Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - fuNNycek


fuNNycek

Hráč

2
17.1.2021 19:47

Přezdívka: fuNNycek

Věk: 17 let

Zkušenosti: Prozatím žádné, ale rád tomu budu věnovat svůj volný čas a přiučím se něčemu novému.

Komunikační dovednosti: Určitě dobré. Jelikož jsem celkem klidný člověk a snažím se ve všech situacích zachovat chladnou hlavu, tak si myslím že pro mě nebude problém komunikovat s kýmkoliv jakkoliv. Také samozřejmě disponuji znalostí angličtiny a lehce i španělštiny.

Mám čas: Jsem schopný věnovat tomuto serveru 6 a více hodin denně. Myslím si, že když to zkombinuju dobře se svým mimoherním životem, tak ráno i večer rád sednu za počítač a budu se hráčům věnovat a pomáhat jim.

Další informace o mně:

Zdravím, moje jméno je Theodor, je mi 17 let a bydlím v Přerově. Momentálně chodím na gymnázium do třetího ročníku. Asi vám nebudu lhát, moc mě to nebaví. Káždopádně tohleto se snažím vynahradit svým volným časem a udělat si ho co nejlepší. Věnuji se basketbalu, rád cvičím, chodím běhat, také trávím nějaký ten čas s kamarády. Do toho samozřejmě nesmím zapomenout zahrnout i hraní na počítači. Asi se to zdá jako nabitý program, ale času mi i tak zbývá až moc. Možná by stálo za to se ještě zmínit o mojí roleplay historii. Roleplayi a MTA se věnuji něco okolo 2 let a myslím si, že za tuto dobu jsem nabral solidní zkušensoti z pozice hráče. Sám moc dobře vím co mě štve a co bych rád zlepšil, což je podle mě to nejdůležitější a to o co bych se snažil, jít příkladem ostatním. Osobně si myslím, že jsem přátelský a snaživý člověk, který by serveru prospěl ve spoustu směrech. Tak tedy doufám, že jsem zaujal a že se na serveru někdy snad objevím jako helper. S přáním pěkného dne, Theodor.

3.2.2021 20:10

Ahoj FuNNycku,

po vyhodnocení tvé přihlášky jsme se rozhodli, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem zamítnutí tvé přihlášky je trest, který ti byl nedávno udělen. Pokud máš nadále zájem o pozici v helper týmu, podej si, prosím, novou přihlášku s odkladem. Děkuji za zájem pomoci nováčkům ve hře a přeji příjemné hraní.

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~33