Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Zdendas


17.1.2021 17:53, naposledy upraveno 18.1.2021 02:34 uživatelem Zdendas

Přezdívka: Zdendas

Věk: 18

Zkušenosti: Zkušenosti, co se týče RP - 6let Zkušenosti, co se týče v AT pouze na SAMP serverech Proč nemám zkušenost na MTA? Nikdy jsem nechtěl být v AT, jelikož to obnáší velkou starost a není to jen tak, rozhodl jsem se proto si podat přihlášku nyní.

Komunikační dovednosti: Na velmi vysoké úrovni, dokážu se normálně bavit, nestydím se a dokážu projevit názor. Jazyky: Mateřský český jazyk, anglický jazyk plynule

Mám čas: Téměř každý den po dobu minimálně 5 hodin.

Další informace o mně:

Úvod a rozvinutí o mně a celkově GTA:

Zdravím, jmenuji se Zdeněk, avšak říká se mi pod přezdívkou Zdendas, pocházím z Olomouckého kraje a jsem studentem střední školy technické v oboru mechatronik/elektrotechnik. Zabývám se systémy v mobilních ale i počítačových zařízení. Ve volném čase opravuji mobilní telefony, chodím s přáteli na pokec či do práce, nebo si zajezdit s partou na Skatu, nějak se musí člověk odreagovat a dopřát si adrenalin. Abych se přesunul více ke GTA tak začalo to jednoho krásného dne, když mi bylo 9 a měl jsem notebook s Intel Atomem (jedno jádro) a 64MB grafiku nebo 32 teď si nejsem jistý (Tohle si snad mladší generace ani nedokáže představit), hrál jsem na tom singleplayer, postupem času co jsem stárnul a stárnul, jsem přišel na to, že existuje multiplayer, začal jsem hrát na SAMP serverech, na pár z nich jsem byl i administrátorem a staral jsem se o správný chod serveru a nikdy na mě nebyla stížnost, vždy jsem vyhověl a byl aktivní, dále jsem nějakou dobu nehrál, následně se vrátil a tak nějak začala moje RP scéna na MTA, kde jsem to odstartoval na starém Skimu. RP mě baví a zůstalo mi to do teď, mám sestavu na které bych zvládl Cyberpunk, avšak svůj čas zabijím na starém GTA, zkrátka nostalgie, hra dětství a baví mě to. RP tedy hraju 6 let avšak nikoliv v kuse, rok bych z toho odečetl. Zkušenosti co se týče GTA si myslím, že jsou na velmi dobré úrovni. Nebojím se komunikace na TS/DIS či jakkoliv jinak, umím slušně jednat a vystupovat s lidmi. Ve většině případů jsem hrál z 60% vždy nelegální postavy, nyní tak nějak zjišťuji, že to má plno nevýhod a nelegální strana to má už nevýhodné, na Skimu hraji nyní legál a snažím se nějak prosadit. Jako support bych určitě aktivně bral reporty, na serveru jsem každý den a když bych neměl nějaké vážné RP tak bych ho vždy přijal, když bych si ho všimnul a měl čas. Vím totiž jaké to je řešit něco důležitého a čekat s tím v reportu, tím nechci pohoršit AT, Jednou byli všeci stucknutí u soudu, vždy mi AT vzal report do průměrných 15ti minutek a vyřešil ho, takže spokojenost.

Co lze očekávat ode mě jakožto support?

- Pravidelné starání se o reporty

- Spectatování akcí/hráčů

- Vyvrcholení spravedlnosti při nedohodnutí se mezi 2 stranami

- Vyhovění hráčům

- Pomoci nově začínajícím hráčům se začátky, každý jsme někde začínali a není to jednoduché.

Závěr: Děkuji za pozornost a dočtení až sem, budu rád za jakékoliv odpovědi ať už kladné či záporné. To je tak ode mě vše.

                                                                                                             S pozdravem a poděkováním, Zdendas.

3.2.2021 20:08

Ahoj Zdendasi,

po vyhodnocení tvé přihlášky jsme se rozhodli, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem našeho rozhodnutí je trest, který ti byl ve hře nedávno udělen. Trvá-li tvůj zájem o pozici helpera, můžeš si podat novou přihlášku s odkladem. Děkuji za zájem pomoci nováčkům ve hře a přeji příjemné hraní.

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~45