneužívali své příkazy a server běžel jak má.

Jako první bych měl něco k administrátorovi Wright, který byl jeden z těch, který mi přirostl na Artheonu k srdci a vždy vyšel vstříc, nyní se setkávám s problémem, že ho vidím ze 70% co je na serveru jen v duty, ve kterém tak měr nic nedělá a spíš si jen volně lítá po mapě a IC ho zastihnout není ani tak lehké, na začátku když jsme si dávali report o vykradení baráku/garáže vždy byl jeden z těch, co to přijal jako první a RP akci důkladně sledoval + locknul papírky, za což děkuji. Po pár dnech nám už nikdo tyto reporty nebral a ani neodpovídal do PM, stáli jsme třeba i denně 3 hodiny a to si nedělám srandu a někde jsme i byli na viditelnějších místech, což udělalo více problému do IC, jelikož kdyby to bylo přijaté za méně hodin tak třeba by okolo se nepohyboval majitel domu či PSA. Ještě nám do pm napsal, že si hráči stěžují na nás přitom nechápu proč, když u toho musí být admin, který dohlíží na akci, takže se nemůže stát, aby hráči dělali něco špatného tak ať děti nebrečí, že jim zmizl arzenál zbraní a hrají dál, děkuji.

Následně by bylo dobré napsat, když nám ten report nechcete prostě vzít tak ať tam zbytečně nečekáme, děkuji. Zajímavé taky je, že když jsme měli report na něco jiné tak do 15min max byl přijat a hráči bylo vyhověno.

Dále bych bych měl připomínku k administrátorovi Radim, mohl by krotit svojí toxicitu, když já s přáteli s ním jednáme slušně, chtěli jsme jen ať tam položí papírek, který následně lockne ať je nikdo nevezme, s tímto jsme byli nevhodně posláni někam, v pravidlech je, že je to povinnost hráče, ano to vím, chtěl jsem ten papírek mít hlavně locknutý, dále když jsem okrádal hráče na křižovatce video zde: https://youtu.be/BgXL16mir6g Začal být hubatý, že asi vůbec natáčím a tak dále, k videu se vrátíme ještě později, protože mám k němu připomínky. 

Předem se ještě omlouvám, že render videa je takový jaký je, použil jsem free software a nebyl čas crackovat a ten s tím udělal tyhle věci.

Další připomínku bych chtěl uvést na Hlavního administrátora Falleagle, který dává v celku vysoké tresty, když si to vezmeme z logické úvahy, ale chápu, že si mu to nejspíš dal schválně, jelikož půjde spát a mezi tím se prospí, a aby ti 2 co byli na převozu nebrečeli, že má třeba menší trest, neřeknu, kdyby ve vozidle byli bedny, tak 6 hodin by sedělo, ale ono tam nebylo nic. Hlavně hráč Dmitry Makarov si myslel, že tam má věci, které měli být z postavy, jenž byla okradena. Tak zamkl vozidlo ať nejsou komplikace. A já dostal za zneužití civilního vozidla ve svůj prospěch 5 hodin, což mi přijde dost když to není tolik závažná činnost, takové vysoké tresty by měli být třeba za non injuries či DM místo 1h. 

A v nejdůležitější řadě bych chtěl rozvést něco o Kaprálkovi. Když jsme dále šli vykrádat baráky a zkoušeli si dát opět report, na který jsme samozřejmě čekali 2-3 hodiny i některý dny více, zeptal jsem se ho v PM proč nám to nikdo nebere, když to celkem zabere 3-5min sledování toho RP. Bylo mi zodpověděno že je to systémové záležitost, a že bych se nad sebou měl zamyslet. Tohle mě dost vytočilo, jelikož v reálném životě si můžu vyrabovat baráčků kolik chci. 

Od těchto dnů nám už nebyl přijat report na vykradení nemovitosti/pozemku/garáže/domů...

