Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na členy AT a některé hráče.

1 2 3 4



izerman

Hráč

15
10.1.2021 04:51, naposledy upraveno 10.1.2021 05:00 uživatelem izerman

Váženej Cosmonaute. Máš bohatou historii MetaGamingu z konkurence a zkoušíš to i tady na skimu :) Uvědom si jak tim škodíš hráčům co se snaží hrát poctivě ilegal RP vše akorát ničíš neviděl jsem nikdy u tebe že by jsi nemetoval nedělal frajera jak všechno vyšetříš cpeš se do všeho jak nějakej Columbo támhle na konkurenci jsi to dvakrát zkoušel s MetaGamingem nepovedlo se bohužel :) Na skimu jsi to zkusil taky... A já se tě ptám baví tě to? Baví tě to ničit vše ? Dáváš na DC videa jak si mastíš za rally autem na plný plyn po polní cestě to moc RP taky není a dost dost se divím jak tě mohli vzít k PSA dost :) 

EDIT pro pana Vlkovoda:

Tak si maj dělat dům na viditelným místě v herní zoně ve vesnicích a ne na druhý straně mapy. A ten počet cos tam napsal tak vůbec neodpovídá byli to tak 3-4 za den jo a neděláme jen to ale i jiné RP a ještě ti něco povím proč to máte napsané v F1 pravidlech a nemáte tam vůbec nic kolik se může vykrást baráku za den vůbec nic takového. Hráč je povinen přečíst si F1 pravidla od 1. do posledního a žádné limity tam nejsou takže tak.

A ještě ti k tomu něco řeknu z těch 3-4 baráku za den tak věci byli vždy tak v jednom nebo dvou taky se stalo že ve třech barácích nic nebylo ani jeden item.

10.1.2021 04:55

Děkuji ti za vyjádření VlkoVode, ačkoliv vím, že tím znepříjemním někomu den, když zjistí, že byl někým vykraden, tak je to tak či tak RP, že tím zaměstnávám adminy a reporty, to si úplně nemyslím, náš report o vykradení tam vázne 3 hodiny a nikdo ho nevezme jelikož jste domluvení, že je to systematické vykrádání. Spectování zabere však maximálně 5 minut, jediná vaše práce v tomto je dohližení na RP akci asi členi neporušují něco a následně pouze stisknutí K pro odemčení + nejlépe locknutí papírku a to je vše, že AT chodí stížnosti na to, že je někdo vykradl už není náš problém, když mají před vraty locknutý papírek a v pravidlu 35 (mám pocit že to je on) se píše, že musí být dozor administrátora, tak je jasné, že akce proběhla bez porušení jakýkoliv pravidel. A když nám ty reporty nechcete brát na tohle, tak proč na serveru je vlastně možnost vykrádání? To tedy nelegálka nemůže vykrádat? My to máme v popisu svý práce.

10.1.2021 05:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.1.2021 05:47, naposledy upraveno 10.1.2021 06:18 uživatelem Zdendas

Takhle ti to řeknu Falleagle, report byl takto sepsán schválně, byl to TEST toho, aby to někdo příjmul a až se tak stalo, tak nám bohužel nebylo vyhověno, kdybych tam napsal přesný důvod toho, co je potřeba, nikdo by nám nenapsal ani pm a čekali by jsme na danném místě 3 hodiny a nic nedělali. Proto poslední report byl ve formě cituji: "Zdravím, potřebuji asistenci člena AT, prosím port, děkuji. Při každém report mám oslovení a končí to slovem DĚKUJI. Při tvém zamítnutí mi bylo hned jasné, že už se nemusíme snažit a tak jsme se na to vykašlali...

Edit: Alespoň, že hráče jde okrádat v jakémkoliv množství a kdy se jen zlíbí. Kdyby byl potřeba spectate admina, jak na konkurencích, nikdy bych se nedočkal, nikdy za 6 let svého RP jsem neokradl hráče, začalo to až v tedy, kdy jsem nemohl vykrádat nemovitosti. Tedy v tuhle dobu jsem začal být opravdový "h*jzlík", avšak lidi, kteří se neodpojí z RP nezdržují, spolupracují při akci tak jim neseberem vše a část hotovostí jim i necháme, když se osoba odpojí z RP a administrátor to musí dohrát (tedy vždy si to byl zatím ty) tak ho pomalu obereme i o ty trenýrky co tam má (zbydou mu jen klíčky.) To je tak vše co bych k tomu chtěl dodat, ještě jak říká Killer14, nelegál se prostě nevyplatí, v legálu když tě někdo zmetuje/zmixuje, tak ti neudělá nějaké extra IC problémy... Ale já jsem bohužel na DarkSide a už teď vím, že další reporty o vykradení nemovitostí jsou zbytečné. Tak si budu dál okrádat hráče, při tom je ještě více řešení s AT, než jen pouhé zmáčknutí K, děkuji. A vím, že PSA má svůj zákoník, ale nepříjde mi normální, aby instantně začala pálit po osobě, která pouze a jen jede rychle po dálnici. Dále zdravý rozum některých členů PSA.

