Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - MonsterSKGaming


MonsterSKGaming

Hráč

32
12.1.2021 18:08

Přezdívka: MonsterSKGaming

Věk: 18

Zkušenosti: Admin na Artheone + posledné mesiace na pozícií Hl. Admina, GMOD - DarkRP, MilitaryRP a AlienRP, SAMP, TF2.

Komunikační dovednosti: Rodný jazyk slovenštiny, čeština a Angličtina. Viem byť dobre komunikatívny.

Mám čas: Celé poobede počas korony niekedy aj do 4tej rána.

Další informace o mně:

Zdravím milú komunitu Skima a portálu Leosight. Volám sa Alexander (stačí Alex), pocházam z východného Slovenska a venujem sa dosť autám v obore automechanik. Momentálne sa vzdelávam na maturitu ktorá ma čaká ďalší rok, snáď nám to naša milovaná korona nepokazí. Pozrime sa na moju hernú minulosť s Adminovánim. Moje začiatky s právami boli ako u väčšine ľudí na hre Minecraft kde som pôsobil na pozícii Admina a časom ako Hl. Admin.. nakoniec to smutne upadlo. Dlhšiu dobu som sa túlal okolo SAMPka kde som mal príležitosť Adminovať a časom mať aj vlastný server ktorý bohužial po pár mesiacoch upadol. Nakoniec v období roku 2016 som jaksi skončil u hry Team Fortress 2 kde som Adminoval do minulého roku 2020. Počas hrania hry TF2 som niekde v rozmezí roku 2018 začal hrávať GMOD kde som sa prvý krát stretol s "módom" RolePlay ktorý ma aj celkom chytil, hlavne MilitaryRP. Taktiež často hrávané bolo DarkRP/CityRP. Potom som stravil ničenie si nervou u CSka s hraním TFka. K MTA RP komunite som sa dostal minulého roka v Apríli (Dubnu), kde som začal hrať na povedomom servery Artheon kde po odohraní tisíc hodín som sa odhodlal podať prihlášku na Supporta ktorá naštastie vyšla. Ale asi niekto bude chciet toho viac o mne, tak budiž. Väčšinou čo som bol na TSku tak ľudia vedia že dakedy viem byť tichý, ale za to som milý a priateľsky. Situácie vždy riešim chladnou hlavou a nesnažím sa s nikým vyvolávať hádky, a hlavne sa snažím s každým vychádať v dobrom. Mladších rokoch som sa venoval bojovému športu menom box, kde som trénoval 2 roky a musel ukončiť trénovanie z dôvodu presťahovania do iného mesta, kde neni možnosť boxovať. Ale čas od času si dojdem do toho mesta, kde si rád zaboxujem a príležitostne zatrénujem. Ak sa niekto dočítal až na koniec, tak gratulujem, máš u mňa hviezdičku za trpezlivosť. Týmto by som to ukončil tak všetkým kdo to čítali prajem pekný a dobre prežitý deň či večer. S pozdravom Monster.

26.1.2021 15:34

Přijat. Vzhledem k restrukturalizaci AT již neexistuje pozice Support. Vezmeme tě však na pozici Helper a dál se můžeš postupem času vypracovat. Kontaktuj mě na Discordu.


Powered by LeoSight IFS
LT~64