O Kaprálkovi bych chtěl ještě něco dodat k dnešnímu dni. Kdy jsem byl zabanován na dobu 48 hodin za non injuries a můj kolega na 14 dní za odmítání RP, při kterém měl důvod. Nic se nestihlo ani pořádně vyřešit a Batroyi určitě nedostal téže 48mi hodinový ban za non injuries, jelikož tam už přestřelka přestala. Byli jsme ve vesničce Fort Carson, kde se za náma rozjelo SUV PSA, které nás chtělo stopovat.

Jeden z PSA vyskočil z vozidla konkrétně Alex Batroyi, na kterého dávám také stížnost, byl 2x přejet řidičem Dmitrym, neerpil injuries, zvedl se, vzal samopal, začal okamžitě stouštět palbu, jakmile jsme začali ujíždět, nastoupil si a rozjel se za náma, my jsme ujížděli, po sléze, jsme zastavili, Dmitry vystoupil, společně jsme skropili SUV, ale mezi tím se objevil další Dodge, takže jsem se musel otočit, Dmitryho mezi tím co vystoupil tak byl instatně přejet a tím dostal PK jak byl nahitovaný. já jsem rozstřílel Dodge AK, tak že začal hořet, frája z auta vylezl, rozstřílel jsem ho, mezi tím dojel někdo z Dodgem po kom jsem pálil, ale najel mi další do zad a přejel mě, já jsem se zvedl zabil jsem jednoho, co seděl v Dodgi, ale ten, co mě přejel mě postřelil následně brokovnicí a dostal jsem 48mi hodinový ban za non injuries, ačkoliv jsem neměl ani čas na to to rpit jelikož tam platilo pravidlo S2K a byla tam přestřelka jak kráva. A dále by se za náma ani nikdo nerozjel kdyby Batroyi RPil injuries. Dále mám na něj další věc, při které se budeme vracet do uvedeného videa, kde dojel s Lambem na místo, ať už to byla náhoda, nebo meta a byl někým zavolaný je mi v celku jedno, ale že osoba pár min po tom, co se to stalo, začala psát do IC chatu asi někdo někdo nemá něco na Arla Ortegu nebo Yury Zacharova. To mě dosti rozčílilo. Byl mi poslán důkazní materiál od jednoho člena PSA za což mu děkuji a aspoň vím, že ne jen, že PSA dělá non RP a tak dále ale i metuje/mixuje.

Na mě nemohlo být nic, jen jednou jsem byl chycený skrze non RP a bugování, ale k tomu řeknu něco později.

Po propuštění jsem byl čistý a když jsem něco dělal, tak vždy rukavice, kukla, spz v kufru či přelepené či úplně nějakým způsobem sundané, vozidlo vždy odregistrováno, většinou jsem ještě měl cizí legitimaci, aby to bylo popřípadě na něj a ne na mě. Měl jsem kuklu a nebyl vidět obličej osoby, tudiž svědci mohli říci jméno z legitimace. 

Dále bych chtěl něco na hráče s IC jménem Francesca De Santis, které bugovala přes okénko spolujezdce ve vozidle Dodge, Dmitry projížděl a jel po dálnici rovně, poblíž byla hlídka, které se rozjela po osobě, zaráží mě jedno, proč instantně začala po osobě střílet. Dmitry tedy chvili ujížděl, po chvíli vystoupil z vozidla a započal střelbu, při které řidičovi dal PK, který vystoupil a druhou půlku zásobníku poslal do hlavy Francesce, ta ale bugovala přes okno a nešlo jí zabít a ustřílela ho pistolkou. Po té co se ukončilo S2K nehrála osoba žádné injuries. Když se to nahlašovalo, nevyřešilo se nic. Já jsem si jel zrovna nakoupit bedny a viděl jsem Dmitryho vozidlo rozstřílené u dálnice, neváhal jsem, jel jsem kousek dál a započal jsem střelbu, ta skončila tím, že všechny auta včetně mého byli rozstřílené a já jsem následné utekl, jelikož přijížděli další jednotky PSA. 

