Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kavil


Kavil

Hráč

9
1.3.2021 11:28

Přezdívka: Kavil

Věk: 17

Zkušenosti: Zkušenosti s RP mám velice dobré. Již od mala mě fascinovalo MTA, jelikož nabízelo hodně možností oproti klasickému GTA:SA, které má ovšem taktéž svoje kouzlo. Nejvíce ze všeho mě zaujal právě RP, protože velký vliv na to, jak se bavíte, má vaše kreativita. Po nějaké době, co už jsem na RP nabral nějaké zkušenosti a mohl něco předat, tak jsem se rozhodl, že začnu pomáhat nováčkům a něco jim taktéž předám, ale pořád jsem měl omezené možnosti a tak jsem se rozhodl, že se zkusím stát jedním z AT. Po nějaké době se tak stalo a tak mám velké zkušenosti i v této oblasti.

Komunikační dovednosti: Za mě mám komunikační dovednosti velmi dobré, jelikož jsem člověk, který se snaží vše řešit s klidnou hlavou a hlavně se snaží nevytvářet ještě větší konflikty. Vždy vyhodnotím situaci a poté se ji snažím v klidu vyřešit. Tady toto se snažím aplikovat, taktéž na MTA a myslím si, že úspěšně, ale samozřejmě u někoho se to daří více, u někoho méně. To jak všichni víme, záleží na všech účastnicích.

Mám čas: Je těžké říct, jak jsem na tom časově, protože někdy mám čas celý den, někdy vůbec. Odvíjí se to od práce, školy, rodiny a podobně, ale mohu s jistotou říci, že do toho dám vše, co půjde. Když se pro něco nadchnu, tak do toho dám vše a toto bylo vždy něco, co mě bavilo a chtěl jsem tomu věnovat tolik času, kolik šlo.

Další informace o mně:

Zdravím, má přezdívka je Kavil a jsem hráč jako každý jiný. Rád trávím čas s přáteli, ať na discordu, teamspeaku, či hospodě. Mou velkou zálibou jsou hry. Hry jak počítačové, tak deskové a také sport. Rád si zahraji basketball, tenis, florball, vlastně zkouším vše, kde je příležitost. Z deskových her to budou šachy, celkově logické deskovky. U počítačových her je to jasné, mou velkou zálibou je MTA, kde trávím většinu času, který mám volný. Jeden z hlavních důvodů, proč mě vždy bavilo MTA a celkově RP, bylo komunita. Jistě, má svá pozitiva i negativa, ale to máme každý z nás. Já chci být ten, který hráčům bude pocit z komunity zlepšovat a chci jim pomáhat rozvíjet jejich RP, radit, zaučit nové hráče, jelikož si myslím, že je důležité si z nich nedělat srandu, ale naopak pomáhat, jelikož každý jsme jednou začínali a můžou být ještě lepší, než si myslíme. To je důvod, proč jsem se rozhodl napsat tuto přihlášku. Děkuji Všem za věnovaný čas této přihlášce, ať už budou reakce negativní, nebo pozitivní.

3.3.2021 23:15

Ahoj @Kavil.

Po zhlédnutí tvé přihlášky a diskuzi v rámci AT jsem rozhodl, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

  • trest, který jsi ve hře obdržel za poslední měsíc.

Děkujeme ti za zájem stát se součástí helper týmu. Pokud by tvůj zájem o pozici v HT nadále trval, nahraj alespoň jeden měsíc bez trestu a podej si další přihlášku, ideálně však s odstupem alespoň 14 dní.


Powered by LeoSight IFS
LT~39