Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vykradená garáž

1 2 3 4 5 6



STAVIK

Hráč

17
6.2.2021 21:44, naposledy upraveno 6.2.2021 21:52 uživatelem STAVIK

Hlavně, že další garáže už jste nezkusili.. Vzali jste zbraně a nějaké auto už bylo jedno..

KrysCZ

Hráč

30
6.2.2021 21:50

STAVIKu, jistě budeš inteligentní jedinec, ale.. Pokud by jsi vykradl garáž, pohyboval by jsi se okolo, aby každý viděl, že jsi to ty?

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 21:51

Byl bych rád, kdyby jsi odpověděl i mně. Díky. :)

Peli

Hráč

27
6.2.2021 21:52

Jednalo se o Davida Neitha.....toho si ty společně ještě s někým přepadl,o vykradení vůbec nešlo a hledal se kontkrétně šedý Dodge Ram a David měl v autě kameru takže nám ukázal záznam a nás napadlo že to bude někde poblíž takže vaše garáž byla hned jako první cíl,toť vše víc se k tomu nebudu vyjadřovat jinak bys nepochopil víc věcí,děkuji za pozornost.

STAVIK

Hráč

17
6.2.2021 21:59, naposledy upraveno 6.2.2021 22:00 uživatelem STAVIK

Takže vy jste OOC věděli kde naše garáž je... Navíc to přepadení bylo u sex shopu u letiště. Okolo je X garáží a ta naše je od toho místa dost daleko. Navíc jsme měli šátky jiné skiny, takže IC nemohlo být ani poznat kdo je kdo. Až při RP, kde ,i když máš šátek, tak se ukáže tvoje jméno. Jinak by jste nevěděli kdo vás přepadl, až to vás přivedlo OOC na nás a naši garáž

KrysCZ

Hráč

30
6.2.2021 22:07, naposledy upraveno 6.2.2021 22:09 uživatelem KrysCZ

Nevím, co dodat.. NÁHODA.. IC ani nevíme, zda to byla garáž těch, co přepadli toho Neitha.. OOC to víme až teď díky tomu, že jsi to zde zmínil.

Peli

Hráč

27
6.2.2021 22:08

Já věděl že to nepochopíš.........vaše jméno nikde nepadlo to je první věc,druhá věc je ta že jediné co víme je vaše auto ty hlupáku,třetí věc je ta jak můžeme vědět kde je vaše garáž když z naší skupiny nikoho od vás neznáme? Navíc nás nikdo nepřepadl protože máme rozum a dáváme si na tyhle věci pozor,pac a pusu :)

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 22:16, naposledy upraveno 6.2.2021 22:18 uživatelem Zeintar

@Peli
"Jednalo se o Davida Neitha.....toho si ty společně ještě s někým přepadl,o vykradení vůbec nešlo a hledal se kontkrétně šedý Dodge Ram a David měl v autě kameru takže nám ukázal záznam a nás napadlo že to bude někde poblíž takže vaše garáž byla hned jako první cíl,toť vše víc se k tomu nebudu vyjadřovat jinak bys nepochopil víc věcí,děkuji za pozornost."

Aha. Tudíž David Neith (Který zemřel a dal si respawn) Vám ukázal záznam z kamery v autě a následně jste mě chtěli za to vyraidit? (Respektive najít Dodge RAM). Aha.

1.) Vaše logika "Auto musí být nutně blízko incidentu kde se to stalo" mírně ztrácí logiku. Pokud ovšem RPíte mentálně retardované jedince, byla by to pro vás asi tak jediná omluva.

2.) David Neith porušil následující pravidlo. Jelikož dostal dvě rány Glockem zezadu. První do hlavy, druhou do hrudi. Před okradením se respawnul. Následně Davida Fostera, který ho chtěl okrádat v deathmodu, kontaktoval, že si dal respawn omylem, tak jsme RP akci "dokončili" u nemocnice v Montgomerry. Sám David Neith se nás poté ptal do /do, jestli mohl incident přežít. Odpověděl jsem mu, že to není možné, jelikož dostal jednu ránu do hlavy. S tím souhlasil. Tudíž to nic nemění na tom, že si dal respawn a porušil tak pravidlo o Revenge Killingu, konkrétně pasáž s výpadkem paměti. Přikládám screenshot:



Screenshot č. 1 - První střela do hlavy


Screenshot č.2 - Druhý výstřel (Nejspíše to byla hlava, ale RPil jsem jako tělo, nebylo to jisté)

Následně byl David Neith v deathmode.

 

A dal tlačítko "Respawn"

Porušené pravidlo:

Revenge Killing

Pokud Váš život klesne na nulu, tedy zemřete, objevíte se před nemocnicí.
Když zemřete, musíte vždy správně zahrát RolePlay výpadek paměti, to znamená, že si nepamatujete jakékoliv události před smrtí.
Revenge Killing znamená, že když člověk zemře, přijde k osobě, která ho zabila a napadne ji v důsledku pomsty.


Když tedy pominu fakt, že buďto si vymýšlíte, nebo RPíte mentálně narušené jedince a proto vyrammováváte nejbližší garáž s pickupem od místa činu (Což je taky zvláštní. Vaše ICčky vidí pickupy? Proč nevyrammovali nějakou nejbližší garáž u incidentu, který se odehrál v El Coroně u Sex Shopu? Jo on tam nebyl pickup přeci. :) ), tak by se celá tato akce měla voidnout a nám věci vrátit z důvodu hrubého porušení pravidel ze strany Davida Neitha. 

Peli

Hráč

27
6.2.2021 22:26

Narážíš tu na naše postavy že jsou retardované? píšeš tu úplné hovna protože si ty zbraně chceš vybrečet zpět a já ti na tohle seru po tomhle co tu o nás píšeš odmítám cokoliv vrátit a hledej si to kde chceš klidně si vyrob nové.....tímto s tebou končím a dál se nebudu vyjadřovat.

SedliX udělil za tento příspěvek varování: Porušení pravidla č. 6, 7 a 9.

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 22:34, naposledy upraveno 6.2.2021 22:35 uživatelem Zeintar

:D

Píšu, že by byla omluva vašich činů pouze to, pokud byste RPili mentálně postižené. Na tom není nic špatného. Je to virtuální svět, každý si může RPit, co se mu zachce. Z tvé reakce jsem však pochopil, že mentálně retardované neRPíte, tudíž vaše postavy mají logické myšlení. Nechápu tedy, proč používáte logiku "majitel pozemku co nejblíže činu za čin může."

To je jako kdyby někdo přepadnul banku a policie by nalítla na dům naproti bance, jen protože je nejblíž :D

//A urážky a sprostá slova vynech, prosím. Snažíme se tu vyřešit vzniklý problém, né po sobě štěkat.

1 2 3 4 5 6


Powered by LeoSight IFS
LT~88

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024