Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Sprejo


neznamy#1044

Smazaný účet

2
17.1.2021 15:47

Přezdívka: Sprejo

Věk: 14

Zkušenosti: Bol som support na menších serverov, kde hrávalo približne 20ľudí.

Komunikační dovednosti: Ovládam gramatiku, takže si myslím že dostačujúce.

Mám čas: Každý deň, 4-6hodín.

Další informace o mně:

Volám sa Pavol. Pochádzam zo stredného Slovenska z mesta Žilina. Rád sa venujem florbalu, ale nepohŕdnem ani hraniu rôznych hier. Rád pomáham ľudom a učím ich nové veci. Taktiež aj ja sám sa učím rád nové veci, a zapadnem do akéhokoľvek týmu. Momentálne chodím do školy, ale cez leto by som chcel začať chodiť aj na brigády. V živote by som chcel dosiahnúť cieľ a to sa živiť ako profesionálni CS:GO hráč. Občas sa nesprávam tak ako by som sa mal, ale po chvíle to napravím. Rád chodím do školy kedže škola je dôležitá, a chcel by som niečo v živote dosiahnúť.

3.2.2021 20:05

Ahoj Sprejo,

po vyhodnocení tvé přihlášky jsme se rozhodli, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem našeho rozhodnutí je trest, který jsi nedávno obdržel. Máš-li zájem o tuto pozici, podej si, prosím, novou přihlášku s odkladem. Přesto ti děkuji za zájem pomoci nováčkům ve hře a přeji příjemné hraní.

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~28