Ahoj. Ano ospravedlňujem sa za moje správanie. Konal som z afektu. Chcel som sa už ísť odpojiť, no nastalo toto. Ako môžeš vidieť, tak som do teba nabúral a v tvojej výške. Ty by si tiež mal RPiť injuries, kedže jedno koleso nabúralo do okna. Ani som nevedel, že friend dôjde. Myslel som si, že už som proste zabásnuty a proste gged. Nie som už na PC, ale zajtra dodám logy a uvidíš sám, že som mu nič nepísal. Keďže som sa nevrátil na hood, tak sa pravdepodobne išiel pozrieť, čo sa stalo. @ZayaC . Videl, že si sám, tak pravdepodobne využil možnosť zachrániť ma. Why not. Každopádne sa ospravedlňujem za to odpojenie, ale uvedomil som si to hneď a napájal sa, no raz mi to crashlo čiže to trvalo dlhšie. Potom sme hodili ReRP a pokračovali. Tiež necháoem prečo by som si mal dať CK, keď som nic nespravil. /selfck je na mne, či si ho dám, alebo nie.
Zajtra dodám logy o tom, že sme nič nemetovali. Každopádne, napojil som sa späť a začal RPiť a to si sám dokázal na videu. Proste sme hodili RERP, keďže si už mal asi 20min report a nič sa nedialo, tak sme si to vyriešili normálne.
PS: Maskovaný bol ten, čo do teba nenabúral, ale utiekol. Zajtra dodám aj ja video z môjho pohľadu ohľadom toho nárazu.
Btw ako si vedel, že to je len Arčí? Pekne pekne
Ahoj. Ano ospravedlňujem sa za moje správanie. Konal som z afektu. Chcel som sa už ísť odpojiť, no nastalo toto. Ako môžeš vidieť, tak som do teba nabúral a v tvojej výške. Ty by si tiež mal RPiť injuries, kedže jedno koleso nabúralo do okna. Ani som nevedel, že friend dôjde. Myslel som si, že už som proste zabásnuty a proste gged. Nie som už na PC, ale zajtra dodám logy a uvidíš sám, že som mu nič nepísal. Keďže som sa nevrátil na hood, tak sa pravdepodobne išiel pozrieť, čo sa stalo. [user:590] . Videl, že si sám, tak pravdepodobne využil možnosť zachrániť ma. Why not. Každopádne sa ospravedlňujem za to odpojenie, ale uvedomil som si to hneď a napájal sa, no raz mi to crashlo čiže to trvalo dlhšie. Potom sme hodili ReRP a pokračovali. Tiež necháoem prečo by som si mal dať CK, keď som nic nespravil. /selfck je na mne, či si ho dám, alebo nie.
Zajtra dodám logy o tom, že sme nič nemetovali. Každopádne, napojil som sa späť a začal RPiť a to si sám dokázal na videu. Proste sme hodili RERP, keďže si už mal asi 20min report a nič sa nedialo, tak sme si to vyriešili normálne.
PS: Maskovaný bol ten, čo do teba nenabúral, ale utiekol. Zajtra dodám aj ja video z môjho pohľadu ohľadom toho nárazu.
Btw ako si vedel, že to je len Arčí? Pekne pekne