Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vykradená garáž

1 2 3 4 5 6



Peli

Hráč

27
6.2.2021 22:47

Žádný problém neřešíme protože vše proběhlo v rámaci RP pokud ne tak ukaž důkazy ale stejně omluvu nečekej protože já to brečení ohledně vrácení věcí nemám rád......a pokud chceš pošlu ti sem i ostatní členy

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 22:49

Ty jsi tu moji odpověď ohledně Davida Neitha nečetl, že? Proč já to tedy tady píšu? Hledáš důkazy? Přečti si to. 

Wivik

Hráč

18
6.2.2021 22:54

Ahoj, abych se nějak vyjádřil k incidentu.

Hraji za Davida Neltha (okradenou osobu, kvůli které incident nastal). Dovoluji si zde zkopírovat definici pravidla Revenge Killing, které tu zmínil už Zeintar.

Revenge Killing

Pokud Váš život klesne na nulu, tedy zemřete, objevíte se před nemocnicí.
Když zemřete, musíte vždy správně zahrát RolePlay výpadek paměti, to znamená, že si nepamatujete jakékoliv události před smrtí.
Revenge Killing znamená, že když člověk zemře, přijde k osobě, která ho zabila a napadne ji v důsledku pomsty.

 

Absolutně netuším, proč tu taháš Revenge Killing, když v pravidlech je napsáno celkem odlišné.

 

- Přišel jsem někdy IC k tobě?

- Napadl jsem tě někdy IC nebo DM v důsledku pomsty? 

Nenapadl. A pokud vím, tvoje IC a moje IC se setkali maximálně na nějakých RP akci jako Tuning sraz, ovšem nevedli mezi sebou žádnou komunikaci. Nevidím důvod, proč mě podezíráš z Revenge Killingu. Už v názvu je slovo "Kill" Tedy anglicky zabití, vražda. Já jsem tvojí IC nebo kohokoliv kdo má společné s touto RP akci nezabil, ani nenapadl. 

 

No a dále tu máme podezírání z Mety. Já jsem IC ani OOC garáž nehledal, hledal ji Peli a možná někdo s ním. Já nevím, jak tu garáž našel, každopádně mně řekl že si garáž vytipoval. Když už jsme u té Mety - Jak by to mohl zmetovat, když jste nezveřejnili žádnou lokaci té garáže ? :D Další blbost.

 

Jinak, vše bylo IC sehráno, při vykrádání jsi byl online (chtěli jsme tu garáž vyloupit dříve, ale odpojil ses, tak nám to nevyšlo), čekali jsme hodinu na admina, který nás kontroloval zda RPíme adekvátně a pokud vím, žádné problémy nenastaly. 

 

Můj názor je takový, že se z toho snažíte vycouvat a guny získat nějakým způsobem zpět. Nevím taky proč tu říkáš a proč si myslíš, že RPíme mentálně narušené jedince. Nás by třeba napadlo ty guny schovat do trezoru, to bychom tu potom nemuseli nic řešit :) Hezký večer přeji.

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 23:12

Zbraně v trezoru jsou, nicméně vejde se jich tam jen pár :)

Odcituji část pravidla o revenge killu:


"Když zemřete, musíte vždy správně zahrát RolePlay výpadek paměti, to znamená, že si nepamatujete jakékoliv události před smrtí."

Nyní odcituji tvého kamaráda Peliho

"Jednalo se o Davida Neitha.....toho si ty společně ještě s někým přepadl,o vykradení vůbec nešlo a hledal se kontkrétně šedý Dodge Ram a David měl v autě kameru takže nám ukázal záznam a nás napadlo že to bude někde poblíž takže vaše garáž byla hned jako první cíl,toť vše víc se k tomu nebudu vyjadřovat jinak bys nepochopil víc věcí,děkuji za pozornost."

 

Přiznali jste se tu k tomu, že jsi jim ukázal záznam po tom, co jsme tě zastřelili a ty jsi se respawnul. Vysvětlení?

Peli

Hráč

27
6.2.2021 23:14

Vysvětlení je takové že jsem Davida nabral vystrašeného u banky a nevěděl co se děje a neměl u sebe žádné věci tím pádem nám poté přehrál záznam z kamery ;)

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 23:15, naposledy upraveno 6.2.2021 23:20 uživatelem Zeintar

"Když zemřete, musíte vždy správně zahrát RolePlay výpadek paměti, to znamená, že si nepamatujete jakékoliv události před smrtí."

 

Ikdyby jste toto pravidlo neporušili, nechápu logiku jak jsem psal dříve - 


"Když tedy pominu fakt, že buďto si vymýšlíte, nebo RPíte mentálně narušené jedince a proto vyrammováváte nejbližší garáž s pickupem od místa činu (Což je taky zvláštní. Vaše ICčky vidí pickupy? Proč nevyrammovali nějakou nejbližší garáž u incidentu, který se odehrál v El Coroně u Sex Shopu? Jo on tam nebyl pickup přeci. :) ), tak by se celá tato akce měla voidnout a nám věci vrátit z důvodu hrubého porušení pravidel ze strany Davida Neitha."

To si vážně řeknete "hej tady mě okradli tudiž tamta garáž je nejblíž, tudiž tam bude bydlet ten co mě okradl"? 

Wivik

Hráč

18
6.2.2021 23:30

19. Smrt postavy a následný respawn (PK) je herně považován za vážné zranění s transportem do nemocničního zařízení, ošetřením a propuštěním. Postava si nepamatuje příčinu a důvod své smrti.

 

To je pravidlo č. 19. Já jsem si IC nepamatoval příčinu své smrti. Ovšem mě napadlo kouknout se do kamery mého vozidla ve kterém jsem přijel k mé garáži. Zase - Kdyby jste tu kameru z tama sundali, nemuselo by se tu nic odehrávat. 

 

Amnézie neboli ztráta paměti může být dočasná nebo úplná. Člověk s amnézií se může cítit zmatený, často neví, kdo jsou lidé s jimiž hovoří. Po odeznění ztráty paměti se někdy na tato období nepamatuje, ale častěji si jasně vzpomíná na vše, co se stalo předtím i potom.  

                                                                                             - Random článek z random Webu.

 

Není v pravidle uvedeno, zdalipak mám hrát dočasnou nebo úplnou ztrátu paměti. Důležité je, že si nepamatuju důvod a příčinu PK, což jsem zaRPil. 

 

Moje vyjádření.

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 23:34

Je tedy v pořádku po PK jít ke kameře, kameru ukázat kamarádům a říct "dívej, tenhle člověk mě zabil"? Já ti nevím, hele. Pořád jsi umřel, takže bys na tu RP scénu vůbec neměl navazovat. (pokud samozřejmě nežádáš o CK, kdy by se s tvou smrti takto RPilo) 

Peli

Hráč

27
6.2.2021 23:38

Já už nevím jak ti to vysvětlit.............k poršení pravidel nedošlo tak už tu nebreč a jdi těžit suroviny na nové zbraně.......prostě nás napadla ta garáž a nikdo nevěděl komu patří nebo co je v ní.

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 23:41

Peli, prosím, dále se nevyjadřuj, pokud nepřineseš do diskuze něco přínosného a ne jen "nebreč", děkuji. Naštěstí tvůj kamarád Wivik je alespoň trochu rozumný. 

1 2 3 4 5 6


Powered by LeoSight IFS
LT~74