Celkově bych chtěl ještě něco dodat k PSA, je tam dost velká neprofesionalita ve sboru a dostane se tam tak měr každý co mám i tak nějak ověřeno, hráči neumí ani pořádně provést traffic stop, tohle je sice IC záležitost, ale když už to vede administrátor, měl by si na to vše posvítit, dále nechápu, proč okamžitě třeba střílí, viděl jsem video kde hráč Cosmmo začal okamžitě střílet po osobě, co nic nezmohla ostrýma nábojema, neřeknu, kdyby se bránila téže střelnou pistolí, ale osoba jen utíkala. Tam by stačil snad Taser a nebo se pletu? Řekl bych, že je to i porušení zdravého rozumu PSA, protože když vlítneš do bordelu plný lidí ať už hráčů či NPC, nazačnu tam jak magor střílet z útočné pušky automatikou do všeho kolem.

Dále někde na discordu je video, kde Arlo ujíždí s Focusem s WRC úpravou 4x4 polňačkou, za ním jede hráč Cosmmo, který si to drandí přes 200, Focus to v zatáčce vybral, Cosmmo se proletěl, následně to najebal do stromu a jel dál, je to tam střižené, takže nevím asi popojel a dohrál injuries, nebo se instant rozjel a jel po něm dál.

Dnes jsem při okrádání zde na videu: https://youtu.be/Y8gLzPgv2q0 Byl po zabanování těch osob seřván Sandlerem, že při 160 když Dmitry vyjížděl z hlinité cesty by se odjebal podovozek, ačkoliv tam nějak neskákal a mergl má v celku vysoký ten podvozek, ale budiž, nějak se to vyřešilo.

Chtěl bych ještě dodat jednu maličkost k Vlkovodovi, když hráči vykradli PSA sklad a my se IC cestou při vykrádání dostali ke zbraním, které byli odcizeny z PSA skladu, tak nám začal lozit po interiérech a mazat zbraně, nedal ani ze slušnosti vědět hráčovi, že je maže, Dmitry si všiml, že mu chybí 1 M4ka ze země, já šel do svého obydlí a tam se potkal z Vlkovodem a hned mi to bylo jasné, když jsem mu jen řekl, že by nebylo k úvahu ze slušnosti informovat hráče, aby si nemyslel, že se mu to buglo či jiné, tak začal být hubatý a v celku i nepříjemný.

Ještě bych tu chtěl dát velkou pochvalu administrátorovi ve zkušební době Lofánkovi, že vždy vyšel vstříc, vyřešil nám report, když byla potřeba, portl se a spectatil některé akce, pomáhal když někdo porušoval RP a je vytrvalý a dokáže člověku i OOC poradit #Xbox za to díky. A ještě administrátorovi Falleaglovi za pevné nervy a za pomoc při dohrání RP za lidi, co se odpojili a dostali ban. A hodně úspěchů ať se daří v AT. 

Závěr: Celkem mě zaráží většinou u členů AT, že není vůbec spravedlnost a v PSA a některých hráčů že mají zapotřebí metovat/mixovat. A některých hráčů jako je třeba Ondra Prokop, který když jsme jeli okolo letiště, vystřelili do vzduchu a něco zařvali, následně odjeli, tak si frája jel stěžovat urychleně PSA, že Yury Zacharov na něj střílel. Tohle vyřešil Vlkovod, za což mu děkuji, ačkoliv by hráči neuškodila aspoň hodina banu, jelikož tu informaci, že si stěžoval jsem dostal od kamaráda z PSA discordu a mohl urychleně reagovat, za což mu děkuji, kdybych to nevěděl, už by mě stopovala PSA a měl bych IC následky, takže ban by mu prospěl a takový lidi co dělají tyhle věci tak by se měli nad sebou zamyslet. Kazí tím herní požitek hráče a následně se vše musí řešit s Administrátory, kteří to nemusí vyřešit tak jak by se vyřešit mělo. Následně i Ondra lhal, že jsem mu říkal asi mě někam nehodí k pizzerce.. Takže ani za lhaní a zavaření někomu v IC nedostal ban. Tohle mi příjde i jako stupidita, když jsem seděl jako spolujezdec v autě tak asi ani někam hodit nepotřebuji. Tímto se chci na určitou dobu rozloučit s komunitou Skima a přeji hodně nahraných hodin, spoustu zážitků a AT za spolupráci od některých členů. (ze začátku Wrightovi, ale velké díky náleží Falleaglovi a Lofánkovi), Děkuji mockrát hoši, peace.

Děkuji za pozornost a za 11078 znaků, co jsem sepsal ve zkratce toho, co jsem na skimu zažil, jsou mi jedno reakce a odpovědi hráčů, tohle je čistě můj názor a mé věci, s kterými jsem se mohl setkat, děkuji všem. 

 

 

 

izerman

Hráč

15
10.1.2021 00:11, naposledy upraveno 10.1.2021 01:00 uživatelem izerman

Já bych k tomu rád dodal, že členi Helper teamu jsou tam asi jen tak pro parádu normálně to tu vysmahnu na rovinu je tam vždy okolo 5 helperu online napíšu /hc zeptám se na něco a nic po pár dnech jsem to zkusil znovu a zase žádná odpověď ignor... Odpověď na otázku jsem dostal od člena AT/SUPP, když jsem si otázku napsal do reportu, protože Helper tým, i když jich je online 4-5 neodpoví na nic.

EDIT: Ptal jsem se kde se dá sehnat sklo, když se dá prodat v obchodním centru, ale nikde jsem nemohl zjistit kde se dá sehnat. Dozvěděl jsem se to po týdnu až v reportu že se dá sehnat z CRATE to si myslím že určitě některý z pěti helperu věděl... A IC záležitost to určitě není když je to předmět z CRATE jak mi bylo napsáno na odpovědi v reportu.

Na tomto serveru SKIMO porušuje několik, ale opravdu několik hráčů RP pravidla největší vrchol je, když Administrátor je velitelem PSA a bere tam úplně každýho, a pak to dopadá tak že bugují, neRPí, MetaGamingují a plno dalšího.

sandlerino

Hráč

39
10.1.2021 00:11, naposledy upraveno 10.1.2021 00:12 uživatelem sandlerino

Bohužel jsem nepostřel pointu tohoto topicu, chtělo by to TL:DR verzi. 

 

@izerman třeba znova nevěděli, jak ti pomoci, to nemůžeš vědět. Musím říct, že helper tým je aktivní natolik, že smysl má.

10.1.2021 02:52
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.1.2021 03:10

Bohužel s tebou musím souhlasit @neznamy#1756

10.1.2021 03:34
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.1.2021 03:46

Rpil jsem LSPD na FiveM serveru a znalosti, které jsou potřeba znát tam, jsou oproti Skimu něco, co nepopíšu snad. Musel si umět a vědět doslova vše. A jak mám vědět, že jste někoho zadrželi a dali doživotí? A k PSA bych nešel ani za prd, max kdybych byl ve vedení, tak si tam udělám sakra pořádek. Třeba na pit manévr musíš mít předem schválení a musí být mimo město, kde neohrozíš ostatní účastníky dopravy a tak dále, co se týče střelby, také nestřílíš hned, ale co si budeme, tady jsme na Skimu. A jak mi vysvětlíš že pár minut po tom, co si nás viděl u akce si napsal do IC chatu něco, co mě rozčílilo? Nemůžeš absolutně nic a celá PSA na mě mít krom toho chycení, které jsem si odseděl. A tvé RP a detektivní zkušenosti (Při kterých nebyli nikdy důkazy) už znám z jiných serverů, na kterých si rád mixoval/metagamingoval. Zkoušel si to tolikrát s různými cesty, až se ti to povedlo. A to je vše co bych chtěl k tobě a tvý RP scéně dodat Cosmmo. Děkuji.

10.1.2021 03:49, odstraněno 10.1.2021 03:54 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.1.2021 04:13

Nebudu tu rozvádět konverzaci a pokračovat v hádání. Nemusíš být hned toxický, že bych brečel v OOC ať mi pustíš auto z odtahovky to nevím nevím, to bych poprosil log. Když máš 500h tak mě v celku zaráží tvé RP, a že nevyužíváš žádné zkušenosti z toho.

