Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Natka

Natka

Hráč

10
1.3.2021 09:04, naposledy upraveno 1.3.2021 09:11 uživatelem Natka

Přezdívka: Natka

Věk: 19

Zkušenosti:  Skúsenosti ohľadom AT na Skime nemám žiadne. RP na Skime ovládam podľa mňa dobre a každým dňom sa zlepšujem.

Komunikační dovednosti: Na profesionálnej úrovni (Pracujem v komunikačnej oblasti)

Mám čas: Cez týždeň na hre strávim 3-5h a cez víkend okolo 10h (hrám skoro každý deň)

Další informace o mně:

Volám sa Natália. Mám 19 rokov. Som komunikatívna, tvrdohlavá, držím sa svojho cieľa. Rada pomáham, aj tým čo mi už ublížili. Som milá ku každému aj keď je arogantnejší, vydržím chvíľku ale ak to je neznesiteľné už som prísnejšia. Trvám na spravodlivosti a je jedno o koho sa jedná. V prípade hádok, pristupujem s chladnou hlavou, vypočujem si obe strany a nájdem vhodnú alternatívu pre každého. Hrám a žijem s pravidlom: ,, Správaj sa k druhým tak ako chceš aby sa správali k tebe. ,, Neznášam nespravodlivosť, drzosť, arogantnosť, urážanie.. :)

Niečo o mne ohľadom hrania: Milujem od malička GTA. Začínala som na San Andreas a pri ňom som aj zostala a nemám v pláne to meniť. Na skime hrám od 9.12.2020, spoznala som tam pár dobrých ľudí ale aj zlých. Na MTA a na Skimo ma naviedol bratranec, keď ma prestal baviť na SAMP jeden server.

Na skime sa mi páči to: 1. Príjemný prístup adminov, vždy keď podám report, snažia sa čo najlepšie pomôcť, vysvetliť a poradiť. Ak nestíhajú vždy dajú oznam nech sme trpezlivý. S každým jedným adminom, čo som sa stretla, mám dobrú skúsenosť. 2. Dobré pravidla, ktoré sú jasne stanovené a admini trestajú presne podľa nich a nikomu nenadržiavajú 3. Autá :D Áno, reálne sa mi tu páčia auta, ktoré tu sú. 4. Možnosti rozvoja v každej stránke na hre. Od šoféra, cez logistiku až po RZS :) 5. Ak sú tu aj nejaké ,,deti,, tak sa s nimi dá lepšie pracovať ako tam. Padajú tu občas urážky, ale to je už hold život.

3.3.2021 23:20

Ahoj @Natka.

Po zhlédnutí tvé přihlášky a diskuzi v rámci AT jsem rozhodl, že na pozici helper postupuješ. Za celý AT bych ti na tomto místě rád pogratuloval k postupu.

Jakmile budeš moct, kontaktuj mě prostřednictvím Discordu (SedliX#2670), kde ti předám další informace.