Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - SovietDog

22.1.2021 22:03

Přezdívka: SovietDog

Věk: 17

Zkušenosti: Na MTA scéně se pohybuji už 5 rokem a podle mého mam a RP na dobré úrovní

Komunikační dovednosti: Mikrofon mi ještě stále slouží a tak jsem schopen RP vysvětlovat jak na Discordu a nebo v chatu

Mám čas: Ano

Další informace o mně:

Takže par vět o mě: říkám si SovietDog a bydlím v Moravskoslezském kraji, Momentálně studuji druhý ročník na oboru Elektrikář. No a na RP scéně působím už vice než pět let. Za tu dobu jsem vystřídal spoustu špatných ale i dobrých serveru a mezi ty dobré patři také naše všemi milované Skimo. Rad si ve volnem čase pustím nějaké to kvalitní anime či si přečtu mangu a když na to přijde tak rad zhlédnu i nějaký ten film nebo seriál. Co se tyče problému tak se je vždy snažím vyřešit s chladnou hlavou, ale ne vždy se to podaří. Co se tyče RP tak si myslím, že sním nemam nějaké velké problémy, a tak si myslím že bych nováčky dokázal zaučit aspoň v těch základech. A na závěr bych chtěl poděkovat všem co si našli čas a přečetli si moji přihlášku na pozici Helpera.

3.2.2021 20:14

Ahoj SovietDogu,

tvá přihláška byla přijata. Pokud tvůj zájem o zařazení do helper týmu trvá, kontaktuj mě na Discordu (SedliX#2670). Jménem AT a HT našeho portálu ti gratuluji k postupu.

SedliX