[OOC]
Přezdívka:
Zdendas
Věk:
18
Hraji více legální/nelegální:
Z 60% nelegální, nyní na skimu hraji plně legální postavu.
Jak často můžu být na serveru:
Většinou každým dnem tam jsem. A když přijdu tak jsem tam déle než 5 hodin vždy.
Přísaha:
Slibuji, že nebudu otravovat vedení frakce na serveru, discordu či na TeamSpeaku s žádostí rychlejší vyhodnocení přihlášky.
[IC]
Životopis:
Jméno a Příjmení: Miriam Parker
Datum narození: 29.9.1995
Místo narození: Liberty City
Národnost: Česká
Ovládané jazyky: Čestina, Angličtina
Rodinný stav: Svobodná
Trvalé bydlisko: Montgomery
Vzdelaní: Střední škola zdravotnická, Liberty City
Kurzy: Kurz sebeobrany, Box
Kontakt:
816093 | miriam.parker@smail.ic
Licence: Řidičský průkaz typu B
Řidičský průkaz typu C
Něco o sobě:
Jmenuji se Miriam Parker, přiletěla jsem do tohoto státu z důvodu osobních problému, co se týče rodiny, mám základní vzdělaní, střední školu zdravotnickou s maturitním listem, studium jsem úspěšně splnila v Liberty City. Město teprve tak nějak zpoznávám, ale orientuji se rychle a nebude mi to dělat problém, zatím bydlím tak nějak po hotelech a snažím se vydělat nějaké finance, které zabezpečí můj život.
Proč se chci přidat k PSA:
Ráda pomáhám lidem a hledám práci ve státních složkách, když jsem se dozvěděla, že jsou nyní volné pozice k Policii San Andreas, neváhala jsem ani sekundu a ujala se toho, ráda sportuji a myslím si, že má kondice a výdrž je na vysoké úrovni. Dále provádím bojový sport Box, který naplňuje mé adrenalinové choutky. Myslím si, že jsem i dosti aktivní a práci se chci věnovat na plný úvazek. Hlavně se chci přidat do PSA jelikož můj otec byl policistou v Liberty City a chci jít stejným směrem, byl postřelen při nebezpečném zásahu a zemřel na vykrvácení.
[OOC]
Přezdívka:
Zdendas
Věk:
18
Hraji více legální/nelegální:
Z 60% nelegální, nyní na skimu hraji plně legální postavu.
Jak často můžu být na serveru:
Většinou každým dnem tam jsem. A když přijdu tak jsem tam déle než 5 hodin vždy.
Přísaha:
Slibuji, že nebudu otravovat vedení frakce na serveru, discordu či na TeamSpeaku s žádostí rychlejší vyhodnocení přihlášky.
[IC]
Životopis:
Jméno a Příjmení: Miriam Parker
Datum narození: 29.9.1995
Místo narození: Liberty City
Národnost: Česká
Ovládané jazyky: Čestina, Angličtina
Rodinný stav: Svobodná
Trvalé bydlisko: Montgomery
Vzdelaní: Střední škola zdravotnická, Liberty City
Kurzy: Kurz sebeobrany, Box
Kontakt:
816093 | miriam.parker@smail.ic
Licence: Řidičský průkaz typu B
Řidičský průkaz typu C
Něco o sobě:
Jmenuji se Miriam Parker, přiletěla jsem do tohoto státu z důvodu osobních problému, co se týče rodiny, mám základní vzdělaní, střední školu zdravotnickou s maturitním listem, studium jsem úspěšně splnila v Liberty City. Město teprve tak nějak zpoznávám, ale orientuji se rychle a nebude mi to dělat problém, zatím bydlím tak nějak po hotelech a snažím se vydělat nějaké finance, které zabezpečí můj život.
Proč se chci přidat k PSA:
Ráda pomáhám lidem a hledám práci ve státních složkách, když jsem se dozvěděla, že jsou nyní volné pozice k Policii San Andreas, neváhala jsem ani sekundu a ujala se toho, ráda sportuji a myslím si, že má kondice a výdrž je na vysoké úrovni. Dále provádím bojový sport Box, který naplňuje mé adrenalinové choutky. Myslím si, že jsem i dosti aktivní a práci se chci věnovat na plný úvazek. Hlavně se chci přidat do PSA jelikož můj otec byl policistou v Liberty City a chci jít stejným směrem, byl postřelen při nebezpečném zásahu a zemřel na vykrvácení.