Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Administrátor - Anxicek


ice

Hráč

18
5.2.2021 16:40

Přezdívka: Anxicek

Věk: 20

Zkušenosti: Zkušenosti RP 1 rok, částečná znalost jazyku LUA, Py (pokud pomůže). Admin v jiné hře takže vím jak komunikovat s lidmy.

Komunikační dovednosti: Umím plynule Anglický jazyk a trochu německy. DC + TS3 Dostupné

Mám čas: Každý den. Jsem aktivní 10h+ denně. Pracuji z domova takže čas není problém.

Další informace o mně:

Zdravím. Jmenuji se Patrik, je mi 20 let a žiju v plzni v České Republice. Mám vystudované IT (s maturou), a nyní se živím jako programátor / game developer. Vše jsem se učil sám a pracuji na svých projektech (nepracuji pro firmu nebo tak). Jsem hodně komunikativní a klidný člověk, nemám sklony k tomu být nervní a rád pomohu. Skimo mě chytlo jak komunitou tak propracovaností, a chtěl bych být nápomocen s tím že jsem velmi aktivní a nedělá mi problém být na serveru i 15h denně abych lidem pomohl v problémech. Vlastně proč se hlásím je to že často ve hře není žádný admin, a reporty se jen množí, z vlastní zkušenosti vím že se občas stane nějaký bug a pokud není admin tak člověk nemůže například dál pracovat pokud přijde o auto. Budu rád za odpověď a samozřejmně i za přijetí pokud se podaří. Přeji hezký zbytek dne.

11.2.2021 02:46, naposledy upraveno 11.2.2021 02:49 uživatelem Rataj

Momentálně hledáme pouze Helpery - z této pozice se však můžeš vypracovat na další pozice u nás v AT. Přihlášku ti tedy uzamknu. Budeme rádi, když si podáš přihlášku novou právě na pozici Helpera.

EDIT: Dle zkušeností, které uvádíš bychom tě mohli zvážit i na vývojáře, avšak začni s tím Helperem a pak si o tom třeba můžeme promluvit. ;)


Powered by LeoSight IFS
LT~36