Buď rád, že na tebe zatím nepřišli a stále si mi neodpověděl na otázku, jenž si byl tázán, děkuji.

A že píšu romány? Spíš jsem se konečně odhodlal po dnešním banu si k tomu sednout a shrnout vše do kupy. Že se tam objevilo tvé jméno a věci na tebe, za to už vážně nemohu, kdyby si hrál RP tak jak se má, nebyl by si tu ani. Dále když říkáš, že si nikdy nemetoval/nemixoval tak jak mi vysvětlíš tu situaci v LS s hráčkou Nicole Sweet? Kterou následně VOIDoval Wright, normálně bych o tom ani nevěděl, jedu si tak vesničkou a projíždím kolem PSA a najednou se rozjedeš, jelikož vidíš mé jméno, u případu s Nicole Sweet jak už jsem psal nebyly žádné důkazy jako vždy.. (Maskování, rukavice, etc.) a ty si mě jen tak jedeš zastavit a okamžitě do pneumatik, ačkoliv jsem stál na místě a ani neujížděl, pak si mi pažbou rozmlátil okno a dál nebudu popisovat, porušil jsem zde pravidlo, kde jsem RP odmítl, jelikož jsem nechtěl dělat komplikace jak mě tak Wrightovi, zavřel by si mě do vězení, namrskal pokuty a bůh ví co, tak jsem vyčkal na místě, následně mě a Dmitryho portl do výslechové místnosti, kde mu vše bylo sděleno a řešeno následně s Nicole, akce se do pár minut voidla, ale jo, ty si vlastně nikdy nemetoval/nemixoval a si naprosto čistý. Dál už se k tobě vyjadřovat nebudu ať tu nedělám zbytečný SPAM, děkuji.

10.1.2021 04:45, naposledy upraveno 10.1.2021 04:51 uživatelem Awoo

Nemůžu mluvit za celý admin team, ale myslím si, že tento názor sdílí většina AT: 
To co děláte vy, je systematické vykrádání jedné nemovitosti za druhou. Jediné co děláte je, že chodíte po všech aktivních interierech na celé mapě a systematicky vykrádáte jeden dům za druhým, jedno vozidlo za druhým, ve dne v noci neděláte nic jiného. 

Jak to na všechny působí? Kazíte všem akorát hru. Lidi si shání zbraně, věci, majetek a vy přijdete a za pět minut je o to připravíte. a jedete jeden interier vedle druhého, naprosto nesmyslně. Ty se divíš, že to AT přestal brát? když máte denně 20 reportů na vykrádání? Přijde ti to normální? Nejen, že kazíš hru ostatním hráčům, ale neuvěřitelně zaměstnáváš adminy, kteří třeba potřebují řešit skutečné reporty a skutečné problémy hráčů a ne dozorovat vykradačky dvoum hráčům z několika stovek. 

A teď čistě za sebe:
Ty vaše vykradačky nic té hře nedávají. Máte interiéry plné nakradených zbraní a jediné co po sobě zanecháváte je frustrace hráčů a frustrace AT. 

To je za mě vše, k ničemu dalšímu se v tomhle vláknu vyjadřovat nebudu, nemá to smysl. 


Edit: P.S. ke kvalitě videí: doporučuju OBS - je to kvalitní, open source nástroj, pro nahrávání a pro editaci videa například Open Shot - oboje free, oboje kvalitní, rychlé, nenáročné na hardware a naprosto dostačující.

1 2 3 4


Powered by LeoSight IFS
LT~116

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

dnes 16:00

tootsao hledá spoluhráče na Counter-Strike 1.6 dnes v 22:00
Kdo je online?
AsiLucker

280Kč včera v 20:34

Jablkoo

154Kč včera v 17:28

rock

130Kč včera v 15:46

Nejnovější uživatelé
Adameek58

Registrován 20.4.2024

Sumakts

Registrován 19.4.2024

Dantero

Registrován 19.4.2024