PS: To už si tu stavbu asi nedoerpím mno. Nevím ani asi ještě nějakým způsobem se objevím na serveru.

izerman

Hráč

15
10.1.2021 06:25

Přesně byl to test toho jestli to vůbec někdo příjme a jaký Děkuju a takoví ? Kde je slušnost ze strany AT? Nechají čekat hráče 2-3 hodiny? Nemohou jim napsat "Hele už toho je moc a nemáme teď čas to spectatit na nějakou dobu to přestaňte dělat" No? Ten server stejně spadne, protože PSA neumí pravidla a největší ostuda je, když je velitelem PSA admin o to víc by měli ti hráči znát pravidla co hrají za PSA... A to že si na to hráči hodiny šetří na ty nemovitosti tak co k tomu dodat? Je to RP máš hrát RP a netryhardit nějaký penízky a majetek jde hlavně o RP nikdo nikoho nenutí aby grindil hodiny v kuse penízky na majetek RPí třeba někdo bezdomovce? Jediný bezdomovec který na RP byl kterého jsem potkal byl majitel konkurence který před pár lety RPil bezdomovce...

My ani ostatní za to nemůžeme že v F1 u toho pravidla vykrádání není napsán žádnej limit ani nic dalšího a jak jsem psal někde tady v komentech tak z těch 3-4 baráku měl věci jen jeden nebo dva další neměli ani 1 item...

Udržet hráče.... Ti hráči se na to stejně po nějaký době vykašlou a to díky několika jedinců z řad PSA a taktéž jedinců z AT. Vy tady děláte všude reklamy jaký je to RP a RP akce a takoví, tak si hráč jde ilegal chce mít nějaký RP akce a pak mu to PSA zmetuje pak mu to AT ještě bude zakazovat a co z toho má? Nic.

MTA RP jsem přestal hrát kvůli MetaGamingu ze strany policie vidím videa na SKIMO RP všude, tak to jdu zkusit a mám chuť to už nezapnout a jít si hrát jiné hry FallEagle píšeš tu že nějakým vykradením baráku "naší prací" příjdete o hráče, a to že o ně přicházíte kvůli MetaGamingu ze stran PSA a taky chováním některých členů AT to už nikoho nezajímá? No prosim? Řešíte tady stále jedno a to samé furt jen to že něco vykrádáme a takoví proč se nikdo nevyjádří k tomu dalšímu co se zde píše? MetaGaming ze stran PSA porušení zdravého rozumu, bugování, injuries asspuling no? 

Slušné chování jak píšeš, tak my pokaždé poděkujeme, pokud AT/SUPP vyřeší report, ale jak si může Administrátor toho i budu jmenovat "Vlkovod" si bere zbraně hráčům z interieru ano vím že je vracel do skladu že je NON RP někdo vykradl, ale je normální že příjdu do domu zmizne mi zbraň příjdu tam za hodinu a je pryč druhá ? Kdybych nevěděl o tom že je vrací budu si myslet že se bugli a podám si report a budu tim zatěžovat administrátory a kde je slušné chování když mu napíšeme slušně aby když bere ty zbraně tak to těm hráčům aspoň oznamoval aby nebyli zbytečně problémy a nepodávali si report a on se v local chatu do nás pustí toxicky že ho to nezajímá a nezájem a takoví řečičky ? To je normální? Jak k tomu ten hráč pak příjde ? Já byl při vyřešeném reportu vždy slušnej a poděkoval ne jak někdo kdo je Administrátor :) 

Poprosil bych aby se začlo řešit i to další a ne jen nějaký vykrádání baráku a garáží. Děkuji.

sandlerino

Hráč

39
10.1.2021 09:19

Je fakt pěkné, že tu furt brečíte, že PSA porušuje pravidla o Metagamingu, ale chtělo by to taky tyto fakta podložit. 

Musím souhlasit s ostatními členy AT, kteří se vyjádřili, že od vás chodí až moc reporty na vykrádání a doopravdy to zabere mnohem víc času, než všechny ostatní reporty.

Bohužel když je admin na serveru sám, tak nevezme z principu report na x hodin, jen aby se díval na to, jak 2 ubrečení hráči otevírají dveře motorovkou.

 

Kavil

Hráč

9
10.1.2021 11:33

@izerman Za mě, bych neházel všechny hráče do jednoho pytle. To je jak kdybych řekl, že všichni, co hrají ilegal, se odpojí, či jinak začnout porušovat pravidla, když je chytí PSA, jelikož se nedokáží smířit s tím, že jim to neprošlo. Jinak cítím i z tvé strany velkou zaujatost, můj názor, možná by to chtělo napsat, až budeš v klidu.

10.1.2021 12:14, naposledy upraveno 10.1.2021 12:18 uživatelem Rataj

Dobrá, z vašich podnětů si vezmu dva poznatky pro AT:

1. Pokud si někdo podá report s žádostí, které nechcete vyhovět, máte plné právo report přijmout, žádost zamítnout (ideálně informovat hráče o důvodu) a report uzavřít. Dělejte to takhle, ať pak tedy hráči nemusí 3h čekat, ale ať hned vědí, že jim vyhověno nebude.

