Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Moderátor - Zeintar


Zeintar

Hráč

49
5.2.2021 01:08, naposledy upraveno 5.2.2021 01:22 uživatelem Zeintar

Přezdívka: Zeintar

Věk: 19

Zkušenosti: Velké. Na několika serverech jsem se podílel na vývoji, či působil v AT. Když ne to, většinou jsem vypomáhal za nějaký drobný s grafikou.

Komunikační dovednosti: Skvělé. Pracuji s jazykovou stránkou dnes a denně. Mikrofon je samozřejmostí. Český a anglický jazyk je taktéž bez problému.

Mám čas: Jsem na tom podobně, jako většina vysokoškoláků zde. Momentálně mám zkouškové, tudíž mohu na serveru trávít mnoho času. Když nebude zkouškové, tak 4-5 hod + denně na 100%.

Další informace o mně:

(Předem upozorňuji. Průměrná doba čtení přihlášky je zhruba 4-5 minut. Přeji pěkné počtení!) 

 

Jmenuji se Martin, je mi 19 a momentálně studuji vysokou školu v Praze. Roleplayi se věnuji přes 7 let aktivního hraní HardcoreRP (HeavyRP) SAMP serverů a u několika jsem působil buďto v admin teamu, nebo u aktivního vývoje serverů. Příspíval jsem několikrát taktéž svou grafikou jak pro IC firmy, tak pro samotný server. (Ikonky, webdesign, flatdesign-..) Mám (zatím) vystudovanou školu Multimediálních Studií úspěšně zakončenou maturitou, díky čemuž zvládnu základy 3D, ale dokážu poměrně pokročile úpravu fotografií, retuš, střih videa a nejvíce se momentálně specializuji na grafické zpracování a marketing.

 

Působím momentálně ve firmě zabývající se vývojem a designem s kamarády jakožto markeťák, management a občasný grafik. Sháním zakázky, koordinuji tým lidí a vedu je k výsledku. Mám zkušenosti s vedením kolektivu, mé organizační schopnosti nejsou dle mého vůbec špatné. Co se týče marketingu tohoto serveru, hodnotím jej velice kladně. Přilákal několik lidí ze SAMP na MTA právě díky facebookovým reklamám, které jsou velmi chválihodné. (Správně nastavený okruh uživatel a cílová skupina)

 

Na SkimoRP hraji jako na prvním MTA serveru. Ačkoli jsem dřív, jakožto aktivní SAMP hráč, MTA zavrhoval, nicméně nyní mohu s klidným srdcem říci, že MTA nabízí nejen více možností, ale i více zábavy. LightRP mi sice dal nějakou dobu zabrat, než jsem si na něj zvykl, ale poté to byla příjemná změna. Ačkoli tedy spoustykrát RPím až moc heavyRP i zde. 

 

Rád bych řekl, že mě sem přivedl můj kamarád (a bývalý administrátor) JazeX, nicméně není tomu tak. Jak jsem psal o pár řádků nahoru, přivedl mě sem právě facebooková reklama. I právě s JazeXem jsem si dohodl pár zakázek. Jedna z nich byla třeba grafické zpracování loga pro Vlkio. (Který se uvádí jakožto provozovatel portálu leosight.cz)

 

Podával jsem si přihlášku rovnou na moderátora z toho důvodu, jelikož věřím, že dokážu tomuto projektu přinést něco více, než jen rady hráčům (které ode mě dostávají v /hc tak či tak.) Pokud byste s tímto nesouhlasili, nemám problém začít na helperovi a dokázat své dovednosti.

 

Co se týče minulých serverů, podílel jsem se na vývoji a cílených reklamách na FB & IG stránkách (což bylo těžké, bez financování ), nicméně i to šlo. Jak jsem psal nahoře, Xkrát jsem se podílel na 2D grafice, zejména flatdesign a tak podobně.

 

Každopádně, proč bych byl dobrý a kvalitní moderátor?

 

1.) Mám dostatek volného času

A veškerý svůj volný čas věnuji právě do tohoto portálu.

 

2.) Rychlost a kvalita je moje přednost.

Ať se již někdo ptá na něco v helper chatu, nebo už do PM, okamžitě se hráči věnuji nehledě na to, co právě icly zrovna dělám. Nezahazuji samozřejmě RP scény s ostatními hráči, pouze poměrně kvalitně zvládám multi-tasking (a to nejsem žena).

 

3.) Mé vystupování je na skvělé úrovni

Ať už ve virtuální, nebo reálné stránce, dokáži se ukázat a předvést, co dokáži. Se všemi komunikuji nadmíru slušně a má gramatická stránka je samozřejmě bez chyb. (Samozřejmě, i mistr tesař se někdy utne)

 

4.) Bohatá minulost je mojí předností

Jak jsem již psal, podílel jsem se na několika vývojích SAMP roleplay serverů, byl jsem v Admin teamu u několika úspěšných serverů, nejen roleplayových (denně 200+ lidí online). Tudíž mám zkušenosti s organizací velkého počtu lidí.

 

5.) Férovost je moje druhé jméno

Říkám vždy vše na rovinu. Dokáži si se všemi své věci vyříkat a jsem u toho vždy upřímný a férový. Dokáži uznat prohru a svou chybu a držím se pravidla „Jak chceš, aby se zacházelo s tebou, zacházej s ostatními.“

 

6.) Jsem schopný z hlediska managementu

Jsem schopen často pořádat originální akce na serveru, abychom zpestřili našim hráčům každodenní hraní. Unikly někde informace, že projíždí security dodávka plná peněz? U toho prostě musíš být! Ztratila se holčička v lese? Záchranné složky by jí měly najít! Vybouchla chemička? Spadlo letadlo? Stoupla hladina vody? Je zde nekonečno možností, jak si zpříjemnit denní hraní.

 

Věřím, že jste každý našel důvody, proč bych byl zrovna já vhodný moderátor.

 

Děkuji za dočtení až sem a věřím, že se uvidíme v admin teamu!


Zeintar

Lofanek

Hráč

31
6.2.2021 01:03

Prihláška je veľmi pekná, dovolím si tvrdiť, že jedna z najlepších na túto pozíciu, no bohužiaľ som proti.

Príde mi, že helpchat využívaš až príliš často a tvoja znalosť pravidiel nie je tiež úplne ideálna.

Daj tomu čas.

Holub

Hráč

45
6.2.2021 11:53

Promiň Lofánku, ale pozice Moderátor se váže na web a TeamSpeak server. Pokud se nepletu, tak čistě Moderátor nemá žádná dodatečná práva na MTA, potažmo něco jiného. 

11.2.2021 02:50

Momentálně hledáme pouze Helpery - z této pozice se však můžeš vypracovat na další pozice u nás v AT. Přihlášku ti tedy uzamknu. Budeme rádi, když si podáš přihlášku novou právě na pozici Helpera.

Zrovna tebe bychom mohli zvážit na grafika, avšak o tom si můžeme promluvit později. Doporučil bych začít s tím Helperem, pokud bys rád dospěl k nějaké řádné pozici u nás v AT. ;)


Powered by LeoSight IFS
LT~80