Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - XirexCZE

bit

Hráč

55
12.2.2021 16:17, naposledy upraveno 12.2.2021 16:29 uživatelem bit

Přezdívka: XirexCZE

Věk: 15

Zkušenosti: Zkušenosti s RP mám dle mého dobré, ale s příkazy na straně AT to je bídné.

Komunikační dovednosti: Ano, na TS jsem skoro celé dny (Krom tohoto týdne 8. - 15.2.)

Mám čas: Pokud není škola tak mám hodně času.

Další informace o mně:

Jmenuju se Pepa, většina tady mě znají jako Pepík ten otravnej weeb. Jsem z města nedaleko Bruntálu. Snažím se být humorista, ale většinou se mi to moc nepovede dokud někdo nemá stejně styl humoru jako já, kterej se skládá z několika youtuberů a streamerů. Rád hraju videohry jak všichni tady ovšem jsem ve hrách sakra špatnej. Když prohraju jeden závod v Need for Speed tak mám chuť tu hru odinstalovat. Mezi moje oblíbené hry patří Doom série, Call of Duty MW trilogy + 2019, Tycoon hry a RPG. MTA jsem začal hrát asi v létě 2018 kdy jsem hrál Battleroyale a DayZ servery, pak jsem se na FB přidal do MTA CZ/SK skupiny a dny potom jsem viděl jak někdo jehož jméno začíná na R oznamoval že na Skimu je přidán obchod s nábytkem, tak jsem si řekl jako proč, je to českej server, tak to zkusim! Připojil jsem se, čekal skoro půl hodiny než se načte obsah a takhle začlo moje dobrodružství v RP komunitě... Jak jsem řikal výš, jsem weeb. Docela velkej weeb, viděl jsem i to co bych nečekal že někdy uvidím (Díky Heavy, vole). Mimo toho že jsem weeb, jsem milovníky hudby takových těch .mp3, .wav, .flac souborů, víme? A ne, českej "rap" to neni. Je to to nejhorší co lidstvo mohlo stvořit. Není nic horšího než poslouchat na Spotify reklamy na Million+, to mám pak to Spotify smazat... Hodně rád edituju videa a někdy rád splácám nějakou tu sračku, která nemá jakejkoli smysl.

To je asi vše co schopnej napsat o mé mizerné existenci, ikdyž vím že jsem to psal mizerně, protože tohle bude zamítnuto kvůli mým upozorněním. Budu si muset koupit odpustek místo airsoftek. (Hele ono se to rýmuje).

Budu rád když budu přijat.

Pepík, the weeb

EDIT: Poprosil bych ty kteří dali nesouhlas, proč ho dali, díky. :)

13.2.2021 15:39

Ahoj @bit,

po zhodnocení tvé přihlášky jsem došel závěru, že na pozici helper nepostupuješ.

Důvodem je trest, který jsi obdržel 24. 1. Trvá-li tvůj zájem o výše zmíněnou pozici, podej si novou přihlášku s odstupem, kdy budeš mít alespoň jeden měsíc historii čistou.