Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Crazy


12.2.2021 17:36, naposledy upraveno 12.2.2021 17:41 uživatelem Crazy

Přezdívka: Crazy

Věk: 14

Zkušenosti: Z touto pozicí žádné, na MTA jsem byl párkrát administrátor či support

Komunikační dovednosti: Preferuji Teamspeak, jsem na něm skoro každý den. Domluvím se lámanou Angličtinou a němčinou + čeština samozřejmě

Mám čas: Každý den, opoledne/večer

Další informace o mně:

Ahoj, jmenuji se Matěj, pocházím z Královéhradeckého kraje z okresu Trutnov a na herní scéně vystupuji pod přezdívkou Crazy. Ve volném čase se věnuji požárnímu sportu, integrovanému záchrannému systému a hraní počítačových her. Na portál jsem se registroval koncem roku 2018, a začal hrát na Anterosu. Moje aktivita se zvýšila minulý rok, když se LeoSight spojil s jiným MTA serverem. Na skimu 5.2 jsem se snažil vypomáhat hlavně po stránce modelů a textur, také jsem se zapojil do beta testu skima a následného hraní. Od začátku serveru jsem ve vedení Hasičského Záchranného Sboru, kde se snažím se dělat výcviky hasičům a tím jim pomoci s RP různých výjezdů. Děkuji za přečtení přihlášky a za reakce.

13.2.2021 15:41

Ahoj @Crazy,

po zhodnocení tvé přihlášky jsem došel závěru, že na pozici helper nepostupuješ.

Důvodem je trest, který jsi obdržel 26. 1. Trvá-li tvůj zájem o pozici v helper týmu, podej si novou přihlášku s odstupem tak, abys měl alespoň jeden měsíc čistou historii.


Powered by LeoSight IFS
LT~44