Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vykradená garáž

1 2 3 4 5 6



sandlerino

Hráč

39
8.2.2021 07:58

Dobrá, tedy, tato garáž byla vykradena pod dozorem SedliXe, pár otázek zde bylo odpovězeno, prosím všechny účastníky konverzace, pokud mají něco, co usvědčuje v porušování pravidel jednu nebo druhou stranu, ať dodají důkazy a komentář, pokud ne, topic bude uzavřen, jelikož se tu jen hádáte.

Zeintar

Hráč

49
8.2.2021 10:25

Trošku mě mrzí, že jsi tu diskuzi nepřečetl. Pošlu ti to tedy znovu.

 

"Jednalo se o Davida Neitha.....toho si ty společně ještě s někým přepadl,o vykradení vůbec nešlo a hledal se kontkrétně šedý Dodge Ram a David měl v autě kameru takže nám ukázal záznam a nás napadlo že to bude někde poblíž takže vaše garáž byla hned jako první cíl,toť vše víc se k tomu nebudu vyjadřovat jinak bys nepochopil víc věcí,děkuji za pozornost."

Aha. Tudíž David Neith (Který zemřel a dal si respawn) Vám ukázal záznam z kamery v autě a následně jste mě chtěli za to vyraidit? (Respektive najít Dodge RAM). Aha.

1.) Vaše logika "Auto musí být nutně blízko incidentu kde se to stalo" mírně ztrácí logiku. Pokud ovšem RPíte mentálně retardované jedince, byla by to pro vás asi tak jediná omluva.

2.) David Neith porušil následující pravidlo. Jelikož dostal dvě rány Glockem zezadu. První do hlavy, druhou do hrudi. Před okradením se respawnul. Následně Davida Fostera, který ho chtěl okrádat v deathmodu, kontaktoval, že si dal respawn omylem, tak jsme RP akci "dokončili" u nemocnice v Montgomerry. Sám David Neith se nás poté ptal do /do, jestli mohl incident přežít. Odpověděl jsem mu, že to není možné, jelikož dostal jednu ránu do hlavy. S tím souhlasil. Tudíž to nic nemění na tom, že si dal respawn a porušil tak pravidlo o Revenge Killingu, konkrétně pasáž s výpadkem paměti. Přikládám screenshot:



Screenshot č. 1 - První střela do hlavy


Screenshot č.2 - Druhý výstřel (Nejspíše to byla hlava, ale RPil jsem jako tělo, nebylo to jisté)

Následně byl David Neith v deathmode.

 

A dal tlačítko "Respawn"

Porušené pravidlo:

Revenge Killing

Pokud Váš život klesne na nulu, tedy zemřete, objevíte se před nemocnicí.
Když zemřete, musíte vždy správně zahrát RolePlay výpadek paměti, to znamená, že si nepamatujete jakékoliv události před smrtí.
Revenge Killing znamená, že když člověk zemře, přijde k osobě, která ho zabila a napadne ji v důsledku pomsty.


Když tedy pominu fakt, že buďto si vymýšlíte, nebo RPíte mentálně narušené jedince a proto vyrammováváte nejbližší garáž s pickupem od místa činu (Což je taky zvláštní. Vaše ICčky vidí pickupy? Proč nevyrammovali nějakou nejbližší garáž u incidentu, který se odehrál v El Coroně u Sex Shopu? Jo on tam nebyl pickup přeci. :) ), tak by se celá tato akce měla voidnout a nám věci vrátit z důvodu hrubého porušení pravidel ze strany Davida Neitha. 

sandlerino

Hráč

39
8.2.2021 12:55

Nevidím porušení pravidel, jediné co vidím, je opakované vyvolání hádky. 

Zamykám topic.

1 2 3 4 5 6


Powered by LeoSight IFS
LT~36