Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - milinekcz

milinekcz

Hráč

2
7.2.2021 13:16

Přezdívka: milinekcz

Věk: 14

Zkušenosti: Víc jak 2 roky hrání RPčka

Komunikační dovednosti: Mikrofon funkční mám Sociální sítě - Discord + TeamSpeak3 Které jazyky ovládám - Čeština, Slovenština, Angličtina a trochu Němčina

Mám čas: Čas mám 4 až 9 hodin denně

Další informace o mně:

Jmenuji se Milan je mi 14 let narodil jsem se 18.10. 2006 v městečku Cheb v Karlovarském kraji kde bydlím dodnes. Bydlím v krásném domě kousek od stájí kde chovají koně na kterých si někdy zajezdím. S RP jsem začal před 2 roky na MTA kde hraju dodnes + mám 1000+ hodin nahráno na RP serverech. Cvičím, sportuji např. běhaní, plávaní nebo basket ale kvůli opatření tak se mi to omezilo ale díky tomu mám více času na pomáhání ostatním lidem. Momentálně jsem žák 8. ročníku na 5. Základní Škole Matěje Kopeckého. Jsem vysoký člověk který je, milý, důvěryhodný a rád pomáhá lidem. Tož vše přeji hezký zbytek dne.

13.2.2021 15:27

Ahoj @milinekcz,

po důkladném zhodnocení tvé přihlášky jsem došel závěru, že na pozici helper nepostupuješ.

Důvodem je zejména nedostatek nahraných hodin. Pro postup na pozici helperu musíš mít celkem nahraných alespoň 100 hodin, ty máš aktuálně 84. Pokud tvůj zájem o pozici v helper týmu nadále trvá, podej si novou přihlášku, až budeš mít nahraný dostatečný počet hodin.