Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Boubas


Boubas

Hráč

3
12.2.2021 21:03, naposledy upraveno 12.2.2021 21:12 uživatelem Boubas

Přezdívka: Boubas

Věk: 18

Zkušenosti: Moje zkušenosti jsou v tom, že umím komunikovat s různými typy lidí. Umím předat vlastní zkušenosti a jsem trpělivý, to co umím dokážu i naučit. A to co umím, co ode mě očekáváte je roleplay, kterej není nejlepší ale řekl bych, že na dost dobrý úrovni. Zkušenosti s příkazama na Skimu jsou vyhovující, již jsem byl jednou supportem, pak i administrátorem na serveru Artheon. To v době, když fungoval poprví ještě bez Leosightu, ve funkci jsem byl 2-3 měsíce, protože jsem s hraním dočasně skončil, závěrem bych mohl říct, že mi prošlo rukou už dost lidí, který jsem roleplay naučil nebo doučil.

Komunikační dovednosti: Moje komunikace je asertivní a efektivní, umím komunikovat s různými typy lidí. V čem zaostávám tak je prezentační dovednost.

Mám čas: Každý pracovní den, většinou po šesté hodině až do půlnoci. O víkendy k večeru bývám zaneprázdněný, takže je aktivita spíš v odpoledních hodinách.

Další informace o mně:

Další informace o mě... Začal bych tím, že se jmenuju Matěj, je mi 18 let, Ústečák a student učňovského oboru Elektromechanik pro zařízení a přístroje a zrovna máme ty závěrečky.. Mezi moje obliby patří sportovní střelba a myslivost. Dále se také rád věnuji sledování smíšených bojových umění a beze slov miluju organizaci UFC, která nemá konkurenci. Rád se ale také podívám na domácí borce pod organizací Oktagon. Za svůj život jsem prošel pár sporty, většinou krátkodobě a to byl floorball, posilování, thajský box a box, momentálně jsem líná s prominutím d*vka, ale určitě mě něco zase nakopne a dostanu pro něco krátkodobej zápal, takovej jsem a budu, ale co jede se dál. Další moje velká záliba je kinematografie a to ať už Česká, Francouzká, Italská nebo i Americká, ta mi příjde ale v jistých směrech momentálně na poklesu. Můj názor, přesto si vždycky k mému srdci cestu najde. Roleplayi se věnuji kolem tří let a neskutečně mě to baví, líbí se mi dělat různé charaktery, baví mě tvořit příběhy a sledovat filmy, proto asi myslím že mě to tak zaujalo, a to je asi všechno co bych chtěl k sobě říct nebudu to dál natahovat.

Kenny15

Hráč

19
12.2.2021 22:01

Myslivost? Tož to si budem rozumět. Rád tě poznávám, soudruhu.

Petriik1 udělil za tento příspěvek varování: Porušení pravidla č. 19
13.2.2021 15:44

Ahoj @Boubas,

po důkladném zhodnocení tvé přihlášky jsem došel závěru, že na pozici helper postupuješ. Gratuluji.

Kontaktuj mě, prosím, na Discordu (SedliX#2670).

 


Powered by LeoSight IFS
LT~50

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo