Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Adameeq


nnRayy

Hráč

29
5.2.2021 00:21, naposledy upraveno 5.2.2021 00:21 uživatelem nnRayy

Přezdívka: Adameeq

Věk: 14

Zkušenosti: Zatím žádné.

Komunikační dovednosti: Jelikož jsem z Česka, tak umím Česky. Slovensky umím mluvit, samozřejmě bych dokázal i něco napsat.. Anglicky toho po mně nic nechtějte, ale něco také zvládnu.

Mám čas: Teď je období covid-19, takže jsme všichni doma. V tom případě mám času dost, ale jak začne ta škola, tak to bude horší. Ale taky budu dost aktivní.

Další informace o mně:

Čau, jmenuji se Adam. Pocházím z Královohradeckého kraje, přesněji města Trutnov. Ano přesně tam, takový zapadákov. Chodím na základní školu, do 9 třídy. Jelikož se nevěnuji jen hrám, ale také sportuju, tak se věnuju Basketballu. Ten hraju už 6 let, a myslím si, že jsem v něm dobrý. Co se týče her, tak jsem hrál několik her, či to byl Minecrafft, CS:GO , Lolko, atd. Tak asi před rokem jsem přešel na MTA, což znamená, že hraju MTA, už 1 rok. Ze ten rok, si myslím, že jsem nabral celkem dost zkušeností, z mnoha serverů. Sice jsem nebyl na žádným serveru Support/Helper/Admin, ale koukal jsem jak se problémy řeší, takže si myslím, že bych si s hráči rozuměl. Co se týče mé historie, tak za tu bych se chtěl celé komunitě omluvit, jelikož jsem byl hlupák, a dostal jsem nějaký ban. Ano, možná to teď píšu zbytečně, a kvůli tomu nepostoupím, ale už jednou mně bylo řečeno, ať vydržím bez banu, vydržel jsem to, tak teď to zkouším zase. Ještě abych se vrátil k tomu MTA, mám nahráno něco přes 1000 hodin. Což si myslím, že není málo, ale není to nejvíc. K MTA jsem se dostal tak, že kamarádi venku mluvili o MTA, tak jsem si řekl to bude nějaká blbost, ale oni mě donutili mě to zahrát, první 2-3 dny mě to moc nechytlo, ale pak jsem se do toho začínal dostávat, a začínalo mě to bavit. Do teď jsem hrál jako hráč, ale chtěl bych si to zkusit i z jiné pozice, jako je Helper. Asi vím, že na vyšší pozici jako je Helper se nedostanu, protože pozice support je od 18+. Takže bych chtěl pomoci nováčkům takhle. Co se týče jiných her, tak na CS:GO, jsem byl na pár JB serverech admin, a myslím si, že mně to celkem šlo. Na Minecraftu, jsem si něco jako Helper taky zkusil, a moc mě to nechytalo, ale nebyl jsem v tom tak špatný. Helperem se chci stát hlavně proto, abych pomohl nováčkům se zapojit do komunity, a aby byli tady na Skimu spokojený.

Děkuji za pozornost, s pozdravem Adameeq.

Čau.

13.2.2021 15:22

Ahoj @nnRayy,

po důkladném zhodnocení tvé přihlášky jsem došel k závěru, že na pozici helper nepostupuješ.

Důvodem je trest, který jsi obdržel 7. 2. Pokud nadále trvá tvůj zájem o to stát se helperem, napiš si novou přihlášku s takovým časovým odstupem, abys měl minimálně jeden měsíc historii čistou.


Powered by LeoSight IFS
LT~26

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024