Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - metrod

metrod

Hráč

2
26.2.2021 02:12

Přezdívka: metrod

Věk: 15

Zkušenosti: Jsem schopna pomáhat lidem a asistovat.

Komunikační dovednosti: Dorozumím se skoro s každým. A jsem klidné povahy

Mám čas: Skoro každý den minimálně 2 hodinky

Další informace o mně:

Jmenuji se David. Rád bych se dostal na tuto pozici z důvodu zajmu o pomoc lidem. Chtěl bych pomáhat všem jak to jen jde a být součastií skvělý komunity Ateamu. Rád bych zkusil něco nového co bude naplňovat a budu hrát více na serveru a propagovat ho. A rád bych do něj investoval peníze aby se mohl dal rozrůstat a získávat větší slávu. Jsem trpělivý člověk a budu naslouchat hráčům. Každá pomoc v Ateamu se cení a každá ruka dobrá. Budu rád když mě vezmete. Zkráceně jsem člověk co rád pomáhá lidem a usuzuje s rozvahou a klidností rád si každého vyslechnu. Budu věrný pravidlům jako vždy.

3.3.2021 23:05

Ahoj @metrod.

Po zhlédnutí tvé přihlášky a diskuzi v rámci AT jsem rozhodl, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

• Trest, který jsi obdržel ve hře za poslední měsíc,
  • vysoký poměr nesouhlasů a souhlasů (relativní podmínka).

Děkujeme ti za zájem stát se součástí helper týmu. Pokud by tvůj zájem o pozici v HT nadále trval, pokus se seznámit s komunitou, nahraj alespoň jeden měsíc bez trestu za porušení pravidel. Poté si můžeš podat další přihlášku , ideálně však s odstupem alespoň 14 dní.