Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Schitzu


Schitzu

Hráč

26
28.1.2021 23:43, naposledy upraveno 29.1.2021 20:23 uživatelem Schitzu

Přezdívka: Schitzu

Věk: 15

Zkušenosti: S poziciou Helper mám skušenosti na Minecrafte ale v MTA nie ale pozicia helper obnáša všade skoro všetko rovnako.

Komunikační dovednosti: Komunikačne dovednosti mam obsiahle. Viem plynulo Slovensky, Česky a Anglicky viem ale nie uplne plynulo. Ale dorozumiet sa dorozumiem určite.

Mám čas: Môj čas je rozsiahly, bud hrajem alebo sa učim niekde ako napr. Photoshop, Sony Vegas Pro 13, Cinema 4D alebo som vonku. Ale času mam určite dost hlavne teraz v karanténe.

Další informace o mně:

Čau, volám sa Sebastián. Mam dost priatelov samozrejme kamaradsky :D. Som dosť extrovert rád spoznávam nových ludí. Žijem v malem meste menom Skalica popravde je to dost zapadákov... ale žijem tu rád hlavne kvôlo tomu akych mam okolo seba ludí. Hravam Lacrosse. Je to dost agresívny šport , ale je to dore kvôli tomu že ked spadneš vždicky musiš vstať a postavit sa spátky na nohy čo je dost poučne v živote lebo to tak chodí. Určite je dobre v živote niekedy spadnúť a potom sa postaviť . Mno spátky kumne vyznám sa dost v PC či už hardware alebo software. Potom sa dost vyznám v Photoshope, Sony Vegas Pro 13, a učim sa cinema 4D. Čiže keby je potreba urobit niečo aj z hladiska vyzuálnej nieje problém :D. Určite medzi oblúbené koníčky patria Auta <3. Preto IC robim ako mechanik v garage 66. Na Skimu už mam niake tie hodiny nahráte. A dost krat sa mi stalo že, ked som išiel a nabural domna niekto tak proste odjel.... A kym sa da report a nekdo to príjme tka je to náhodne kolko to trvá... Preto si myslím že keby je viac ludí ktory to môžu riešit bolo by to lepšie a preto chcem podat pomoccnu ruku serveru a pomôct urobit ešte lepšiu komunitu na servery a na celkovom portále LeoSight. Už som pomhal aj v inych hrach ako Helper ale to bol minecraft a dosť sa zato hambím ale tak každý bol dieťa a skušal všetko presne ako ja teraz tento nábor. Ale aj skrz to že nemam skušenosti presne na mta ako Helper ajstak si myslím že hllavná vec ked si Helper je zachovat kludnu hlavu a snažiť sa to vyriešit v klude. Preto odcenujem niektorych Helperov ako dobre rieša problémy a presne to chcem robiť aj ja. Pomaháhať serveru a LeoSight celkovo. Celkovo mám naerpených tak 800 hodín ale ajstak si nemyslím že hodiny robia všetko. Hlavné je podla mna ako sa človek správa k ostatným.

3.2.2021 20:15

Ahoj Schitzu,

tvá přihláška byla přijata. Pokud tvůj zájem o zařazení do helper týmu trvá, kontaktuj mě na Discordu (SedliX#2670). Za celý AT a HT portálu LeoSight ti gratuluji k postupu.

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~43