Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Robiiinek


5.2.2021 15:56, naposledy upraveno 9.2.2021 12:10 uživatelem Robiiinek

Přezdívka: Robiiinek

Věk: 14

Zkušenosti: Více jak 2 roky hraní RolePlaye. Začínal jsem i na SAMP RP serveru, ale už si nevzpomenu na jméno bohužel.

Komunikační dovednosti: Funkční mikrofon vlastnim. Mám TS3 + Discord. Dokážu pomoci lidem jak na TS3,DC tak ve hře. Ovládám jazyky:Angličtina, (trošku) Němčina,Polština a Slovenština.

Mám čas: 6-12 hodin denně.

Další informace o mně:

Zdravím! Jmenuji se Robin a je mi 14 let. Pocházím z Královéhradeckého kraje přesněji z okresu Trutnov. Narodil sem se 23.6.2006 mám naerpeno přes více než 1500+ hodin. MTA se věnuji už nějaké ty 2 roky. Sportuji, chodím ven a v momentální situaci jsem spíše doma kvůli opatřením které máme takže času na hraní mám velmi hodně. Mezi moje zájmy patří Basketbal, Hokej a Fotbal. V dětství jsem se věnoval Basketbalu v 9 letech jsem skončil. Od 9 let do 13 jsem se věnoval Fotbalu na konci 13 let jsem s tím seknul a momentálně se věnuji skoro rok hokeji a nepřestává mě to bavit. Aktuálně jsem studentem 8 třídy na Základní škole. Co se týče mé povahy tak jsem klidný člověk který rád pomůže, když může. To je zatím vše díky za váš věnovaný čas mně čtením tohoto dotazníku! :)

13.2.2021 15:25

Ahoj @Robiiinek,

po zhodnocení tvé přihlášky jsem rozhodl, že na pozici helper postupuješ. Gratuluji.

Kontaktuj mě, prosím, na Discordu (SedliX#2670).

 


Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo