Přezdívka: Dani
Věk: 14
Zkušenosti: S Helperováním nemám žádné zkušenosti, na tomto postu jsem nikdy nebyl.
Komunikační dovednosti: TeamSpeak, Discord.
Umím Anglicky, Česky, rozumím a něco řeknu i Slovensky.
Lehce i němčina.
Mám čas: Denně dokážu být na serveru 16 hodin v momentální době, když bude škola, tak mám čas tak dokážu být na serveru tak 8 hodin denně.
Další informace o mně:
Mé jméno je Daniel, narodil jsem se v Moravskoslezském kraji, ve městě Frýdek Místek dne 11. Května 2006, na MTA:RP se pohybuju cca rok a 2 měsíce, mám naeRPeno něco málo přes 5 tisíc hodin, začal jsem na serveru jménem Artis, na ten mě dostal člověk, jménem Vita Kseft, kdy na facebook Games CZ/SK postnul příspěvek o Artisu, na server jsem hned druhý den zavítal, byl jsem z toho mimo a nechápal jsem co a jak, zaučil mě jeden skvělý administrátor jménem @neznamy#374 , osobně si myslím, že zde na Skimu mám dobré vztahy se všemi administrátory, jak se Sedlixem, Falleaglem, Wrightem a hlavně se Sušenkou, známe se už nějaký pátek a dokážeme spolu pokecat.
Proti admin teamu nic nemám, jakožto helper bych chtěl zaučovat nováčky RP, pomáhat lidem v helpchatu, když mají nějaký určitý dotaz.
Daneček
Přezdívka: Dani
Věk: 14
Zkušenosti: S Helperováním nemám žádné zkušenosti, na tomto postu jsem nikdy nebyl.
Komunikační dovednosti: TeamSpeak, Discord.
Umím Anglicky, Česky, rozumím a něco řeknu i Slovensky.
Lehce i němčina.
Mám čas: Denně dokážu být na serveru 16 hodin v momentální době, když bude škola, tak mám čas tak dokážu být na serveru tak 8 hodin denně.
Další informace o mně:
Mé jméno je Daniel, narodil jsem se v Moravskoslezském kraji, ve městě Frýdek Místek dne 11. Května 2006, na MTA:RP se pohybuju cca rok a 2 měsíce, mám naeRPeno něco málo přes 5 tisíc hodin, začal jsem na serveru jménem Artis, na ten mě dostal člověk, jménem Vita Kseft, kdy na facebook Games CZ/SK postnul příspěvek o Artisu, na server jsem hned druhý den zavítal, byl jsem z toho mimo a nechápal jsem co a jak, zaučil mě jeden skvělý administrátor jménem [user:374] , osobně si myslím, že zde na Skimu mám dobré vztahy se všemi administrátory, jak se Sedlixem, Falleaglem, Wrightem a hlavně se Sušenkou, známe se už nějaký pátek a dokážeme spolu pokecat.
Proti admin teamu nic nemám, jakožto helper bych chtěl zaučovat nováčky RP, pomáhat lidem v helpchatu, když mají nějaký určitý dotaz.
Daneček