Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Faclups


Faclups

Hráč

8
26.2.2021 20:42

Přezdívka: Faclups

Věk: 20

Zkušenosti: upravy vozidel v jinem serveru, hraju RP sever od minuleho roku

Komunikační dovednosti: cestina - pokrocily vietnamstina - rodily mluvci anglictina - stredne pokrocily

Mám čas: dost casu mimo pracovni dobe

Další informace o mně:

Zdravim, mym jmenem je Long Mai a duvodem prihlaseni k helperu je tim, ze vetsina novacku nevi, jak presne hrat kvalitni RolePlay a pomoc AT, kdyz nebudou stihat vse vyresit. Na Roleplay se snazim travit hodne casu kvuli tomu, abych se mohl zaucit pravidla, hrat kvalitni RP akci a snazim se pomoc novackum, co je vse odehrava ve Skimu kvuli tomu, abych jsem mohl mit sanci dostat se na pozici Helpera. Vetsina novacku se me ptaji, co maji delat, co se vse resi, kde se urcite veci kupuji, pravidla a me je trochu lito tech AT, ze toho maji dost prace a chcu tim pomoc, aby meli dost casu si zahrat RP akce.Me vubec nevadi, kdyz budu ostatnim vysvetlovat pravidla a doucovat bez ohledu na case.

3.3.2021 23:10

Ahoj @Faclups.

Po zhlédnutí tvé přihlášky a diskuzi v rámci AT jsem rozhodl, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

  • trest, který jsi ve hře dostal za poslední měsíc,
  • vysoký poměr nesouhlasů a souhlasů.

Děkujeme ti za zájem stát se součástí helper týmu. Pokud by tvůj zájem o pozici v HT nadále trval, nahraj alespoň měsíc, aniž bys dostal trest za porušení pravidel. Za tu dobu se určitě stihneš více seznámit s komunitou a zlepšit tak ohlas na tvou přihlášku. Neboj se si podat přihlášku další, ideálně však s odstupem alespoň 14 dní.


Powered by LeoSight IFS
LT~33