2. Helpeři, pokud neznáte odpověď na otázku v HelpChatu, tak ji pro hráče zjistěte. Víte kde co najít a také máte spojení s ostatními členy AT.

 

A teď nějaké informace pro vás:

1. Naprosto souhlasím s VlkoVodem a už jsme to takto uvnitř AT i probírali. Administrátoři se mě na tohle samozřejmě ptali a stěžovali si, že jim to zabírá spoustu času a i já jsem jim na to v minulosti řekl, že mají právo tyhle žádosti zamítat, když se jedná o příliš systematickou záležitost, která by uškodila mnoha hráčům. Žádné "v reálu si můžu vykrádat baráčků kolik chci" tě neopravňuje ve velkém kazit hru všem ostatním hráčům, to my jako AT prostě nedovolíme. Vykrádání domů a vozidel má být nepravidelná záležitost, ke které bys měl mít jiný důvod, než že se chceš obohatit, od toho máme na serveru X jiných možností.

2. Oháníte se tu pravidlem č. 35 a že jsou admini povinni vás spectovat, pojďme se na znění toho pravidla podívat:

35. Vykradení domu nebo garáže vyžaduje předem povolení člena AT, který musí akci po celou dobu sledovat. Vniknutí do domu a jeho vykradení musí být adekvátně sehráno, hráč musí na místě ponechat poznámku s informací o vniknutí a vykradení. Není možné vykrást trezor v interiéru (ani policie nemůže zabavit předměty v trezoru).

Toto pravidlo jasně říká, že o povolení člena AT máte žádat předem a taky vám ho nemusí udělit. Jinak řečeno, nemusíte před domem, který chcete vykrást, čekat 3 hodiny. Můžete si vyhlédnout dům, do reportu napsat žádost o povolení k vykradení onoho konkrétního domu a mezitím dělat cokoliv jiného. Administrátor vám to buď zamítne (na což má plné právo), nebo vám to přijme a domluví se s vámi na spectatu, resp. kdy to půjdete vykrást.

3. PSA pod vedením VlkoVoda za mě funguje skvěle. Samozřejmě řešíme nějaká porušení pravidel i ze strany PSA, ale není jich mnoho. Ze strany hráčů v ilegálním RP řešíme opravdu výrazně více porušení pravidel. Jinak o jejich schopnosti, co umí a neumí, kdy vytahují zbraň a podobně, to všechno už je IC záležitost, která se dá ohlásit stížností k vedení PSA nebo třeba postoupit k inspekci nebo k soudu.

4. Že se tě administrátor zeptá, jestli máš okrádání nahrané (jak určují pravidla), neznamená, že je na tebe hubatý. V jiných případech to třeba možné je, ale z videa, které jsi poslal, to tak nepociťuji.

5. Tresty a jejich délku určujeme nejenom dle závažnosti porušení pravidel, ale také dle historie trestů, které daný hráč již v minulosti dostal. Pokud je hráč nenapravitelný, bude dostávat delší a delší tresty, dokud ho nepotká permanentní ban. A závažnost daného porušení také určujeme my.

6. Pokud vám jde o hraní ilegálního RP a obohacení a nevyhovuje vám žádná z možností, které server nabízí skriptově, proč nesepíšete návrh na něco nového?

 

Na závěr si ze všeho, co je tu napsáno, ještě beru dva poznatky pro sebe:

1. Je potřeba upravit pravidla tak, aby byla srozumitelnější a blíže limitovala některé akce, zejména právě v bodech o kterých se bavíme (vykrádání nemovitostí a vozidel). Takovou úpravu pravidel brzy provedu.

2. Možná stojí za zvážení obnovit systém domovních alarmů ze starého Skima, aby i hráči měli možnost, jak svůj majetek ochránit a pro ty, kteří vykrádají, to nebylo tak jednoduché.

10.1.2021 12:38, odstraněno 10.1.2021 13:27 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.1.2021 13:07, naposledy upraveno 10.1.2021 13:10 uživatelem Zdendas

Děkuji Rataji za tvé vyjádření, avšak mám k tomu určité poznámky, co se týče v bodě 5, moje /history byla naprosto čistá.

Mám tam jen 5h skrz to civilní a 48h z včera za údajné non injuries, když PSA nezaerpilo ani to přejetí, kde už neplatilo S2K.

Dále bych chtěl něco říct k bodu 6, už jaksi sepisujeme nějaký systém výpalného, který by fungoval v podniku a hráč by každý OOC týden mohl jít pro výpalné.

V bodě kde sepisuješ něco o PSA a že si to mám řešit IC cestou, jak jsem psal, vím, že je to IC záležitost, avšak když po nás instantně začnou střílet policisté a my jim dáme PK tak nepůjdeme na stanici s tím, že po nás instantně spustili palbu, to by nás sebrali instantně za mříže, takže není ani jak to řešit.

V závěru bych chtěl dodat něco k bodu 2 tedy alarm, nebylo by to určitě špatné, aby to nebylo tak jednoduché, ale musel by ho mít hráč důkladně ZaRPen a zakoupen, děkuji.

1 2 3 4


Powered by LeoSight IFS
LT~92

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024