Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - STAVIK


STAVIK

Hráč

17
25.2.2021 12:05

Přezdívka: STAVIK

Věk: 20

Zkušenosti: Hraju RP už od roku 2012/13 a to převážně na heavyRP serverech

Komunikační dovednosti: Mluvit umím, psát taky a na discord/TS nemám problém kdykoliv dojít

Mám čas: Přes týden mám času od rána do večer, přes víkend se spíš věnuju jiným činnostem

Další informace o mně:

Zdravíčko. Informace o mě tady vypisovat nebudu, to najdete v představení. Důvod proč se chci přihlásit na pozici helpera je ten, že je zde mnoho nových lidí, kteří jsou ohledně RP nepolíbení a kvalitnějším RPerům to akorát kazí požitek ze hry, místo aby se dotyčnému snažili pomoct. Vím, že tohle není SAMP a moje zaryté zvyky tady asi moc nepochodí, ale mohlo by se k tomu aspoň trochu přiblížit. Nedělá mi problém si sednout s někým do roomky na TSku a vysvětlit mu pravidla, herní prvky, co dělat a nedělat. Samozřejmě pokud nováček bude pomoct chtít, nikoho nutit nebudu. Nechci aby to vyznělo nějak arogantně, ale dovolím si říct, že za ty roky co hraju RP, mám dost zkušeností na to abych mohl rozdávat nováčkům rady a zaučovat je. Ostatně i tady ve hře nejsem krátkou dobu a už vím co a jak, a jak to tu chodí. Určitě se najde něco k čemu jsem tu ještě nepřičuchnul, ale to není problém dozjišťovat.

3.3.2021 23:20

Ahoj @STAVIK.

Po zhlédnutí tvé přihlášky a diskuzi v rámci AT jsem rozhodl, že na pozici helper postupuješ. Za celý AT bych ti na tomto místě rád pogratuloval k postupu.

Jakmile budeš moct, kontaktuj mě prostřednictvím Discordu (SedliX#2670), kde ti předám další informace.


Powered by LeoSight IFS
LT~36