Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Jany28


Jany28

Hráč

1
27.2.2021 17:26

Přezdívka: Jany28

Věk: 18

Zkušenosti: Pár zkušeností v tomhle směru mám i z jiných her ale ráda se cokoliv přiučím

Komunikační dovednosti: Jsem velmi komunikativní, myslím si že gramatiku ovládám dostatečně

Mám čas: V podstatě pořád když mi do toho něco nevleze ku příkladu škola nebo práce

Další informace o mně:

Tak asi bych se nejdříve představila jmenuji se Jarča mám 18 let a studuji elektriku a instalatérství. RolePlay hraji zhruba něco okolo půl roku a na Skimu mám nahráno 158h. Na tuto pozici bych chtěla z důvodu pomoci hlavně nováčkům protože sama vím že začátky jsou těžké a je třeba trochu popostrčit ku předu a ne jen pomoci nováčkům ale i pomoci udržet pořádek na serveru. Několik let jsem byla v A-teamu i v jiných hrách takže pomáhat hráčům mě nejen naplňuje ale také tomu rozumím. Jsem komunikativní, někdy ukecaná, nekonfliktní a celkově pohodářka. Nemám ráda nespravedlnost a nesnáším chování hráčů které kazí požitek ze hry ostatním, proto bych měla zájem se přidat do řad helperů. Předem děkuji za přečtení a za strávený čas při něm.

3.3.2021 23:11

Ahoj @Jany28.

Po zhlédnutí tvé přihlášky a diskuzi v rámci AT jsem rozhodl, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

  • vysoký poměr nesouhlasů a souhlasů.

Děkujeme ti za zájem stát se součástí helper týmu. Pokud by tvůj zájem o pozici v HT nadále trval, pokus se více seznámit s komunitou, trochu se v ní prosadit a podej si další přihlášku, ideálně však s odstupem alespoň 14 dní.


Powered by LeoSight IFS
LT~41