Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Barankoalko


JokerB

Hráč

14
2.3.2021 09:23

Přezdívka: Barankoalko

Věk: 13

Zkušenosti: Moc veľké nie

Komunikační dovednosti: Veľmi dobré, viem jasne a stručne vysvetliť pravidlá a podobné veci

Mám čas: Ťažko povedať, na servery bývam väčšinou večer 1 až 3 hodiny.

Další informace o mně:

Ahoj volám sa Jakub a.k.a Baranko som zo slovenska a rád by som sa stal helperom, rád pomáham ľuďom ktorý niesu dostatočne zoznámený s pravidlami serveru. Viem rozprávať po Slovensky ale aj po Česky z Angličtiny niesom najlepší ale dorozumieť sa viem. Na Skimu som začal hrať približne od Novembra/Listopadu veľmi ma Skimo RP bávi. Chcem byť helperom lebo som veľa krát videl ľudí ktorý nedodržiavali pravidla alebo nevedeli pochopiť rôznym veciam, preto by som im chcel pomôcť. Funkčný mikrofon na dorozumenie mám. Ďakujem za čítanie tejto prihlášky.

3.3.2021 23:16

Ahoj @JokerB.

Po zhlédnutí tvé přihlášky a diskuzi v rámci AT jsem rozhodl, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

  • vysoký poměr nesouhlasů a souhlasů.

Děkujeme ti za zájem stát se součástí helper týmu. Pokud by tvůj zájem o pozici v HT nadále trval, pokus se seznámit s komunitou, trochu se mezi hráči prosadit a podej si další přihlášku, ideálně však s odstupem alespoň 14 dní.


Powered by LeoSight IFS
LT~31